Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    18. Ožujak 2021. 10:02

Bojana2017

Cure dajte neki prirodni lijek za umiriti kašalj. Uhvati me u toku noći i u zatvorenom prostoru haos 😔

Nisam probala, ali ako bas zelis prirodni.. moja mama kuha crveni luk glavicu na cetvrtine nasjece sa par kasika secera i da se to bas ukuha.. i onda kad procjedi  jos doda meda u taj caj/sirup i to pijucka i kaze da joj pomogne..

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

18. Ožujak 2021. 11:15

Bojana, mene dugo mučio kašalj i šmrcanje u svako godišnje doba i kupili smo difuzor, ja sam se preporodila 👍

Dominique_i_bebita
    18. Ožujak 2021. 14:10

Joj odlicno hvala ti na poticaju, sad sam upravo obavila svoju d&m kupnju, tako i tako sam trebala a dobila sam isto preko 1000 bodova sa svim tim kuponima! Sve sam narucila doma da mi donesu, besplatna je dostava kad se pređe 390 kn. Wooohoo 
    .
    Negativ.ljubavi hvala i na popisu proizvoda :) Samo da se nadovežem ove blazinice za dojenje ima d&m isto jeftiniju varijantu od babylove-a 30 komada 12,90 kn. Samo kaj se ne zovu blazinice nego jastučići za dojilje, ako će tko pretraživat da zna. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    18. Ožujak 2021. 15:13

Hvala cure na savjetima za difuzor, već odavno se mislim da ga uzmem, baciću se u potragu 😉
    Ja sam koristila babylove jastučiće za dojenje i meni su bili ok stvarno, u odnosu na aventove koji su stvarno skupi. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    18. Ožujak 2021. 15:55

Mama ciiju sam bebu cuvala prije je imala politiku pranja guze direkt u umivaoniku jer je prematalica bila na masini odmah pored i moram priznat da je to dosta zgodno, kao malo je gadno kad je velika nuzda alii jos je gadnije to sve razmazivat po kozi, ja sam se bila navikla na taj naciin, i imat poseban rucnicic za obrisat bebu..al planiiram i te blazinice i maramice kombiinirat ovisno o siituaciji i dobu dana xD 
    .
    Cure kojima su nastale strije na cikama, kak je to sad? Jel se ista povuklo? Meni nisu i nadam se da nece al mi je koza bas onak tanka i prozirna pa se nebih cudila da me to zadesi..
    .
    Negativ ajoj bed hahah mislila sam bas da jesi i ti tu dostavu iskkoristila zbog veceg iznosa.

Aneee
    18. Ožujak 2021. 16:53

Dominique_i_bebita

Mama ciiju sam bebu cuvala prije je imala politiku pranja guze direkt u umivaoniku jer je prematalica bila na masini odmah pored i moram priznat da je to dosta zgodno, kao malo je gadno kad je velika nuzda alii jos je gadnije to sve razmazivat po kozi, ja sam se bila navikla na taj naciin, i imat poseban rucnicic za obrisat bebu..al planiiram i te blazinice i maramice kombiinirat ovisno o siituaciji i dobu dana xD
    .
    Cure kojima su nastale strije na cikama, kak je to sad? Jel se ista povuklo? Meni nisu i nadam se da nece al mi je koza bas onak tanka i prozirna pa se nebih cudila da me to zadesi..
    .
    Negativajoj bed hahah mislila sam bas da jesi i ti tu dostavu iskkoristila zbog veceg iznosa.

Dobila sam strije na cicama ali ne izgleda tako strašno...cula sam da kad krenemo dojiti da se to povuče...čak i vlastito mlijeko nekad razmazati preko i dosta pomogne...ali eto kod mene su jako tanke i čak se pod prstima ne osjete. Nadam se da se neće povećati jer za sad izgleda sasvim oke

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Dominique_i_bebita
    18. Ožujak 2021. 18:27

Drage mame naisla sam na zenu na youtubeu, inace je doula koja uci o porodu i svacem necem vezanom za porod, postpartum itd..ima svoj online "tečaj" koji se plaća ali ima i mini besplatni webinar..ja sam poslusala, korisno je i zanimljiv mi je taj način pristupa - evo koga zanima https://builttobirth.com/free-mini-birth-class 

matea1989
    18. Ožujak 2021. 18:41

Dm još nisam obavila ali planiram 😆 a upravo sam na stranici ergobaby naručila kolica metro 2020 2u1 dok još uvijek imaju akciju. Eto prva moja kupnja. 😆

miska
    18. Ožujak 2021. 21:22

Dominique_i_bebita

Drage mame naisla sam na zenu na youtubeu, inace je doula koja uci o porodu i svacem necem vezanom za porod, postpartum itd..ima svoj online "tečaj" koji se plaća ali ima i mini besplatni webinar..ja sam poslusala, korisno je i zanimljiv mi je taj način pristupa - evo koga zanimahttps://builttobirth.com/free-mini-birth-class

Ja sam ju bas nedavno nasla na yt. Nisam gledala nista detaljno ali cini mi se ok. 
    Evo link jednog njenog videa:
    https://youtu.be/0pNldTVh5B4

🌸TiKiDi🌸
    18. Ožujak 2021. 21:27

matea1989

Dm još nisam obavila ali planiram 😆 a upravo sam na stranici ergobaby naručila kolica metro 2020 2u1 dok još uvijek imaju akciju. Eto prva moja kupnja. 😆

E to su super kolica. I mi planiramo ta 😉
    Nadam se da ste sve ok i da su bebice dobro. Mi smo dobro obje i rastemo polako. Na morovanju. Kontrola je 31.3., anomaly scan i upute za dalje. 

Meni se isto sviđaju te krpice za pranje bebe, planiram to za po doma koristiti. Nego, pitanje za pelene... Naginjem nekako sto prirodnijim stvarima i naisla sam na neke bamboo simbexove pelene pa me zanima ima li netko iskustva s njima? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.