Ja u zabludi zivjela... Mislila sam da se svakih sat vremena pije secer i vadi krv, kad ono samo se prva casa popije, izvadi krv i onda svakih sat vremena samo vađenje krvi 😅 To onda nije nista sto se tice te slatke vode... Stalno sam citala komentare kak je to gadno za piti, ali uopce nije strasno, a i jedna casa se prezivi 🤣🤞
MaryClear gdje si isla vaditi ogtt?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ahaa, ne znam zasto sam mislila da si tu u Zg 😅😁
Ja bi isto ovaj tjedan trebala, samo mislim da ce mi secer skociti sam od sebe 😂😂
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Jesam ja jedina koju bebica ne udara tako jako? Meni je tako bilo i u prvoj trudnoci, osjetim bebicu cesto tokom dana, ali nikad ti udarci nisu toliko jaki da bi me bolilo ili da bi tocno znala kako je beba okrenuta i da li me udarila rukicom ili nogicom.
Ahaa, ne znam zasto sam mislila da si tu u Zg 😅😁
Ja bi isto ovaj tjedan trebala, samo mislim da ce mi secer skociti sam od sebe 😂😂
Mene bas zanima kakvi ce meni biti nalazi 🤣nadam se uredni pa da mogu nastaviti sa slatkim, kad me ova moja trazi stalno 🤣🍀🤞
bez brige, kontroliram se, umjereno jedem slatko😅
Cure, ja od subote imam uzasan pritisak dole. Opet mi skače po mjehuru, nekad baš baš jako. Mislila sam zvati gin danas, ali sam se sjetila da je na godišnjem ovaj tjedan, a tek sljedeći utorak imam pregled. Malo se bojim da se cerviks nije skratio/omekšao jer sam na zadnjem pregledu bila početkom 3mjeseca. Sad se trudim što manje sjediti, više ležati i mirovati.
Jesam ja jedina koju bebica ne udara tako jako? Meni je tako bilo i u prvoj trudnoci, osjetim bebicu cesto tokom dana, ali nikad ti udarci nisu toliko jaki da bi me bolilo ili da bi tocno znala kako je beba okrenuta i da li me udarila rukicom ili nogicom.
Ista situacija je i kod mene, ali to je jer su vjerovatno bebice nam manje od bebica ostalih cura, ima jos vremena da se promijeni :D tek smo usle u drugu polovicu xD
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ja osjetim udarce, ali me ne bole. Ne skace mi po mjehuru. Kuzim di je prema tome sto su dolje u zdjelici njezniji udarci kao da joj je glava dolje, rukicama udara ispod pupka, a jaki udarci su visoko gore iznad pupka, kao da proteze noge i sutne me. Tako je bila postavljena i na zadnjem pregledu, a nisam osjetila od tada da se nesto jako rotirala. Eto, prema tome ja mislim da znam di je i s cime udara. No, cak i kad me sutne nogicom - ispupci se trbuh, osjeti se ful, i muz vidi i osjeti na ruci, evo nocas me i probudila par puta s tim bas visokim udarcima gore pod rebrima, ali i dalje to mene bas nista ne boli i nije neugodno. Iznenadi me i razveseli i nasmije. Pita me jutros muz sta sam se nocas smijala🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji