Zvali me zbog nalaza krvi za secer sto sam radila neki dan i naravno da nije dobar. ☹ U ponedjeljak ujutro moram i ja nataste tamo raditi onaj pravi test i vaditi krv par puta. E sad mislim da cu krepat od gladi jer sam naviknula odmah ujutro doruckovati.
Jel ima neka koja je na toj dijeti?
Kiflica je od pocetka na dijeti, djelila je tu i plan prehrane... ne znam prije koliko stranica ako imas volje da se vratis 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ajoj steta miska, al dobro da su otkrili i da je relativno lako drzati to pod kontrolom, neke cure su vec spominjale da su na dijeti i nije problem kad se ufuras, znam da je Kiflica od pocetka na dijeti zbog dijabetesa.
.
Super iskustvo poroda! Nadam se da ce i moje bit tako nekako, planiram se kretat, trazit loptu i isto se veselim te trenutke provodit s muzem, mislim da ce mi bit puno lakse i veselije nego da sama tamo odbrojavam minute
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Evo i mene s anomaly scana, sve je dobro hvala Bogu i beba je bas bila poslusna tako da smo sve uspjeli pregledat. Bas sam sretna ❤️
Radila sam urin jer sam sumnjala na upale ali nema bakterija ali ima nesto malo proteina. Dr je rekla da nije strasno to pogotovo jer je pritisak ok, nadam se da to nije problem.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Snjeovakve price me bas vesele :) super porod 🤘🤘
Krivo mi je sto muz vjv nece moci samnom, ali cekat cemo do zadnjeg trnutka da vidimo oce mozda popustit lude mjere
Ja se isto nadam da će popustiti mjere i da ćemo još jednom dijeliti to divno iskustvo skupa. Možemo mi to odraditi i same, ali njima je to neponovljivo iskustvo, da ne kažem da će vas još više gledati kao kraljice kad vide kroz što ste prošle :-) meni je moj rekao da sam ja najhrabrija i najsnažnija žena na svijetu kako mu ne bih rodila još jedno nakon takve izjave?!
Super na dobrim pregledima
Miska a jbmu 😕 kiflica je podijelila na str. 733...ja zapisala za svaki slučaj ako mi bude trebalo. Pa eto pogledaj prehranu
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Helou evo mene s pregleda. Ja dobila 800g a bebuška ima 1kg. Sve je dobro, cura fino napreduje. Uzv buba termine kako mu paše al očekujem porod od 15.6. pa do 1.7. 😁🤣
Sada mi pregledi pocinju biti svako 3 tjedna 😊
url=https://lilypie.com]
Super na dobrim pregledima
Miskaa jbmu 😕 kiflica je podijelila na str. 733…ja zapisala za svaki slučaj ako mi bude trebalo. Pa eto pogledaj prehranu
Sjetila sam se da je netko to spominjao ali nisam znala na kojoj je od tih silnih stranica. Hvala ti.
Joj kako je lijepo cuti dobra iskustva s poroda! Bas mi je ovo podiglo raspolozenje Snje, super mi zvuci tvoj porod! ❤
Miska, evo drago mi je da je Ana zabiljezila broj stranice na kojoj sam uploadala materijale i opisala sam u tekstu sta i kako ja jedem. Mogu ti samo reci da ne ocajavas, ja sam otkrila toliko novih recepata i zamjena za sad vec skoro sve sto volim i ne osjecam se nista uskraceno, jedem non stop i fino i zdravo i otvorili su mi se neki novi pogledi. Recimo, ne bih znala da nije dijabetesa kako se radi fini proteinski kruh, pirove palacinke, da ima i dijabetickih pekmeza i zamjena za nutellu, cak i cips, da je jako fina pasta od crvene lece... uz naravno svo voce, povrce, meso i ostalo uobicajeno...
Joj kako je lijepo cuti dobra iskustva s poroda! Bas mi je ovo podiglo raspolozenje Snje, super mi zvuci tvoj porod! ❤
Miska, evo drago mi je da je Ana zabiljezila broj stranice na kojoj sam uploadala materijale i opisala sam u tekstu sta i kako ja jedem. Mogu ti samo reci da ne ocajavas, ja sam otkrila toliko novih recepata i zamjena za sad vec skoro sve sto volim i ne osjecam se nista uskraceno, jedem non stop i fino i zdravo i otvorili su mi se neki novi pogledi. Recimo, ne bih znala da nije dijabetesa kako se radi fini proteinski kruh, pirove palacinke, da ima i dijabetickih pekmeza i zamjena za nutellu, cak i cips, da je jako fina pasta od crvene lece… uz naravno svo voce, povrce, meso i ostalo uobicajeno…
Sad sam pregledala taj jelovnik i spremila si, hvala ti. Pripazit cu definitivno do iduceg tjedna da bas ne jedem slatko i to sto se ne smije. Inace sam gurman i volim jako slatko, cips, itd. pa cu morati biti bas disciplinirana ako mi odrede dijetu.
Miska, evo drago mi je da je Ana zabiljezila broj stranice na kojoj sam uploadala materijale i opisala sam u tekstu sta i kako ja jedem. Mogu ti samo reci da ne ocajavas, ja sam otkrila toliko novih recepata i zamjena za sad vec skoro sve sto volim i ne osjecam se nista uskraceno, jedem non stop i fino i zdravo i otvorili su mi se neki novi pogledi. Recimo, ne bih znala da nije dijabetesa kako se radi fini proteinski kruh, pirove palacinke, da ima i dijabetickih pekmeza i zamjena za nutellu, cak i cips, da je jako fina pasta od crvene lece… uz naravno svo voce, povrce, meso i ostalo uobicajeno…
Nabaci nam slobodno recept za fini proteinski kruh i palačinke od pira ako radiš zamjenu za nutellu, daj i to škrabni...da se i mi malo unaprijedimo zdravijim izborima. Jučer smo neman i ja pekle kruščiće od integralnog pšeničnog i pirovog brašna, njaaaam, topli, hrskavi, naravno da sam imala kg više danas na pregledu
Sortiraj odgovore
Najstariji