Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    24. Ožujak 2021. 20:21

Evo i link za EPI NO
    https://www.amazon.de/dp/B00KTDCB8W/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_XV6TMREW5Y6E7AM02AZ8?_encoding=UTF8&psc=1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    24. Ožujak 2021. 20:26

Ugl to je što se tiče samog poroda, a vježbe što su nam pokazali ili masaže da nas partner masira to ne znam kao bi vam napisala pa eto samo sam ovo sto mogu objasniti 😄
    ....onda isto tako sta bi trebali nabaviti za bebu i tako neke stvari to smo uglavnom i same tu već pričale na forumu. Ja sam prezadovoljna našim tečajaom sveukupno...bilo je nekad malo dosadnijh tema, ali sve u svemu sam jako zadovoljna

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Dominique_i_bebita
    24. Ožujak 2021. 20:39

Ajme predobro, ova nasa doktorica je sve to zbrzala i meni je izgledalo ko da je htjela sebi i kolegama olaksat situaciju tako da nas pripremi na to da je svaka njihova odluka potrebna i nuzna..ne doslovno al tak sam imala osjecaj dok je pricala. Kao da je indukcija, drip, epiduralna sve normalno, sve dobro za nas..ja onak..oke..nije nis rekla o nekim alternativama i prirodnijem tijeku kak bi izgledao. Hvala ti za ove info s vaseg tecaja :)
    .
    I meni je bilo zanimljvio to da beba ne mora plakati kad sam prvi put saznala! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Aneee
    24. Ožujak 2021. 20:57

Da stvarno super informacije što nisam nigdje prije cula...bas je rekla da nekad to dr samo žele ubrzati da se što prije riješe, pogotovo ako im je gužva. A tijelo ima svoj prirodni proces i sa razlogom napravi pauzu od trudova. I eto iza 32tt moram ići u bolnicu najaviti moj termin i donijeti sve papire (naravno ne znači da ću roditi na termin, ali da bude spremni) I onda kad budem napravila termin tad mogu iznijeti svoje želje...tako sam i mislila reci bez umjetnih trudova osim ako je zaista nužno zbog ugrozavanja bebinog života (logicno). Ovak neke stvari slabo tko govori, vjv jer ne žele da se to zna. A nama je to samo mučenje jer umjetni trudovi su puno bolniji od prirodnih

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    24. Ožujak 2021. 22:17

Ana hvala na info! Ja sam sve to sto si napisala vec znala, jer bas puno citam o svemu tome. I to da bebe ne moraju plakati. Jedino novo mi je ova spravica koju si linkala! Thnx, to mi bas zvuci super da postoji! Mozda ima i u HR nesto slicno... Iako ne znam koliki ce sve to pomoc nama u HR koje necemo imati izbora, nego stol, kukac pozicija i sve nakrivo... No, pokusat cu dobit stolcic ako se ikako bude moglo. 

Kiflica
    24. Ožujak 2021. 22:25

Ma vec sam vam preporucila knjigu "Sto ocekivati u trudnoci", stara je 18 godina i  i dalje ono sto pise u njoj (Amerikanci lijecnici pisali) je modernije od onog sta se kod nas na balkanu radi... Nevjerojatno...

Kiflica
    24. Ožujak 2021. 22:27

Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu... No, jbg...tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤

Kiflica
    24. Ožujak 2021. 22:41

Stize jedan youtube video o porodu, kako izbjeci pucanje pri porodu. Upozorenje: gleda se pravi porod izbliza. https://youtu.be/lScUirHj9Ls

Amber
    24. Ožujak 2021. 23:03

Kiflica

Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu… No, jbg…tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤

Kiflice, zaboravila sam, jesi li ti u Puli? Navodno tamo koriste stolcic, ali sad se ne mogu vise sjetiti jesi tamo. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    24. Ožujak 2021. 23:14

Amber

Kiflica

Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu… No, jbg…tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤

Kiflice, zaboravila sam, jesi li ti u Puli? Navodno tamo koriste stolcic, ali sad se ne mogu vise sjetiti jesi tamo.

U Rijeci. Ma imaju u Rijeci i stolcic i kadu, ali nije uvijek slobodan, a sad citam da zbog covida su privremeno ukinuli jer im fali osoblja. Vidjet cemo situaciju do ljeta... nadam se da ce se moci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.