Bojana jesi razmisljala o twistshake bocicama i dudama? Ja sam kupila varalice, jako su cvrste🙈
Nisu mi se svidjele dizajnom pa nisam ni gledala 🤣🤣🤣🤣 kako ja to biram.
Bile mi lijepe neke morske avent dude pa njih uzela 🤷🏼♀️🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja nisam planirala kupovati bočice, jer ne znam hoću trebati ili ne. Jednu sam dobila uz izdajalicu pa tako da imam tu jednu 😄
A poslije lako kupim kad vidim jel trebam...a I dobije se od dm-a jedna od aventa pa usput mogu isprobati, pa ako bude potrebe i ako mi se svidi onda bi njih i uzimala
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jel već imate odlučno sta ćete obuci bebi za izlazak iz bolnice...ja se još uvijek nisam odlučila 😄 imam par opcija ali sam neodlučna 😅
Šaljite slikice ako već imate 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja isto imam od prve djevojcice jednu staklenu nukovu i samo bih kupila novu dudu za nju, te bih uz nju jednu plasticnu, mislim se nuk ili avent
Sa prvom curom sam imala sve nukovo i bila sam zadovoljna iako je cura dojila.
Ja imam osjecaj da mi je pre nisko beba jutros sam osjetila udarce doslovno povis gospođice.
Ne znam za vas, al moja je cura pre živa. Nema mira s njom, dok je prva bila kao buba javljala bi se samo u određeno vrijeme😂.
Jedva cekam šesti mjesec da počmu porodi, bit će nam zanimljivije🥰
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Mara nam je vodila popis...ali ni ona se ne javlja nadam se da je sve oke..
Luckyy42 u četvrtak ćeš izaci pa ćeš moći kupiti 😄 ili još bolje naruči...babysweets ima predivne robice 🥰🥰 kod njih sam dosta kupila 😄
Jesu ti doktori sta rekli danas?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I ja sam skoro sve uzela veličinu 62...jako malo stvari sam u 56 uzimala..a I bebe brzo rastu 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Robica mi je pola pola 56 i 62, al fakat se modeli razlikuju 🤔 tako da cu nakon pranja sortirati po velicini kad vidim realno stanje, a ne po etiketama 😅
Bibsice su mi prekjut, bas mi danas stigle iz svijeta beba. Dudu planiram uzeti i dohranu da imam ako ce trebati pa da ne moram razmisljati.
2021. M 💗
Ja sam uzela i 56, manje nego 62, ali imam. Obući ću ga u hlače sa stopalima i gore benkicu ili bodi + romperić. Tweetyca evo mozak mi stao. Jesi rekla Baobaby da je dobar? Na minigreeny je sniženje na dekice od muslina pa sam mislila uzeti dvije i imaju krpice 30 kn za 3 komada, ako platiš pouzećem ili na račun par kuna manje.
Ja sam uzela 2 bibs dude. One su mi fora, a i ne diraju baš lice, pa mi je to ok. Moram neku kutijicu naći za držati ih.
Mi smo inače djecu u familiji čekali u bolnici, u čekaoni ispred rađaone, poslikali se, malo vidjeli i onda bi oni u miru doma išli. Sad kako je Korona ništa od tog dijela. Doći će mi doma, ali sumnjam da će svi odmah. Sestra mi je rekla da će me pustiti da najprije odmorim.
Bila sam baš u c&a i vidjela sam krasne vreće za spavanje, isto zimske. Mislim se uzeti ljetnu jednu od muslina. Ajme super je kompletić! Tako nešto ja mislim.
Ja isto nisam našla tu kutijicu jer su sve kutijice za dude te iste marke. Bibs nisam vidjela, a nisam baš ni univerzalne na ovim shopovima di sam nešto naručivala.
Sortiraj odgovore
Najstariji