Oko mene sami dečki, a tu vidim da cure možda i prevladavaju neka dječice
da cure, ako nekome nisam dopisala molim vas recite.
Mirjam se umirila, valjda će se javiti ona je među prvima, pa ćeš i ti Luckyy brzo za njom :P
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara ovaj ti je u womensecretu oko 190 nešto kn na sniženju, ali je meni koma jer je viskoza pa se onako lijepi za tijelo, a ne pada lagano. Ja baš želim pamuk da pada i da malo sakrije ako tipa nemam grudnjak, a s ovim se sve ocrtava.
Jel se vidi kak izgleda jastuk za masazu trudnica? Magican je.
Dobrodosle natrag, cure koje nismo vidjele par dana/tjedana :) drago mi je da su svi okej!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Mara ovaj ti je u womensecretu oko 190 nešto kn na sniženju, ali je meni koma jer je viskoza pa se onako lijepi za tijelo, a ne pada lagano. Ja baš želim pamuk da pada i da malo sakrije ako tipa nemam grudnjak, a s ovim se sve ocrtava.
Nemam pojma, sad nisam ni pogledala sastav a uzivo ga nisam vidila 😅 da i ja bi pamucni.. pogotovo zbog ljeta i vrucina i svega...mislila sam ds cu naci neszo tako u c&a...
🙅♀️30, 🙋♂️29
1000. stranica 🥳🥳
.
Curke koje imate neke poteškoće zelim vam svu srecu i da sto bolje to sve prođe, za bebe naravno ali i za vas! 🤞
.
Kaj se tice mantila bas sam jucer naisla na neki iz H&Ma "washed linen", doduse dode 40€ al meni se svida takav neki dugorocno gledajuci jer imam obicaj nositi mantil preko zime za po doma, a ovaj je dobra ljetna verzija..
.
Kaj se tice opreme mislim da se ne trebate stresirat..svatko ima svoj tempo, ima jos vremena, a i sve je to moguce nabavit u jednom odlasku u ducan. Ja npr nisam nis ni za sebe ni za bebu nabavila od kozemtike i tih potrosnih stvarcica al racunam to je na dva klika, a najveci mi je gust taj dio pa ostavljam za kraj..
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ja ga baš probala u subotu i očajnički sam mislila kupiti, ali odustala. Jedino sam vidjela neki waffle na asosu pamučni, ali je bijeli tako da dalje tražim. Nekako ne bi baš bijeli.
Ajme da, čak sam i s h&m-a bila naručila i vratila ogrtače. Neki 50% pamuk 50% lan, ali mi je bio ogroman i nekako baš pretanak, a waffle njihov mi je ipak previše plastičan jer je čini mi se pola poliester. Možda bi taj s lanom bio ok da je manji broj ako želite ful tanki. Bio je onako krut, ali možda nakon pranja omekša.
Ja sam samo robicu kupila, dekice i tetrice i koju sitnicu. Moram kolica i krevetić, dajem si rok mjesec dana.
Jel zna netko dobru knjigu za bebinih prvih godinu dana? Mama i tata ce mi uskoro slati paket iz Hrvatske za Njemacku pa sam mislila da mi kupe ako nadju i posalju.
Žene, ovo mi je iskočilo na fejsu, spavaćica s ogrtačem, nezz jel netko naručivao...
https://buks.hr/kategorija/zene/spavacice/?www.buks.hr&fbclid=IwAR1r4pldQV4xXeQTTg97p-UmYgp53JxKzIDU7YrF2FvSssv-YixYFJ_FRts
Sortiraj odgovore
Najstariji