A znam da ih malo ljudi ima kod nas jer su jako skupe...ma ne bi ih ni ja kupila da me nije povukao popust! 😊 Na nasim forumima sam nasla tek jedan komentar di se spominju i taj je bio super. Ali po amazon komentarima je tisuce ljudi preodusevljeno, ono, Princ George je iz bolnice izisao umotan u njihovu tetru, a meni smrde! Ja ne mogu vjerovati...mozda sam ja luda... Ok, posto sam kupila 3-pack i jos jedne zasebne, oprat cu samo te jedne zasebno pakirane i isprobat, a 3-pack ne diram tako da ih mogu vratit ako se ove nakon pranja ne odsmrde... Velike su, mislila sam ih koristiti za swaddle, kao ljetni prekrivac za kolica, tummy time bilo gdje da jesmo, kao sal (bas su lijepe dizajnom kao neke marame) pa da se prekrijem kad dojim negdje vani... Evo fotkica: https://ibb.co/2hb8hm9
Cure, stigle su mi Aden + Anais bsmbus swaddle tetrice 120×120. Prvo sam se odusevila kako su prekrasne, a onda kad sam ih popipala sam se malo zacudila jer su na prvu malo grublje od drugih koje sam vec kupila u Mulleru od bambusa, i Malom Anđelu i Pepcu od pamuka. Mozda ce se smeksat nakon pranja.
I onda ssm ih isla pomirisat (ja sve to tako njusim po ducanima, ne volim kad stvari imaju onaj ruzan kineski miris) i smrde mi! Nijedne druge mi nisu smrdile. Opet, ne znam hoce li tako bit kad se operu. Dođe mi da ih odmah vratim nazad. Ne mogu vjerovati jer je to svjetski poznat brand, skup je, kupuju ga celebi i royalty… pa kako onda smrdi ko kineska roba? Doduse, vidim da je dizajniran u Americi, a da je proizvedeno u Kini. Ima li koja od vas Aden+Anais? Jeste li zadovoljne? Razmisljam vratiti ih ili ih oprati i nadati se da ce biti bolje…
Topli savjet, ja kad tako nes gledam jel bi uzela uvijek procackam na amazonu recenzije, mozda zvuci glupo, al sljaka 😅
2021. M 💗
A sad vidim da si gledala na amazonu 🤣 ja sam za tocno te nasla dosta komentara da su lose, taj dezen koji si uzela
2021. M 💗
A i volim podrzavat domace sivalice. 🥳
I ja bi voljela naručit od domaćih pa ako ima neka preporuka, rado prihvaćam.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ana, gledam opet komentare bas za ovaj dizajn, 1777 i skoro 90 posto su dali najvisu ocjenu, komentari uglavnom super. Tu i tamo se nađe koji koji nije odusevljen bas, ali tako je sa svakim proizvodom koji ima toliko velik broj kupaca. Ma ja uvijek sve bas istrazujem da nađem najbolje, pa me to zaducilo. No, mozda grijesim i nakon pranja bzdu super, mozda su poprimile miris od skladista di su bile... Da, inace je super kupiti od domacih proizvođaca, ja sam bas zadovoljna s Malim anđelom, a kanim kupiti nesto i od Etherala, cujem pohvale za njih...
https://ibb.co/jMKtbKt
Ja bi recimo ovaj baby gym radija naručila od ovih mladih ljudi, nego kupila gotovi i baby centru ili tako negdje. Samo da još odlučim koji.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Hahaha Kiflice oprosti, ali baš mi je smiješno. Da princ George 😂 Meni su njihove prekrasne, ja sam se jedva izborila da ne uzmem tirkizni komplet. Nekako ne vjerujem da bi bile loše nakon pranja, pa svi ih hvale 🤔 Ali ako nisu wow u usporedbi s tim drugima koje imaš, a koje su pretpostavljam i jeftinije možda da ipak vratiš pa uzmi još tih drugih. Ja zasad imam 12 komada u dostavi, a mislim uzeti tetra krpice za brisanje jer mi djeluje praktičnije. Tu bi uzela nekih 15ak do 20 komada. Imam 2 veće za swaddling da probamo. Koliko ste vi mislile uzimati?
Sto se tice tetrica, mi smo uzeli 10 kom bijelih obicnih u lesnini, jednu sam kao poklon dobila od ethereala i predobra mi je i sad cekam jos 2 za swaddle iz malla neke lassig koje su u baby centru bile 150 kn, a na mall.hr 112 za 2 kom pacemp vidjeti kakve su :)))) ove male mini krpice budemo uzeli za kupanje i nadam se da ce to biti dosta :)
Bila sam jutros i na OGTTu i sve u granicama normale 🤰🏽🙏🏽💪🏽
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Tweetyca ja tražim isto kvalitetne krpice, ali ako su dobre su skupe isto kao velika tetra skoro, a što kažeš su i prelijepe za brisanje. Ja želim ko obične deblje tetre samo manje, tipa kupila sam 155 gr t-tomi bijele tetre i želim takve male. Ali toga baš i nema, pa ću ako ne iskopam uzeti u Babycentru neke. Nisu baš nešto, al eto. Baš sam jučer gledala babymarkt u nadi da dostavljaju u RH kad ono šipak. Tamo ima svašta baš. I tih tetra krpica. Ima i DonebyDeer rukavice za kupanje, ali taj tetra materijal, mislim da bi i to baš bilo praktično. Sve se mislim da naručim kod rođaka u Njemačku, pa da mi pošalju paket poštom. Nije mi nužno pa se nećkam, ali baš ima divnih stvari i čini mi se povoljnije nego kod nas. Znate li vi možda neki sličan online shop, da ima tako širok asortiman, a da dostavljaju u RH?
Nisu mi još došle 🤭 Javim baš kad dođu. Uzela sam 5 bijelih i 3 sam uzela onaj plavi paket s mall.hr. Na Nextu sam 4 uzela. Ajme da, zaboravila sam Ikeu! Tamo mi već u košari stoje te male 😅 Uzet ću tamo bar 9 kom, a ostalo ću još negdje probati. To mi mama govori, da skrojim ili samo iskidam, al nekako mi se ne da još s tim zezati. A možda bi to bila čak i jeftinija varijanta.
Sortiraj odgovore
Najstariji