Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    12. Travanj 2021. 19:29

MaryClear odlican nalaz ogtt-a🥰 a sto se tice urina, tako je meni nesto bilo, poslal me na urinokulturu i sve sterilno, ko ce ga znat s tim obicnim urinom 🙄🙄

Bila danas na pregledu, malac izudarao i mene i doktora 😂 dobila 4 kg od pocetne kilaze :) bebac ima 1200g, kaze dr da je malo velik, al Boze moj, mama i tata nisu mali 😂😂😂😂 bitno da je sve u redu 🥰🤩 i da, tek ovaj tjedan idem na ogtt :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Raven7
    12. Travanj 2021. 22:54

Ma ocito to nema veze s nasom kilazom i skupljanjem kila vec jedino genetikom 😂😂😂😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Amber
    12. Travanj 2021. 23:15

tweetyca

Ha, Raven, super! Ja sam zasad na +4.5kg i bas me brine da ce mi rec u srijedu da je mala premala 😁🙈 al mozda to ne ide tako 😂

Doslovce isto 😂 sad me smirila Raven. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Mallla
    13. Travanj 2021. 07:12

Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana...tako da sve zlo bilo u tome.
    Porod - prvi put sam imala 4 paketa Vir 80 i dupli paket libresse i potrošila sam sve. Stvar je što ne morate krvariti puno a hocete poprilicno, ulosci su debeli i kako sjedate i ustajete se oni se malko i stvrdnu (namočena vata) i meni je to bilo grubo i vrijeđalo me u šavove pa sam ih češće mijenjala.
    Doma sam koristila llibresse koji inače koristim za mengu i doma sam krvarila kao i za mengu jedno 10 dana. S tim da se prva 2 dana krvari obilnije, a kasnije to usporava. Racunajmo da ce biti ljeto i da cemo sw cesce mijenjati. Ali mislim da je 1 paket chicco ulozaka dovoljan.
    Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste....sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.
    Najradje bi bila hodala u suknjici bez gačica 😁
    A slazem se da je i sve od zene do zene pa i to!

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    13. Travanj 2021. 08:14

Raven7

MaryClear odlican nalaz ogtt-a🥰 a sto se tice urina, tako je meni nesto bilo, poslal me na urinokulturu i sve sterilno, ko ce ga znat s tim obicnim urinom 🙄🙄

Bila danas na pregledu, malac izudarao i mene i doktora 😂 dobila 4 kg od pocetne kilaze :) bebac ima 1200g, kaze dr da je malo velik, al Boze moj, mama i tata nisu mali 😂😂😂😂 bitno da je sve u redu 🥰🤩 i da, tek ovaj tjedan idem na ogtt :)

Ak sam dobro skuzila i ti si 27 tt ko i ja? I samo 4 kile si dobila? Sad me sram jer sam ja 10🙈🙈

🌸TiKiDi🌸
    13. Travanj 2021. 08:16

MaryClear meni u urinu uvijek neke bakterije, a ukt sterilna. Super za OGTT.
    Sto se tice kilaze mame i bebe. Ja sam na +2,5kg, a beba veca (teza) za 8 dana. Uzmu one sebi sto im treba. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Tonks6
    13. Travanj 2021. 08:18

Mallla

Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana…tako da sve zlo bilo u tome.
    Porod - prvi put sam imala 4 paketa Vir 80 i dupli paket libresse i potrošila sam sve. Stvar je što ne morate krvariti puno a hocete poprilicno, ulosci su debeli i kako sjedate i ustajete se oni se malko i stvrdnu (namočena vata) i meni je to bilo grubo i vrijeđalo me u šavove pa sam ih češće mijenjala.
    Doma sam koristila llibresse koji inače koristim za mengu i doma sam krvarila kao i za mengu jedno 10 dana. S tim da se prva 2 dana krvari obilnije, a kasnije to usporava. Racunajmo da ce biti ljeto i da cemo sw cesce mijenjati. Ali mislim da je 1 paket chicco ulozaka dovoljan.
    Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste….sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.

E vidis meni je bilo lakse se vlaznim papirom obrisat, nekak sam imala osjecaj svjezine i ko da sam se obrisala kak se spada, a 7 savova sam imala. I da, kad mi je VIR zapinjao za konce luda sam bila, a krvarila ludacki. U bolnici sam potrosila 5 il 6 paketa VIRa, s tim da mi ih je muz naknadno nosio jer ih nisam dovoljno uzela. Sad lijepo Chicco i mirna budem. Valjda🤣🤣

Mallla
    13. Travanj 2021. 08:22

Tonks6

Mallla

Ana b. Salje te internisti jer ste i ti i beba naglo dobili kg al bolje prevencija nego da te hospitaliziraju prije poroda mj dana…tako da sve zlo bilo u tome.
    Najbolje je dole se poljevati tušem, to olakša pritisak i bol, a špricanje octeniseptom i eventualno mazanje ribljom masti sa brze zaraste….sve dole bude nateceno i bolno i ja na to ne bi stavljala vlazni toaletni papir vec samo obicnim tapkala (bar sam tako radila) a imala sam samo 2 šava.

E vidis meni je bilo lakse se vlaznim papirom obrisat, nekak sam imala osjecaj svjezine i ko da sam se obrisala kak se spada, a 7 savova sam imala. I da, kad mi je VIR zapinjao za konce luda sam bila, a krvarila ludacki. U bolnici sam potrosila 5 il 6 paketa VIRa, s tim da mi ih je muz naknadno nosio jer ih nisam dovoljno uzela. Sad lijepo Chicco i mirna budem. Valjda🤣🤣

Eto vidis to potvrđuje da je od žene do žene. Što se vlaznog tice mislim na dodane vode i mirise u njemu pa na osjetljivo to stavit mi se čini uuuhhh...al sto kazes kako je kome lakse i draze i kako kome pase.
    Sjecam se da sam imala osjecaj da bi najradje svako 10min prominila ulozak...a bila je zima...bojim se sta ce bit na ljeto!

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    13. Travanj 2021. 08:51

E cure što se bebine kilaže tiče to baš nema nikakve veze sa našim kilama. Znam curu koja je u cijeloj trudnoći dobila 6 kg i rodila bebu od 4 kg.
    Ja sam u prvoj trudnoći dobila 10 i beba je imala 3.050 gr, to mi je taman.
    Sad sam na +4 prošli put bila, a to je bilo još 08.03. Pa ćemo vidjeti šta vaga kaže i za mene i za bebu 20.04.kad imam pregled. Ne brinite se i ako je beba malo sitnija, ne moramo sve roditi bebe od preko 3,5 kg. Meni iskreno draže da je sitnija pa nek raste vani 😀
    I potpisujem, octenisept spas, bez njega ne idem roditi. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• snje
    13. Travanj 2021. 09:18

Mene opet počelo moriti buđenje u nedoba pa ne mogu zaspati po sat vremena, a i bokovi se opet aktivirali s jačim trnjenjem, a ja se taman ponadala da ide normalnije spavanje e nećeš razbojniče  I zanimljivo, noću se tako roštiljam kao sumanuta i sine mi da odem piškiti iako uopće nemam potrebu, a ono izbacim čudo mokraće, nije mi jasno kako ne osjetim...valjda se rastereti mjehur...a onda me opali grižnja savjesti jer ili nisam uopće ili sam samo 1 turu kegelovih prema app napravila i mislim si e nek se upišaš mjesecima nakon poroda kozo tako, ratujem sama sa sobom, posebice noću dok ne mogu zaspati pa se još više razbudim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.