Mene isto zanima sto treba za mamu - tj.nije mi bas jasan popis za bolnicu sto se ulozaka tice. Netko je spominjao, ali ne kuzim radi li se o broju ulozaka ili broju paketa ulozaka. Ma mora biti broj paketa ulozaka, ali to mi se cini jako puno. Stigli su mi chicco ulosci za nakon poroda iz DM-a i to je toliko ogroman paket da on sam jedva stane u neku torbu za bolnicu, a kamoli jos ne znam ni koliko drugih paketa i svega… Cini mi se da ni veliki kofer nije dosta velik za sve s liste. Osim toga, s obzirom da ja jako malo krvarim kad imam menstruaciju, a i nakon pobacaja sam minimalno krvarila, ja si ne mogu percipirat koliko krvi izađe nakon poroda… dajte mi molim vas iskusne mame malo pojasnite😊
Kad su nama objašnjavali na tecaju kako staviti uloske...po tome sam zaključila da bas puno krvi bude poslije poroda 😅 jer je ona sastavila dva ova ogromna uloska i onda stavila još onu jednokratnu podlogu za presvlacenje beba (presavinutu) ispod ta dva uloska i onda mrežaste gaćice....😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ali kao jako krvarenje bude samo prva 2-3 dana
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mislim da će moja torba za rodilište sadržavati uglavnom uloške uz osnovne stvari.... Spavaćica, ogrtač, šlape, čaša, ručnik i osobna higijena.
Ništa više nisam nosila ni kad sam imala pobačaj s tim da su mi sestre svako jutro donijele još njihovih lola uložaka bez obzira što sam ja imala svoje. Dobra ideja mi se čini ponijeti jednu jednokratnu podlogu da ju možemo same bacit ako baš dođe do nenadanog izljeva.
Ja sam bila na odjelu ginekologije u OB Karlovac i svi su bili prema meni i više nego divni, čak sam u onoj najvećoj agoniji zvala sestru samo da malo bude samnom i je bila je...hvala joj.... Nadam se da su i dolje u rodilištu bar približno takvi.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
Evo mojih nalaza OGTTa. ..
Po meni secer je super, ali mokraca bas nije. Budem vidjela sto ce doktor reći...
https://ibb.co/y5Z7sKd
Ja sam sve skupa poslije poroda krvarila 10 dana. 5,6 dana bas obilno, a poslije onak bezveze nekak u tragovima. I proslu trudnocu sam imala Vir uloske i trebali su dva da ne procurim sa svih strana, a sad sam si uzela Chicco i fakat su ogromni. Ja imam i obilne menstruacije tak da je moguce da je i do toga. Vidim da cure pisu da nisu ni poslije spontanog krvarile, ja sam imala izljeve isto jedno tjedan dana. Sve ovisi od zene do zene. I menge i bol na porodu i sve.
Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
Pozdrav, curke iz Zagreba. Upadam kao padobranac, gdje ste radile ogtt test?
Ja sam u prvoj trudnoci u Petrovoj, a u drugoj cu sad u Runjaninovoj, ali mozda ti je najbolje prije nazvati i pitati jer je mene sad u Runjaninovoj sestra pitala tko mi je dr. opce prakse (bez obzira sto mi je uputnicu dala ginekologica) da provjeri da li prema svojoj doktorici spadam kod njih.
Ja sam u prvoj trudnoci u Petrovoj, a u drugoj cu sad u Runjaninovoj, ali mozda ti je najbolje prije nazvati i pitati jer je mene sad u Runjaninovoj sestra pitala tko mi je dr. opce prakse (bez obzira sto mi je uputnicu dala ginekologica) da provjeri da li prema svojoj doktorici spadam kod njih.
E super. To me zbunilo! Ja sam u prvoj trudnoći vadila na Vrh vrhovcu (Merkur). Ali sad kad sam bila na pregledu kod ginekologice mi je rekla krv, urin i ogtt runjaninova. I poslije si mislim, ček, ček... Kakva Runjaninova?
Sortiraj odgovore
Najstariji