Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    13. Travanj 2021. 20:47

I više mirujem-manje sjedim, više ležim. 

Aneee
    13. Travanj 2021. 20:48

Luckyy42

Daa zdrav decko hvala Bogu🙏🏻☺️💙
    U petak je imao 1300 a jucer vec 1600🥰 koliki je tvoj?🤗
    Cure nisam vas stigla popratiti otisla sam u bolnicu jer sam imala neka probadanja.. tu mi kazu da nemam trudove i da je sve skroz oke, al ipak ce me drzat do cetvrtka.. ja sad vise ne znam sta da mislim, zbunili su me skroz🤷🏼‍♀️

Meni jucer na pregledu gin rekao 1800, doma sam vidila da je zapisao ~1770 i dao mi uputnicu za internista jer smo oboje puno dobili 🤷🏼‍♀️ a gdje god gledam to je sve još oke i da na uzv te veličine nisu najtočnije...od jučer doma provjeravam glukozu u urinu i stalno je dobra. Ali eto za svaki slučaj ću ići internistu...imam iduci tjedan u utorak kod njega termin pa se nadam da je sve oke...ja od početka govorim krupna beba 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    13. Travanj 2021. 20:50

Luckyy42 vjv su te ostavili za svaki slučaj da provjere da je sve oke...rekli bi da nesto nije oke

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    13. Travanj 2021. 22:10

tweetyca

Ana - kako provjeravas glukozu u urinu doma? Znatizeljna sam 😄
    Odmarajte sve, nadam se da sve bude okej!

Imam one trakice koje I gin koristi 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    13. Travanj 2021. 22:34

Ma opet mislim ajde bolje da i provjere pa da nebude ništa...iako sam bila jucer malo ljuta zbog svega toga 😄
    Meni je moj gin u čitavoj trudnoći samo jedan puta upalio da čujem srce I to na onom velikom uzv u 21tt...uvijek pokaže srce kako kuca ali nije palio da se cuje...🤷🏼‍♀️ 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    13. Travanj 2021. 22:58

Lucky, super mi je kako si ti to lijepo mirno sve rijesila, imas problem - odes u bolnicu, mirna si jer znas da prate bebicu i da je sve ok. 🤗 Tako treba, puno bolje nego panicarit, pisati sto postova, pitat ljude sta misle i onda ostat doma i ne spavat od brige. Bravo, i bit ce sve ok, u pravim si rukama.😙

ana0310
    13. Travanj 2021. 23:10

Luckyy42

Valjda, rade mi ctg ujutro, oko 2 su radili i sad.. ako nis drugo makar sam u bolnici slusam srceko cijeli dan🥰

Sve bude ok 🤗

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    14. Travanj 2021. 10:11

Da se i ja malo javim, bila sam prehladena zadnjih dana i faks poceo pa nisam imala volje ni vremena gledat u mobitel 🤭
    .
    Mi smo jucer bili na pregledu, sve super, malac raste ima 770 grama, ja dobila 5 kg..🥰
    .
    Hvala cure za popise i savjete za potrepstine..slikala sam si pa kad cu ic u nabavku ce dobro doci, inace planiram nosit sportsku torbu jer tu imam i eventualno neku vrecicu kako je netko savjetovao, to mi se cini zgodno. 
    .
    I da bila sam jos prije pitala za one autosjedalice kaj su sto grupa u jednoj..pa ste rekle vecinom da bi preporucile za malu bebu onu bas 0 grupu..tak smo na kraju napravili, uzeli Joolz x Maxicosi pebble pro sivu, ta nam je i komplet uz kolica pa ajde..sad smo tuto kompleto! MaryClear i mi smo tak robicu dobili i presretna sam..ne da mi se s tim puno bavit, tak i tak se brzo preraste. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

matea1989
    14. Travanj 2021. 10:26

Pozdrav žene, super da ste sve dobro, samo se fino pazite i čuvajte, još malo da izdržimo 🤗🤗

Baš iznenađenje za spol ovako kasno, sad kad i mene iznenadi 🤣🤣 ali sreća sve veće stvari sam kupila neutralne, ima nešto roza robice ali lako za to 😆😆 Jedino ću morati za izlazak iz rodilišta uzet nešto neutralno da je bi bilo iznenađenja 😆😆😆 iako smo se psihički pripremili za curku ❣️

Šta se tiče autosjedalice ja i muž smo baš bili do baby centra da ih malo i uživo pogledamo i tamo nas je dočekala super prodavačica koja se baš baš potrudila sve objasniti. Na kraju smo se odlučili uzeti cybex cloud z ali bez isofix baze jer je vjerovali ili ne prema adac-u sigurnija bez baze. Za nju smo se odlučili jer može do 18 mj djeteta i ima stvarno super ocjene. Nismo je još kupili ali na akciji je do 21.4. pa stignemo još. 

Kiflica
    14. Travanj 2021. 10:46

Cure, stigle su mi Aden + Anais bsmbus swaddle tetrice 120×120. Prvo sam se odusevila kako su prekrasne, a onda kad sam ih popipala sam se malo zacudila jer su na prvu malo grublje od drugih koje sam vec kupila u Mulleru od bambusa, i Malom Anđelu i Pepcu od pamuka. Mozda ce se smeksat nakon pranja. 
    I onda ssm ih isla pomirisat (ja sve to tako njusim po ducanima, ne volim kad stvari imaju onaj ruzan kineski miris) i smrde mi! Nijedne druge mi nisu smrdile. Opet, ne znam hoce li tako bit kad se operu. Dođe mi da ih odmah vratim nazad. Ne mogu vjerovati jer je to svjetski poznat brand, skup je, kupuju ga celebi i royalty... pa kako onda smrdi ko kineska roba? Doduse, vidim da je dizajniran u Americi, a da je proizvedeno u Kini. Ima li koja od vas Aden+Anais? Jeste li zadovoljne? Razmisljam vratiti ih ili ih oprati i nadati se da ce biti bolje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.