Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Ožujak 2021. 15:07

tweetyca

Mallla

Helou evo mene s pregleda. Ja dobila 800g a bebuška ima 1kg. Sve je dobro, cura fino napreduje. Uzv buba termine kako mu paše al očekujem porod od 15.6. pa do 1.7. 😁🤣
    Sada mi pregledi pocinju biti svako 3 tjedna 😊
    ti vec tu a ja jos sa stajalistem "jos se puno toga moze dogodit"

🤣🤣 cim sam dosla do ove faze kad su pregledi ucestaliji znam da se blizi odbrojavanje. A radim do 14.5 pa sam glavom u razmisljanju da je to sve jos malooo

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Ožujak 2021. 15:39

Miska dobro dosla u dijeta klub. Brzo ces uhvatiti ritam a kad ga uhvatis je super. Nista mi ne fali 😊 Naravno ovisno o tome o kolikom seceru je rijec ces prilagoditi prehranu. Moj je granicni pa si priuštim tu i tamo slatki grijeh 😊
    Ooo bibs isto svijetli zanimljivo. Mozda jednu uzmem za probe.
    Sto se poroda tice u predrađaoni sam bila na pilates lopti i stvarno je najbolja za trudove. U rađaoni sam spojena na drip i nisam imala pauzu pred izgon ali sam imala mini pauze između trudova kao i svi....znqči trudovi su kao planine penje se bol prema vrhu dosegne vrh a zatim naglo popušta i slijedi dolina a onda se opet penje do vrha i tako stalno 😊

url=https://lilypie.com]

Amber
    25. Ožujak 2021. 18:39

Cure, je li neka spominjala Cosatto Giggle kolica mozda ili ih vidjela uzivo? Ja sam ona sto se prije sto stranica zalila da su u Engleskoj sva kolica siva i crna i na kraju sam se odlucila u principu za Nuna Mixx Next (siva, ali kupila plavu kosaru). I sad vidim ova Cosatto predivna sarena i razmisljam se jel da ipak zamijenim... Mozda kupim druga za Zagreb da ne moramo stalno s ovima velikima po avionima, pa mozda ta Cosatto uzmem za tamo. Je li ih netko vidio? Znam da su teska i veliki kotaci, takva trazim :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Dominique_i_bebita
    25. Ožujak 2021. 20:04

Ja sam ih bila gledala dugo jer su mi isto preslatka!! Ali nisam vdijela da itko od nasih ducana u Zagrebu ima zastupnistvo za njih, mozda prije jesu al vise ne kolko vidim..
    Viđam ih kod jedne žene u crkvi jer u njima vozi bebu, tak sam ih zapravo prvi put i zapazila, čine mi se super 😍

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Amber
    25. Ožujak 2021. 20:09

Dominique_i_bebita

Ja sam ih bila gledala dugo jer su mi isto preslatka!! Ali nisam vdijela da itko od nasih ducana u Zagrebu ima zastupnistvo za njih, mozda prije jesu al vise ne kolko vidim..
    Viđam ih kod jedne žene u crkvi jer u njima vozi bebu, tak sam ih zapravo prvi put i zapazila, čine mi se super 😍

Ahh da mozda nema, ne vidim ni u kojem velikom ducanu. Mama je isto rekla da ih vidi po kvartu, ali da u ducanima nigdje vidjela :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Dominique_i_bebita
    25. Ožujak 2021. 20:11

Kad sam citala iskustva onih koji su ih kupili spominjali su da su ih narucili sa stranice pramworld.co.uk, evo toliko ti znam o tim kolicima..pa ak ti pomogne super 😊🙃

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Amber
    25. Ožujak 2021. 21:19

Da, to je neka britanska firma tak da ih tu ima po svim sajtovima, ali nisam ih vidjela buduci da je kod nas jos uvijek lockdown i vjerojatno ce ostati do kraja petog, a malo me frka cekat dotad jer neka kolica cekas po 10 tjedana da budu isporucena. :/ hvala ti svakako, idem sad vidjeti taj sajt jel mozda ima bolju cijenu za ova koja sam vidjela! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    25. Ožujak 2021. 21:19

Snje, haha mozda sam napokon i pocela dobivati na kilazi sad kad sam otkrila nove cheat recepte.😊🤣
    Pratim Girly Fitness na Facebooku, cure imaju super recepte. Jedan njihov recept za proteinski kruh sam malo modificirala: 
    2 jaja, zlicica soli, pola zlicice sode bikarbone, 250 g zobenih pahuljica, 250 g svjezeg sira i 100 g tekuceg jogurta. Sve pomijesati i staviti peci 40 min na 170 stupnjeva. 
    Palacinke - nis posebno, samo bijelo psenicno brasno zamijenila sa integralnim pirovim - isto se peku!
    Nutella- moja domaca nije toliko fina... Prepekla ljesnjake u pecnici, samljela, pomijesala sa malo pravog kakaa, malo mlijeka, brezinog secera ili datulja. Iskreno, bolja je kupovna Proteinella iz Tvornice zdrave hrane. I pekmez neki njihov smijem, od borovnica bez secera, samo sa nekim od tih djabetickih sladila (ali neki koji nije stetan). 

Kiflica
    25. Ožujak 2021. 21:26

E, zaboravila sam napisati da u kruh volim dodati i sjemenke kojd imam, nekad lanene, nekad suncokretove, simpnem od oka, ajmo reci 2 zlice. I posipam po vrhu. I najbolje je stavit sve na pek papir u pleh. Koristim sitne mekane zobene pahiljice i posni svjezi sir. Ako nemate sodu bikarbonu, mozete staviti zlicicu praska za pecivo. :) 

Norrah
    25. Ožujak 2021. 22:26

cocolina

Bok mame i bebicee🥳🥳..nije me bilo pa sihurno dva tjedna,ali pokusavamo dobiti apn pa je to skupljanje papira vamo tamo pa nisam uopce stigla.
    Sad cu poredu citat imam 52 stranice😲,nadma se da ste sve dobro i da su pregledi prosli odlicnoo.
    Moj sljedeci pregled je 06.04 i jedva cekam,mislim da jako nisko nosim i da je bebica nisko,od tog me hvala panika velikaaaa😭.Jel imsju neki odredeni simptomi niskog nosenja?Na zadnjem pregledu je reko da je glavicom nabijena na cerviks koji je i ovak vec manji,i osjetim ju bas nisko skroz ispod stidne kosti ugl.uzas osjecaj i strah me ic uopce piskit radit tog😶.

Navikneš se da je nisko... moja je isto jako nisko. Za sada je hvala bogu sve u redu, nadam se da ce tako i ostati. Ne brini se, ako je do sada sve bilo u redu ne vidim zašto ne bi bilo i sada. Puno cura koje znam su nosile nisko i normalno isle cak i raditi i sve... tak da. Pomalo i bez panike, to sigurno ne pomaže 🤞🤗

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.