Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Ožujak 2021. 15:49

Da da imaju bolnice često svoje izdajalice ali nekad u malim bolnicama zna guzva biti pa se izdajalica ceka. Ja tad nisam koristila. A kasnije sam doista koristila samo da popustim pritisak, nikad do kraja.
    Da za dudu je opcenito uvriježeno da se ne daje uopce a ako ce se davati onda tek kasnije isto radi pravilnog hranjenja, razvoja celjusti i kasnije govora. Moja prgavica je dobila dudu odma prvi dan i evo u kategoriji smo di nije bilo problema s tim.
    Daa rodila se s kosom, ne sad nešto puno al smo imali vec sta cesljati 😊
    U cetvrtak mi je pregled pa cu znati koliko sam u plusu. Kiflice ako ti doktori nisu nista rekli mislim da nemas brige. Najvaznije je da se beba razvija kako treba!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Ožujak 2021. 15:51

Negativ.Ljubavi

Haha očito na mene utječe home office, tj. ne brbljam s kolegama na poslu svaki dan već sam osuđena na svoja 4 zida, pa imam potrebu s vama "piti kavu" ovako virtualno 😂
    Uglavnom, ako imate kakav komentar vezano uz to da bi magnezij trebalo prestati piti u jednom trenutku (npr. zadnji mjesec, zadnja 2 mjeseca ili sl.), javite mi, please! 😉

Mislim da je magnezij dobar za sva razdoblja trudnoće! Nema tu neke frke s njim!

MaryClear
    19. Ožujak 2021. 15:59

Hej. Evo dobila ja i od jgla (mamina skrinjica) poklon paket
    Neka priča i kapi za nos. Nisam ni ocekivala da ce nesto poslati 🥰

Dominique_i_bebita
    19. Ožujak 2021. 17:25

Kiflice mislim da ne trebas brinut, jedna mama koju pratim je sitnije građe, tj prirodno mršava u u trudnoći bi sveukupno dobila 5 kg..znaci to je prakticki samo beba, posteljica, krv i mlijeko? I sve super uvijek bilo!

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

MaryClear
    19. Ožujak 2021. 17:53

Negativ.Ljubavi

MaryClear

Hej. Evo dobila ja i od jgla (mamina skrinjica) poklon paket
    Neka priča i kapi za nos. Nisam ni ocekivala da ce nesto poslati 🥰

I ja taman danas, baš sam vam htjela napisati 😍
    Haha možda smo u istom kvartu 😋

Ja u Bjelovaru zivim 😊

Dominique_i_bebita
    19. Ožujak 2021. 17:54

Btw ja sam na +3 od pocetka.
    .
    Cure koje ulazite u zadnje tromjesecje, ili ste usle, provjerite si malo kaj je sve dobro krenut uzimat od suplemenata, znam da je ulje nocurka super za rastezanje svih potrebnih struktura, caj lista maline, caj kopriva i tak ima svasta

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    19. Ožujak 2021. 19:38

Hmmm nisam redovna ni u klasik prenatalu da budem iskrena ne vidim se s jos dodataka nikako....valjda druga trudnoca i malo manje sve hocu i sve moram ako me razumijete 🤭 možda u paketu uz umor ide i lijenost.

Kiflica
    19. Ožujak 2021. 19:56

Tweetyca, Mirjam, Malla, Dominique, thnx cure! Da, imala sam mucnine dugo, a i na dijeti za dijabetes sam od samog pocetka, 1800 kalorija, pa ne mogu nikako vratiti kile...jedem 6-7 obroka, svaka 2-3 h jedem i bas se najedem do sita, ne mogu vise utrpat. Samo sta je sve dijetalno, a ono sta nije ne smijem jer mi secer skoci...Tako da ne znam kako bi uopce pocecala ako budem morala, pa se nadam da necu morati...za sada su doktori bili zadovoljni, beba napreduje kako treba. Nadam se da ce to bit ok...vidjet cemo na sljedecem pregledu sta kaze. 😊

Bojana2017
    19. Ožujak 2021. 20:22

Kiflica

Tweetyca, Mirjam, Malla, Dominique, thnx cure! Da, imala sam mucnine dugo, a i na dijeti za dijabetes sam od samog pocetka, 1800 kalorija, pa ne mogu nikako vratiti kile…jedem 6-7 obroka, svaka 2-3 h jedem i bas se najedem do sita, ne mogu vise utrpat. Samo sta je sve dijetalno, a ono sta nije ne smijem jer mi secer skoci…Tako da ne znam kako bi uopce pocecala ako budem morala, pa se nadam da necu morati…za sada su doktori bili zadovoljni, beba napreduje kako treba. Nadam se da ce to bit ok…vidjet cemo na sljedecem pregledu sta kaze. 😊

Mislim da se uopšte ne trebaš brinuti dok god beba napreduje kako treba. Kile stvarno nisu pokazatelj i beba svakako uzima sve što joj je potrebno.
    Bitno je da ona fino napreduje.
    Malla razumijem te, ni ja nisam nešto od pretjeranih dodataka, stvarno je u drugoj trudnoći sve drugačije i opuštenije. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    19. Ožujak 2021. 20:24

Zapravo najbolje bas to, da se previse ne uspoređujem s drugima, osobito s nekim generalnim tablicama jer ne upadamo svi valjda u taj neki idealni okvir, ima nas i specijalnih. 🤣😄 
    Joj to za dodatke treba dobro provjeriti sta se smije u trudnoci, meni je doktor savjetovao ulje noćurka zbog cista na grudima, pa kad sam mu rekla da sam mozda trudna (to je bilo na samom pocetku trudnoce dok jos nisam znala sigurno) je rekao da onda nikako ne smijem piti nocurak...Nezz ima li jakve razlike u kojem smk tromjesjecu, mozda ima...glavno samo da sve provjerimo prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.