Anau Hr smo isli autom i provjeravali su samo na Hrv hranici, rekli smo da idemo doma kod svojih, test smo radili dan prije u De i posto nam jos nisu rezultati stigli stavili su nas u samoizolaciju. Rezultati nam dosli 2h nakon toga, to smo mailom poslali na granicu i sljedeci dan nam dosli sms-ovi da nam je samoizolacija ukinuta. Makar su rekli i ako nam nebi stigla potvrda nikakva da je samoizolacija prekinuta, da samo pokazemo negativan test i to je to.
I ja sam prijavila nas dolazak u Hr ali nam se na kraju nisu poklapali datumi jer smo malo uranili s polaskom i kasniji s povratkom😆🙈 niko nas nije nis pitao za tu prijavu.
Aa prema De su provjerili osobne na Hrv i Slo granici, a na Au i De granici nas nisu ni zaustavljali, samo su u De pitali sofera jel svi imamo ispunjene prijave za ulazak u njemacku.
Te prijave su nam provjerili kod ulaska u autobus, ko nije imao, morao napravit i dosli provjerit ovi iz busa haha😁 a prijava te ionak automatski salje u samoizolaciju🤷🏼♀️
Sve je ugl proslo bez problema na granicama, a mi prioremili tonu papira kao sad ce oni to strogo provjeravat😆
.
Ja sam isto na kavi/dvije na dan😋
.
Cure meni vec mjesec dana kolostrum lagano kaplje, jel to dobro? Jel lose? Sta je?🙈
E sad jeste vi radili onaj test u DE što vam dođe obavjet u aplikaciji da ste negativni ili bas neki drugi?
A koje ste prijave ispunjavali na povratku za DE? Jel ja mogu kad se vratim u DE napraviti test pa da ne moram u izolaciju ili je izolacija obavezna? Jer svugdje piše nešto drugo 🙈
I kako je tebi bilo 13h sati vožnje u busu? Jesu te leđa bolila jesi se uspijela kako namjestiti...jer tu smo negdje ja i ti sa tjednima pa da znam šta me očekuje u ponedjeljak 😄
.
A što se tiče kolostruma i kod mene bude tu i tamo malo vlazno i par kapi kazne, ali ne previše...mislim da je to normalno
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana, ime Iris je bas lijepo! Jako volim pjesmu Iris od Goo Goo Dollsa. I mi gledamo internacionalno ime, lako izgovorljivo bilo gdje.
Tweetyca, thnx, recept zvuci super, obavezno cu probati!
Amber, hehe, pratimo se! Ne moram opet, tek za mjesec dana mi je pregled. Na anomaly sam morala opet jer je bitno sve vidit i izmjeriti, ali sad svaki put i nije toliko bitno. Ioako su kod nas precesti ti pregledi. Meni i dalje svaki put pregledava ultrazvucno i vaginalno, i preko trbuha i palpatorno.
Kavica - popijem jednu dnevno, ujutro, blagu. :)
Stigao DM paket, opremljena sam s kozmetikom, sad slijedi preslagivanje po kuci za smjestit sve.
Oke hvala ti puno na ovim informacijama😘😘😘..bila sam u strahu bas kako će to biti i da nece zezati na granici 😄
A ja idem sama jer moram riješiti neke papire. moguće kad se vratim da ću morati onda sljedeći pregled odgoditi, ali nmvz sta sad da radim...jer bolje ovo sad da riješim nego tam u zadnjem mjesecu 😅 jer ovo s koronom očito nema kraja 🙄
Uh mogu misliti samo kad te tak dugo drže bolovi koji je to strah onda...sad samo odmaraj zaslužila si 😊😊😘
Daaa vrijeme leti bas prebrzo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
A problema s ledima i namjestanjem jos bas ni nemamo, nismo jos iskocili🙈https://ibb.co/2YhX3YJ
naravno za trudnicu nije bus najudobnija varijanta ali prezivi se❤️
Slatko 🥰 bas mali pupo s obzirom na moj 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Pa Lucky kako si maaalena!!! Moj je narastao zadnja 2tj dosta, kaze moj sad ne izgleda kao da sam naduta, vec bas trudna
https://ibb.co/5sQMHJnEvo nas 😅 danas +4kg 🤰🏻 Al jucer sam zderala lazanja… jako puno… 😂
Ovak sam nekako i ja, ali tu su jos kaputi i puloveri, meni stvarno jos nitko nije primijetio. Ja mislim da su to velike promjene kad znas svoje tijelo dobro pa ti se cini ogromno, ali kad su stranci u pitanju, nista!
Kiflice - super da ne moras natrag! Da, tak sam i ja shvatila da je za anatomy vazno da u tom trenutku vide sve sto trebaju vidjeti, a kasnije manje vazno. Tu ne gledaju vaginalno do 36 tjedna... pokusala sam ih nagovoriti ali da nema potrebe, nikako nisu htjeli. Valjda znaju sta rade, meni se to cini malo sumnjivo. Jos sam si sama morala bris izvaditi
luda drzava
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Raven hvala ti, i tebi nek ostane skolska! ti se raspitaj jos malo ako netko od tvojih kolega ili prijatelja zna za nekog, vjerujem da ih ima jos dobrih na Duhu, ali ako ti se Pavlovic cini dobar dapace, drago mi je da sam ti mogla pomoci :))
.
Jao kak su vam slatke bušicee meni je narasto bas i jako ga volim, zezam bebu da je on moja mala beburina hahah muz kaze da je to ruzno al meni je bas slatko od milja, znam da je mali jos bebac al za mene je velik kad vidim trbuh heheh
.
Hvala na odgovor za bradavie, vjerujem da ce moje onda bit okej, nisu uvucene!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
btw jedno mozda glupo pitanje - kak stavljate sve razne smajlice?? Meni ni na laptopu ni na mobitelu ne dozvoljava tj ne mogu otvoriti nista osim ovih tu 10ak ponuđenih, a nekad bas imam potrebu za drugim smajlicima..
Sad sam skuzila 🤦♀️ sve pet, mislila sam da sam to probala al ocito nisam do sad.
E… jel itko osim mene ima simptom trudnickog mozga? Bas mi se dogodi da zaboravim stvari koje nikad prije ne bi zaboravila, ili da sam jednostavno nekad cisto TUPASTA.
...ja jucer nesto kupujem u ducanu, pise "akcija - 3 kutije za 7 funti", ja donesem na self check-out dvije kutije, otkucam si ih, gledam zasto ne kostaju 7 funti. I onda fino POZOVEM frajera koji radi u ducanu da mu kazem da im ne radi kasa. Vise nikad se necu moci vratiti u taj ducan, izgleda.
Necemo spominjati da mi je matematika posao i da imam nekoliko stadija viseg obrazovanja iza sebe...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
E… jel itko osim mene ima simptom trudnickog mozga? Bas mi se dogodi da zaboravim stvari koje nikad prije ne bi zaboravila, ili da sam jednostavno nekad cisto TUPASTA.
mislim da ti je ovo s emotikonima odgovorilo na pitanje hahah inace sam fakat spretna s tehnologijom...al evo..
Sortiraj odgovore
Najstariji