Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    26. Ožujak 2021. 13:58

Astii koja uzivancija, to je bila i moja prva pomisao na sliku Bojana 😍😍😍
    .
    Sve ste preslatke s trbuscicima :))) i moj je tako negdje sad vec, danas mi je jedna zena primjetila, imam usku majicu 😊
    .
    Mmm overnight oats zvuce super! To moram probat. A ja sam si usred zime kupila zaleđene jagode i to grickala..haha toliko o tome. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

miska
    26. Ožujak 2021. 14:15

ana.b.

Kako ste sve zgodne, a ja kao bačve pocela sam bujati na sve strane 😫
    A nisam nešto osoba od slatkog i prije trudnoce a i sada stvarno slabo jedem čokolade i sl…tj čokoladu se i ne sjećam kad sam zadnji put pojela 🤔 ja sam više za cips 😅 ali i to jednom tjedno s mm uz film malo…tako da nez od cek toliko rastem. Ja sam sad sigurno na nekih +10kg
    Tješim se da ću manje dobiti u zadnjem tromjesečju 😅

I ja sam na +10 a tjedan manje trudna od tebe 😅 Stomak mi je kao neciji pred porod haha
    Ja sam od onih ovisnika o cokoladi a ni cips mi nije stran. 
    Moram opet na test za dijabetes pa sad pazim. A i sama pomisao da ga mozda imam me malo protresla i ako bude nalaz dobar odlucila sam ipak vise paziti sto jedem. 

Aneee
    26. Ožujak 2021. 14:29

miska

ana.b.

A nisam nešto osoba od slatkog i prije trudnoce a i sada stvarno slabo jedem čokolade i sl…tj čokoladu se i ne sjećam kad sam zadnji put pojela 🤔 ja sam više za cips 😅 ali i to jednom tjedno s mm uz film malo…tako da nez od cek toliko rastem. Ja sam sad sigurno na nekih +10kg

I ja sam na +10 a tjedan manje trudna od tebe 😅 Stomak mi je kao neciji pred porod haha
    Moram opet na test za dijabetes pa sad pazim. A i sama pomisao da ga mozda imam me malo protresla i ako bude nalaz dobar odlucila sam ipak vise paziti sto jedem.

Da ali ja sam bila izgubila u prvom tromjesečju 5kg i odmah ih vratila dok sam u bolnici još bila..(valjda izgubljena tekućina 🤷🏼‍♀️) I nakon toga + 10 još  dobila 🙈🙈🙈
    Još i pazim sta jedem 🤣🤣
    Ako stignem slikam poslije...butine sam dobila bas dosta, sise za skoro 3 broja veće 🤣🤣🤣 
    leđa isto tako se proširila 🤣🤣 
    Sad više ni spavati ne mogu sve me boli, ne mogu se namjestiti stomak mi smeta 🥱 imam osjećaj kao da su mi kukovi od gume postali 😅 
    očito ovo zadnje tromjesečje nikako nije ugodno 😅 
    SAMO SE ZALIM, a tek sam ušla u to zadnje tromjesečje 😆😆
    A kako ste vi 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    26. Ožujak 2021. 15:26

Hvala cure, ja volim slatko ali sreća da stvarno malo jedem, nikad nisam bila neki gurman, tako da se i ne debljam previše jer ne jedem pretjerano.
    Kod mene je sve nekako umjereno, plus sportski život i treninzi puno prije i prve trudnoće i sad.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    26. Ožujak 2021. 15:28

https://ibb.co/Zx0KwYD https://ibb.co/t8dG2gk
    Zapravo se u mojim haljinetinama ne vidi toliko, kada obucem nesto uze pokazat cemo vam se u punom sjaju 🤭
    On, ja i nasih +6 😅🙈
    Ps guza mi raste paralelno sa stomakom 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    26. Ožujak 2021. 15:29

ana.b.

miska

ana.b.

Da ali ja sam bila izgubila u prvom tromjesečju 5kg i odmah ih vratila dok sam u bolnici još bila..(valjda izgubljena tekućina 🤷🏼‍♀️) I nakon toga + 10 još dobila 🙈🙈🙈
    Još i pazim sta jedem 🤣🤣
    Ako stignem slikam poslije…butine sam dobila bas dosta, sise za skoro 3 broja veće 🤣🤣🤣
    leđa isto tako se proširila 🤣🤣
    Sad više ni spavati ne mogu sve me boli, ne mogu se namjestiti stomak mi smeta 🥱 imam osjećaj kao da su mi kukovi od gume postali 😅
    očito ovo zadnje tromjesečje nikako nije ugodno 😅
    SAMO SE ZALIM, a tek sam ušla u to zadnje tromjesečje 😆😆
    A kako ste vi 😂

I ja sam se cijela prosirila, sise ko baloni, guza, bokovi otekli 😅 Bome i meni je tesko spavati. Legnem na lijevi bok, stavim trudnicki jastuk iza ledja da se ne bi okretala i donji dio izmedju nogu ali mi stomak smeta 😩 Na kraju cu spavati sjedeci 😅

mara5
    26. Ožujak 2021. 15:29

Curke predivne ste sa trbuscicima, ali moram i ja reci da najvise zavidim Bojani 😌

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Amber
    26. Ožujak 2021. 15:38

mara5

Curke predivne ste sa trbuscicima, ali moram i ja reci da najvise zavidim Bojani 😌

AJME i ja :) prehodala bih do jadrana za malo mora... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Bojana2017
    26. Ožujak 2021. 15:40

Dođite cure 🤩🤩🤩 sad je zaista divno vrijeme za uživanje. Da organizujemo neko druženje 😀 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    26. Ožujak 2021. 16:09

Divne ste sve! 😍
    Stize i moj bušinac, propupao ko kvasac u kiflici🤣
    https://ibb.co/vqwXgbw
    Ja sam sva samo u trbuhu, nisam jos dobila nista u sisama, guzi, nogama, rukama...samo trbuh! 
    I lagan je, tj, lagana sam si sva, nije mi tesko kretati se uopce, ustajem se u hipu, problem je sto znam zaboraviti da mi je trbuh veci pa sam se vec bubnula trbuhom o rub perilice za suđe😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.