Celiceva, ivina, pavloviceva, djecja mast sto naziva ovisno gdje se radi bitno da se radi u ljekarni koliko sam shvatila i te kreme uglavnom imaju isti sastav eventualno se razlikuju u ulju? 🤷♀️ Neki stavljaju maslinovo neki bademovo neki lavandino?
- vazelin, bijeli, lanolin, voda, pročišćena, bademovo ulje, rafinirano.
Ovaj sastav pise za djecju mast- galenski labaratorij Split taj sastav pise na pavlovicevoj iz ljekarne Os?
Svi sastojci osim vazelina su ok.
Koji sastav ima ivina i celiceva?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Oooo vidim Trolovi napadaju posteno ovih dana. Savjet ne ofgovarajte nikom nista cije pitanje nije vezano uz nas i nase tebe. Ili ako vam je bas zabavno Trola strolajte nekim čudnovatim odgovorom. Tipa daly naravno da si trudna…inace sperma kroz kožu uđe u krvotok i doputuje do maternice pa si trudna…. hahaha grozna sam al ne mogu si pomoći!
Krevet - planiram maknuti cijelu stranicu jer planiram dojiti i to ce biti sistem sisa vanka i udri, zato mi pase sa smo bez barijera između. A saginjanje preko ograde isto ne hvala, moja leđa i ja nismo na ti s tim. Zato sam tražila što lakša kolica i AS pa ostajem u tom stilu. Al naravno to cemo svi prema sebi organizirati.
Celiceva mast je kod nas Ivina mast, nije kao pavloviceva. Ove dvije se prave u ljekarnoj.
Ooo imamo Ergo ekipu, Kiflice cestitam na kupnji! Da slazem se da su daleko povoljnija od bilo kojih drugih. A sto se tice recenzija na stranim stranicama sam nasla cak da su bolja od Baby zen po kvaliteti. A sad vidjet cemo.
Dominique hoces rec zelis sebi priustiti nesto lijepo za bebu 😁 briga bebu kakva je dekica il bodi al zato mi mame smo cudo (samo malo nabacujem digresiju). Ja isto volim priustiti nekad nesto fancy sto mi se bas svidi.
Hahaha da, tako nekako, to hocu rec xD
.
Cestitke za kolica! Slazem se, ako si u mogucnosti bolje kupit svoja kakva ti pasu i mirna bosna.
.
Ja jucer i danas online na trudnickom tecaju..bezveze, bar za moj pojam..nisam nis novo naucila bas, em sto studiram sestrinstvo pa sam vec prosla to "gradivo" em sto sam citala ovako nevezano, tak da vi koji stvarno zelite nesto naucit novo razumijem ak trazite neke tecajeve mimo ovog osnovnog. Meni je tu youtube zakon, ima svega, jucer sam gledala svakakve videe izmedu ostalog porode pa sam nocas cijelu noc rađala u snu hahah stres! I da..bas se veselim u petak u sklopu faksa idemo kao patronažna služba u posjet (između ostalog) novorođenčadi, bas me zanima t :)))
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Bojana 😂😂😂 ja sam htjela bit pristojna prema curi/decku/gospodinu sto god je, al evo tebe 😂😂😂💪
A stvarno ne mogu biti fina na tako nešto a šta da radim
Ja bih sad baš mogla uživati u ovoj trudnoći da nije ove žgaravice koja me ubija
Ne pamtim da mi je ovako bilo u prvoj trudnoći, mada me je i tada dosta patila.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Evo mene s pregleda! Sve je super s bebicom.❤ Doktorica bas bila neraspolozena, u nekakvoj zurbi, nije bas bila pricljiva, bile gotove za cas. Pitala sam ju smijem li snimiti utz mobitelom za muza, pa mi je rekla da se to kod njih ne radi... steta.
