Astii koja uzivancija, to je bila i moja prva pomisao na sliku Bojana 😍😍😍
.
Sve ste preslatke s trbuscicima :))) i moj je tako negdje sad vec, danas mi je jedna zena primjetila, imam usku majicu 😊
.
Mmm overnight oats zvuce super! To moram probat. A ja sam si usred zime kupila zaleđene jagode i to grickala..haha toliko o tome.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Kako ste sve zgodne, a ja kao bačve pocela sam bujati na sve strane 😫
A nisam nešto osoba od slatkog i prije trudnoce a i sada stvarno slabo jedem čokolade i sl…tj čokoladu se i ne sjećam kad sam zadnji put pojela 🤔 ja sam više za cips 😅 ali i to jednom tjedno s mm uz film malo…tako da nez od cek toliko rastem. Ja sam sad sigurno na nekih +10kg
Tješim se da ću manje dobiti u zadnjem tromjesečju 😅
I ja sam na +10 a tjedan manje trudna od tebe 😅 Stomak mi je kao neciji pred porod haha
Ja sam od onih ovisnika o cokoladi a ni cips mi nije stran.
Moram opet na test za dijabetes pa sad pazim. A i sama pomisao da ga mozda imam me malo protresla i ako bude nalaz dobar odlucila sam ipak vise paziti sto jedem.
A nisam nešto osoba od slatkog i prije trudnoce a i sada stvarno slabo jedem čokolade i sl…tj čokoladu se i ne sjećam kad sam zadnji put pojela 🤔 ja sam više za cips 😅 ali i to jednom tjedno s mm uz film malo…tako da nez od cek toliko rastem. Ja sam sad sigurno na nekih +10kg
I ja sam na +10 a tjedan manje trudna od tebe 😅 Stomak mi je kao neciji pred porod haha
Moram opet na test za dijabetes pa sad pazim. A i sama pomisao da ga mozda imam me malo protresla i ako bude nalaz dobar odlucila sam ipak vise paziti sto jedem.
Da ali ja sam bila izgubila u prvom tromjesečju 5kg i odmah ih vratila dok sam u bolnici još bila..(valjda izgubljena tekućina 🤷🏼♀️) I nakon toga + 10 još dobila 🙈🙈🙈
Još i pazim sta jedem 🤣🤣
Ako stignem slikam poslije...butine sam dobila bas dosta, sise za skoro 3 broja veće 🤣🤣🤣
leđa isto tako se proširila 🤣🤣
Sad više ni spavati ne mogu sve me boli, ne mogu se namjestiti stomak mi smeta 🥱 imam osjećaj kao da su mi kukovi od gume postali 😅
očito ovo zadnje tromjesečje nikako nije ugodno 😅
SAMO SE ZALIM, a tek sam ušla u to zadnje tromjesečje 😆😆
A kako ste vi 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala cure, ja volim slatko ali sreća da stvarno malo jedem, nikad nisam bila neki gurman, tako da se i ne debljam previše jer ne jedem pretjerano.
Kod mene je sve nekako umjereno, plus sportski život i treninzi puno prije i prve trudnoće i sad.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/Zx0KwYD https://ibb.co/t8dG2gk
Zapravo se u mojim haljinetinama ne vidi toliko, kada obucem nesto uze pokazat cemo vam se u punom sjaju 🤭
On, ja i nasih +6 😅🙈
Ps guza mi raste paralelno sa stomakom
🙅♀️30, 🙋♂️29
Da ali ja sam bila izgubila u prvom tromjesečju 5kg i odmah ih vratila dok sam u bolnici još bila..(valjda izgubljena tekućina 🤷🏼♀️) I nakon toga + 10 još dobila 🙈🙈🙈
Još i pazim sta jedem 🤣🤣
Ako stignem slikam poslije…butine sam dobila bas dosta, sise za skoro 3 broja veće 🤣🤣🤣
leđa isto tako se proširila 🤣🤣
Sad više ni spavati ne mogu sve me boli, ne mogu se namjestiti stomak mi smeta 🥱 imam osjećaj kao da su mi kukovi od gume postali 😅
očito ovo zadnje tromjesečje nikako nije ugodno 😅
SAMO SE ZALIM, a tek sam ušla u to zadnje tromjesečje 😆😆
A kako ste vi 😂
I ja sam se cijela prosirila, sise ko baloni, guza, bokovi otekli 😅 Bome i meni je tesko spavati. Legnem na lijevi bok, stavim trudnicki jastuk iza ledja da se ne bi okretala i donji dio izmedju nogu ali mi stomak smeta 😩 Na kraju cu spavati sjedeci 😅
Curke predivne ste sa trbuscicima, ali moram i ja reci da najvise zavidim Bojani 😌
🙅♀️30, 🙋♂️29
Curke predivne ste sa trbuscicima, ali moram i ja reci da najvise zavidim Bojani 😌
AJME i ja :) prehodala bih do jadrana za malo mora...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Dođite cure 🤩🤩🤩 sad je zaista divno vrijeme za uživanje. Da organizujemo neko druženje 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Divne ste sve! 😍
Stize i moj bušinac, propupao ko kvasac u kiflici🤣
https://ibb.co/vqwXgbw
Ja sam sva samo u trbuhu, nisam jos dobila nista u sisama, guzi, nogama, rukama...samo trbuh!
I lagan je, tj, lagana sam si sva, nije mi tesko kretati se uopce, ustajem se u hipu, problem je sto znam zaboraviti da mi je trbuh veci pa sam se vec bubnula trbuhom o rub perilice za suđe😂
Sortiraj odgovore
Najstariji