MaryClear odlican nalaz ogtt-a🥰 a sto se tice urina, tako je meni nesto bilo, poslal me na urinokulturu i sve sterilno, ko ce ga znat s tim obicnim urinom 🙄🙄
Bila danas na pregledu, malac izudarao i mene i doktora 😂 dobila 4 kg od pocetne kilaze :) bebac ima 1200g, kaze dr da je malo velik, al Boze moj, mama i tata nisu mali 😂😂😂😂 bitno da je sve u redu 🥰🤩 i da, tek ovaj tjedan idem na ogtt :)

➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ma ocito to nema veze s nasom kilazom i skupljanjem kila vec jedino genetikom 😂😂😂😂

➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ha, Raven, super! Ja sam zasad na +4.5kg i bas me brine da ce mi rec u srijedu da je mala premala 😁🙈 al mozda to ne ide tako 😂
Doslovce isto 😂 sad me smirila Raven.

👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana...tako da sve zlo bilo u tome.
Porod - prvi put sam imala 4 paketa Vir 80 i dupli paket libresse i potrošila sam sve. Stvar je što ne morate krvariti puno a hocete poprilicno, ulosci su debeli i kako sjedate i ustajete se oni se malko i stvrdnu (namočena vata) i meni je to bilo grubo i vrijeđalo me u šavove pa sam ih češće mijenjala.
Doma sam koristila llibresse koji inače koristim za mengu i doma sam krvarila kao i za mengu jedno 10 dana. S tim da se prva 2 dana krvari obilnije, a kasnije to usporava. Racunajmo da ce biti ljeto i da cemo sw cesce mijenjati. Ali mislim da je 1 paket chicco ulozaka dovoljan.
Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste....sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.
Najradje bi bila hodala u suknjici bez gačica 😁
A slazem se da je i sve od zene do zene pa i to!

url=https://lilypie.com]
MaryClear odlican nalaz ogtt-a🥰 a sto se tice urina, tako je meni nesto bilo, poslal me na urinokulturu i sve sterilno, ko ce ga znat s tim obicnim urinom 🙄🙄
Bila danas na pregledu, malac izudarao i mene i doktora 😂 dobila 4 kg od pocetne kilaze :) bebac ima 1200g, kaze dr da je malo velik, al Boze moj, mama i tata nisu mali 😂😂😂😂 bitno da je sve u redu 🥰🤩 i da, tek ovaj tjedan idem na ogtt :)
Ak sam dobro skuzila i ti si 27 tt ko i ja? I samo 4 kile si dobila? Sad me sram jer sam ja 10🙈🙈
MaryClear meni u urinu uvijek neke bakterije, a ukt sterilna. Super za OGTT.
Sto se tice kilaze mame i bebe. Ja sam na +2,5kg, a beba veca (teza) za 8 dana. Uzmu one sebi sto im treba. 😉

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana…tako da sve zlo bilo u tome.
Porod - prvi put sam imala 4 paketa Vir 80 i dupli paket libresse i potrošila sam sve. Stvar je što ne morate krvariti puno a hocete poprilicno, ulosci su debeli i kako sjedate i ustajete se oni se malko i stvrdnu (namočena vata) i meni je to bilo grubo i vrijeđalo me u šavove pa sam ih češće mijenjala.
Doma sam koristila llibresse koji inače koristim za mengu i doma sam krvarila kao i za mengu jedno 10 dana. S tim da se prva 2 dana krvari obilnije, a kasnije to usporava. Racunajmo da ce biti ljeto i da cemo sw cesce mijenjati. Ali mislim da je 1 paket chicco ulozaka dovoljan.
Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste….sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.
E vidis meni je bilo lakse se vlaznim papirom obrisat, nekak sam imala osjecaj svjezine i ko da sam se obrisala kak se spada, a 7 savova sam imala. I da, kad mi je VIR zapinjao za konce luda sam bila, a krvarila ludacki. U bolnici sam potrosila 5 il 6 paketa VIRa, s tim da mi ih je muz naknadno nosio jer ih nisam dovoljno uzela. Sad lijepo Chicco i mirna budem. Valjda🤣🤣
Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana…tako da sve zlo bilo u tome.
Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste….sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.
E vidis meni je bilo lakse se vlaznim papirom obrisat, nekak sam imala osjecaj svjezine i ko da sam se obrisala kak se spada, a 7 savova sam imala. I da, kad mi je VIR zapinjao za konce luda sam bila, a krvarila ludacki. U bolnici sam potrosila 5 il 6 paketa VIRa, s tim da mi ih je muz naknadno nosio jer ih nisam dovoljno uzela. Sad lijepo Chicco i mirna budem. Valjda🤣🤣
Eto vidis to potvrđuje da je od žene do žene. Što se vlaznog tice mislim na dodane vode i mirise u njemu pa na osjetljivo to stavit mi se čini uuuhhh...al sto kazes kako je kome lakse i draze i kako kome pase.
Sjecam se da sam imala osjecaj da bi najradje svako 10min prominila ulozak...a bila je zima...bojim se sta ce bit na ljeto!

url=https://lilypie.com]
E cure što se bebine kilaže tiče to baš nema nikakve veze sa našim kilama. Znam curu koja je u cijeloj trudnoći dobila 6 kg i rodila bebu od 4 kg.
Ja sam u prvoj trudnoći dobila 10 i beba je imala 3.050 gr, to mi je taman.
Sad sam na +4 prošli put bila, a to je bilo još 08.03. Pa ćemo vidjeti šta vaga kaže i za mene i za bebu 20.04.kad imam pregled. Ne brinite se i ako je beba malo sitnija, ne moramo sve roditi bebe od preko 3,5 kg. Meni iskreno draže da je sitnija pa nek raste vani 😀
I potpisujem, octenisept spas, bez njega ne idem roditi.

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mene opet počelo moriti buđenje u nedoba pa ne mogu zaspati po sat vremena, a i bokovi se opet aktivirali s jačim trnjenjem, a ja se taman ponadala da ide normalnije spavanje e nećeš razbojniče
I zanimljivo, noću se tako roštiljam kao sumanuta i sine mi da odem piškiti iako uopće nemam potrebu, a ono izbacim čudo mokraće, nije mi jasno kako ne osjetim...valjda se rastereti mjehur...a onda me opali grižnja savjesti jer ili nisam uopće ili sam samo 1 turu kegelovih prema app napravila i mislim si e nek se upišaš mjesecima nakon poroda kozo
tako, ratujem sama sa sobom, posebice noću dok ne mogu zaspati pa se još više razbudim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji