Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    26. Ožujak 2021. 12:26

https://ibb.co/Dwdvc5Q

Amber
    26. Ožujak 2021. 12:31

Luckyy42

Cure mi bili u Hrv tjedan dana, ja u tih tjedan dana dobila 5 kg a muz 7 kg🙈🙈🙈🙈
    Nema nista do domace hrane😆😆 sad malo kocnica….

mozda i bolje da je zatvorena engleska granica, i ja bi ovako prosla

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    26. Ožujak 2021. 12:34

Ja narucila kilu i pol jagoda iz ducana... prosli tjedan su jos bile grozne, ali nadam se da sad kako ide toplije vrijeme mozda dobijem nesto bolje. Joooooj kad cemo opet moci u ducane da si sama izaberem svoje jagode omnonmnomnom. 

Ne znam za koga je opcija, ali ja sam tek sad u 22tjednu pocela stvarno jesti vise malih obroka jer mi inace pretekne trbuh i bas budem sva nervozna. Sad sam si krenula raditi one overnight oats u malim staklenkama pa onda umjesto da slozim sendvic ili nesto slatko uvijek imam takvo nesto... natrpam si zitarice, malo sjemenki, bademovo mlijeko ili grcki jogurt, malo cimeta, klincica, sta vam pase, i gore borovnice, maline, banane itd. I tak onda to ostavim preko noci da nabubri i jedem sutradan ili preksutra. Odlicno je!

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

26. Ožujak 2021. 12:46

Anaan, hvala ti na dobronamjernom savjetu ❤️
    .
    Amber, taj overnight meal mi je najomiljeniji doručak ljeti, ja sam si ga isto na posao nosila u staklenci, obožavam ☺️ A eksperimentirati se može doslovno sa svime 👍
    .
    Lucky, joj to i mene čeka. Ne možeš odbit kad ti nude 🤭

• snje
    26. Ožujak 2021. 12:56

Mene ubiše i blagdani - jer ovaj majmun što vidi to trpa ja ću samo na Uskrs dobiti 2-3 kg

miska
    26. Ožujak 2021. 12:57

I ja sam bas danas rekla pa di ce mi jos stomak narasti, vec sam ogromna 🤰🏽
    Ja imam majicu sa natpisom: nutella se jede sa zlicom jer kruh deblja! Onda znate koliko volim slatko! 
    Jaooo jagodeee! 🍓🍓 Doslovno ih sanjam i jedva cekam da dodju svjeze domace na standovima jer iz trgovine ne zelim uzimati (svaki put kad sam ih probala bile su fuj). 
    Imam srece sto tu na jugu DE ima jako puno jabuka i jagoda kad je sezona.

• snje
    26. Ožujak 2021. 12:57

Možda da kupim 5kg rotkvica i luka pa da se time natrpavam da ostalo ne stane 

Bojana2017
    26. Ožujak 2021. 13:13

https://ibb.co/ckh0zMK
    Evo jedna svježa, upravo uslikana 🤩😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    26. Ožujak 2021. 13:32

Awwww koja uzivancija❤ predivni trbuscic Bojana i divni vas dvoje i ambijent...mamite me da se odmah spremim i idem na plazu!
    Tockice i Matea, lijepee😍 moj trbuscic je cca slicne velicine. Uslikam se i ja malo kasnije!

Aneee
    26. Ožujak 2021. 13:37

Kako ste sve zgodne, a ja kao bačve pocela sam bujati na sve strane 😫 
    A nisam nešto osoba od slatkog i prije trudnoce a i sada stvarno slabo jedem čokolade i sl...tj čokoladu se i ne sjećam kad sam zadnji put pojela 🤔 ja sam više za cips 😅 ali i to jednom tjedno s mm uz film malo...tako da nez od cek toliko rastem. Ja sam sad sigurno na nekih +10kg 
    Tješim se da ću manje dobiti u zadnjem tromjesečju 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.