Evo i link za EPI NO
https://www.amazon.de/dp/B00KTDCB8W/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_XV6TMREW5Y6E7AM02AZ8?_encoding=UTF8&psc=1
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ugl to je što se tiče samog poroda, a vježbe što su nam pokazali ili masaže da nas partner masira to ne znam kao bi vam napisala pa eto samo sam ovo sto mogu objasniti 😄
....onda isto tako sta bi trebali nabaviti za bebu i tako neke stvari to smo uglavnom i same tu već pričale na forumu. Ja sam prezadovoljna našim tečajaom sveukupno...bilo je nekad malo dosadnijh tema, ali sve u svemu sam jako zadovoljna
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ajme predobro, ova nasa doktorica je sve to zbrzala i meni je izgledalo ko da je htjela sebi i kolegama olaksat situaciju tako da nas pripremi na to da je svaka njihova odluka potrebna i nuzna..ne doslovno al tak sam imala osjecaj dok je pricala. Kao da je indukcija, drip, epiduralna sve normalno, sve dobro za nas..ja onak..oke..nije nis rekla o nekim alternativama i prirodnijem tijeku kak bi izgledao. Hvala ti za ove info s vaseg tecaja :)
.
I meni je bilo zanimljvio to da beba ne mora plakati kad sam prvi put saznala!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Da stvarno super informacije što nisam nigdje prije cula...bas je rekla da nekad to dr samo žele ubrzati da se što prije riješe, pogotovo ako im je gužva. A tijelo ima svoj prirodni proces i sa razlogom napravi pauzu od trudova. I eto iza 32tt moram ići u bolnicu najaviti moj termin i donijeti sve papire (naravno ne znači da ću roditi na termin, ali da bude spremni) I onda kad budem napravila termin tad mogu iznijeti svoje želje...tako sam i mislila reci bez umjetnih trudova osim ako je zaista nužno zbog ugrozavanja bebinog života (logicno). Ovak neke stvari slabo tko govori, vjv jer ne žele da se to zna. A nama je to samo mučenje jer umjetni trudovi su puno bolniji od prirodnih
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana hvala na info! Ja sam sve to sto si napisala vec znala, jer bas puno citam o svemu tome. I to da bebe ne moraju plakati. Jedino novo mi je ova spravica koju si linkala! Thnx, to mi bas zvuci super da postoji! Mozda ima i u HR nesto slicno... Iako ne znam koliki ce sve to pomoc nama u HR koje necemo imati izbora, nego stol, kukac pozicija i sve nakrivo... No, pokusat cu dobit stolcic ako se ikako bude moglo.
Ma vec sam vam preporucila knjigu "Sto ocekivati u trudnoci", stara je 18 godina i i dalje ono sto pise u njoj (Amerikanci lijecnici pisali) je modernije od onog sta se kod nas na balkanu radi... Nevjerojatno...
Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu... No, jbg...tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤
Stize jedan youtube video o porodu, kako izbjeci pucanje pri porodu. Upozorenje: gleda se pravi porod izbliza. https://youtu.be/lScUirHj9Ls
Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu… No, jbg…tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤
Kiflice, zaboravila sam, jesi li ti u Puli? Navodno tamo koriste stolcic, ali sad se ne mogu vise sjetiti jesi tamo.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Bas me ljuti sporost naseg sustava da preuzme neke promjene na bolje koje su dokazane svugdje u svijetu… No, jbg…tu smo di smo. Samo pregurat taj porod nekako i doci doma sa zivom i zdravom bebicom - to je ono najvaznije❤
Kiflice, zaboravila sam, jesi li ti u Puli? Navodno tamo koriste stolcic, ali sad se ne mogu vise sjetiti jesi tamo.
U Rijeci. Ma imaju u Rijeci i stolcic i kadu, ali nije uvijek slobodan, a sad citam da zbog covida su privremeno ukinuli jer im fali osoblja. Vidjet cemo situaciju do ljeta... nadam se da ce se moci.
Sortiraj odgovore
Najstariji