Baš su kasno vidjeli. Ja sam radila Nifty pa znam. Nama je naš pišulinca i baš lijepo pokazao. Ali facu nikako, uvijek sakriva 😄 Nemam nijednu sliku uzv-a da se vidi lijepo, samo malo ruka pa noga i sl.
Baš su kasno vidjeli. Ja sam radila Nifty pa znam. Nama je naš pišulinca i baš lijepo pokazao. Ali facu nikako, uvijek sakriva 😄 Nemam nijednu sliku uzv-a da se vidi lijepo, samo malo ruka pa noga i sl.
Isto i kod mene - radila Panoramu pa nema zabune, a jako voli pokazivati pišonju, dok lice isto skriva a takva mu je i sestra bila, na pregledu od 50min je pišu i guzu pokazala 20 puta, a od lica jedva bradu i usta, ulovio je dr kao malu avet kojoj vire usta i brada ispod kapuljače
Ahahahhahahahah na vrijeme, dobro je ☺️☺️😂😂
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Luckyy42 bas si lucky kad te vec tako rano bebica krenula zafrkavati 😅😂☺️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Hahaha koji show, Lucky! Nisam očeivala ovko kasno promjene, ali bas smo pričale pred malo o tim iznenađenjima na porodu. Manji šok nego da na porodu saznaš! :) Hhah i ja bi se bojala da mi nisu zamijenili dijete :)))
Luckyy42 haahah bas vas je zeznuo vas dečkić 😄
Aime morat cu I ja opet pitati jel još uvijek muško...🤣
Doduše plavo mogu i curice..a rozo na deckicu je slatko nama, ali ne vjerujem da bi njemu bilo slatko kad poraste pa vidi slikice 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Raven a sta ces, bitno da je zdrava beba😊
Kiflice ni ja nisam ocekivala i bas sam u soku bila al ono nema dvojbe fakat se vidi🙈😆 mislim si mozda se tak tugo nije vidjelo jer je na glavi vec dugo i okrenut prema mojim ledima?🤔
Ana.b. ma ne mozemo tako ljutit ce se na nas🙈😆
Pa da hahaha zato i kažem nama je sve slatko ali kad oni porastu neće im biti slatko 😄 koli je tvoj dečko sad?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Raven a sta ces, bitno da je zdrava beba😊
Kiflice ni ja nisam ocekivala i bas sam u soku bila al ono nema dvojbe fakat se vidi🙈😆 mislim si mozda se tak tugo nije vidjelo jer je na glavi vec dugo i okrenut prema mojim ledima?🤔
Ana.b. ma ne mozemo tako ljutit ce se na nas🙈😆
Baš, najbitnije je da je zdrava beba! Za boje više manje lako! 🥰🥰
Kakva probadanja Lucky?
Ja osjećam dosta jak pritisak dole još od subote. Danas je malo bolje. I ta neka probadanja u pubicnom području. . Ali čitala sam da je normalno, da beba zna stajati na zivcima pa mi osjetimo ta probadanja u pubicnom području. A ginekologica mi je ovaj tjedan na godišnjem, imam pregled sljedeći utorak. Pa si i ja mislim da idem do bolnice ili ne 🙄 bebu osjetim, iako mi se čini manje nego prije jer imam osjećaj da se okrenula leđima prema mom trbuhu, osjetim udarce kao prema unutra, ne znam kako objasniti. Da li je još kome tako? Ne želim dizati nepotrebno paniku. Ali opet, nije mi svejedno
Da, svakako sam mislila do bolnice ako se ne smiri. Ali danas je bolje. Mislim da sam se preforsirala za vikend pa su to bile posljedice.
Sortiraj odgovore
Najstariji