Taman prije pregleda se bebica pocela vrpoljit i rotirati cijela i opet je zagurala glavicu nisko dole u zdjelicu da ju nije mogla izmjeriti... Misica mala, osjeti moj strah pa se sakrije u rupu🐁🎀 Prosli put za anomaly scan sam zato 2 puta morala ic, drugi put kod druge dr.da ju izmjeri, a ta druga se tako raspricala i opustila me, beba se ispuzila koliko je duga i siroka. 😁😄
E, da i ipak pomslo dobivamo na tezni😊 moja vaga drukcije kaze nego njihova, pa nisam znala. Sad sam na -2 od pocetk, tj vratila sam 3 kg, od cega 1.5 kg u zadnjih mjesec dana. Ide pomalo na vise 😊
Evo nije me bilo par dana stalno u nekoj strci 🙈
Vidim vi o kreveticima i kolicima hehe...ja sam uzela 7 u 1 krevetić i dolazi u 4.mj, kolica junama 3 u 1...i sa kolicima sam prezadovoljna..velika jesu, ali to sam I htjela. Jako su praktična lako sklopljiva i stvarno se super s njima kretati (iako su prazna ali nmvz), ugl prezadovoljna sam. Jedva čekam da stigne krevetić pa da zavrsavam sobicu lagano 🥰🥰🥰
E da sto se tiče apoteke kad bi bilo najbolje da pribavimo te stvari? Jel sad još rano ili?
Lucky vidim isla si za hrv busem. Ja idem u ponedjeljak isto 14h vožnje, pa me zanima kako je na granicama? Sad zbog ove korone i to? Ja sam ispunila za hrv onaj obrazac kad dolazim i koliko ostajem, a test budem onda dole radila. Kako ste vi test radili kad ste išli? I kako ste u povratku? Jesu vam sta u DE govorili? Znam milion pitanja, ali me malo strah 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana, ja sam skužila da meni kad dođe žgaravica, bude sveprisutna 2-3 dana u komadu, izmrcvari me i umori pa ode... Al meni ništa ne pomaže.
.
Cure, izbacilo mi ovaj nastavak za previjanje, kaže za sve ikeine komodice, malm, hemnes, nordli...
https://ibb.co/kqG2FkD
Kiflica bas super za pregled 🥰🥰
A što se tiče zgaravice i ja je imam uzas, također 2-3 dana umirem od nje pa onda mir par dana.
Treće tromjesečje kako vrijeme leti 😱😅 još malo nam je ostalo cure, nismo ni svijesne ja mislim 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Celiceva, ivina, pavloviceva, djecja mast sto naziva ovisno gdje se radi bitno da se radi u ljekarni koliko sam shvatila i te kreme uglavnom imaju isti sastav eventualno se razlikuju u ulju? 🤷♀️ Neki stavljaju maslinovo neki bademovo neki lavandino?
- vazelin, bijeli, lanolin, voda, pročišćena, bademovo ulje, rafinirano.
Ovaj sastav pise za djecju mast- galenski labaratorij Split taj sastav pise na pavlovicevoj iz ljekarne Os?
Svi sastojci osim vazelina su ok.
Koji sastav ima ivina i celiceva?
Da te iz ljekarne su sve manje vise iste po sastavu.
url=https://lilypie.com]
Bojana, ja sam skužila da meni kad dođe žgaravica, bude sveprisutna 2-3 dana u komadu, izmrcvari me i umori pa ode… Al meni ništa ne pomaže.
.
Cure, izbacilo mi ovaj nastavak za previjanje, kaže za sve ikeine komodice, malm, hemnes, nordli…
https://ibb.co/kqG2FkD
Meni je isto bilo tako do prije par dana, 2 dana je imam pa par dana pauza, ali evo ovo je peti dan za redom i čini mi se nema posustajanja
Isto tako ništa mi ne pomaže, mislim da sam sve moguće probala, al eto pomaže mi da vam se malo požalim mada su to slatke muke i podnošljive ako me čeka neka čupava beba za 3 mjeseca
I da, trenutno sam na imenu Iris, pa ćemo vidjeti šta će se još mijenjati
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji