Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    08. Ožujak 2021. 23:01

Dominique_i_bebita

I da..sta sam rekla da mogu spavat na leđima? e pa vise ne mogu. I da nemam bas trbuha? E pa sad imam, buknuo preko noci! hahahhttps://ibb.co/tpc8LKG

Opaaa eto ga, zacoprala si samu sebe  samo neka raste 

It's a boy! 💙

MaryClear
    08. Ožujak 2021. 23:38

Bome i ja se mogu pohvaliti da je trbuh iskocio 😍🥰 danas jos vise... Jos uvijek mislim da je hrana 😅😆 ali nije, malena raste 🥰🥰 sutra popodne budem i ja st0avila sliku 😊 Noc curke i naspavajte se! 

MISS
    09. Ožujak 2021. 00:27

tweetyca

MISS - meni ne zvuci bas normalno da ti moras Normabel popit svaki dan radi bolova, sve sto ti uzimas ide i u bebu…. Sta ti je doktor to prepisao za te bolove?

Upravo normabel,neke zene ga piju i 3*1 na dan ,mozda se nisi susrela s tim,ali to je skroz ok..puno zena ga pije kad su bolovi u pitanju jer bitnije je da se opuste mišići i da se bol smanji nego da beba osjeti napetost i nervozu..Tako mi je i dr objasnio..
    Mirjam, bila sam na pregledu prosli tj i idem opet iduci jer imam hematom pa to pratimo zato su malo cesci pregledi,a mozda od tud i bolovi,ko zna...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Aneee
    09. Ožujak 2021. 05:15

Drage moje nadam se da ste uzivale jucer na dan zena. 🥰
    Čestitam na dobrim pregledima 🥳🥳
    Ja se nisam stigla javiti jer smo cijeli dan bili u poslu. Malo smo i kupovali stvari za bebu i za stan 😅 i onda poslije svega sam još imala i Kurs od 18h do 20h. Nakon kursa sam bila mrtva umorna pa smo odmah išli u krevet. 🥱🥱
    Bas mi bude drago da mogu bit ovak aktivna s obzirom na prva 3.mj 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tia12
    09. Ožujak 2021. 08:05

MISS

Pozdrav cure, jel iko od vas ima kakve bolove ? Kod mene je stalno prisutan pritisak, probadanja povremeno kroz straznjicu ili vaginalno..Citala sam da to moze biti bol okruglih ligamenata maternice , zna li ko sta o tome i da li je netko imao? Cini mi se da je uz ovo zatezanje tesko i osjetiti bebu…Hvala

Ja sam otprilike u tim tjednima također imala ta probadanja vaginalno, ne često, ali su se javljala i dr mi je rekla da je to rastezanje tih okruglih ligamenata.
    Za pritisak najbolje provjeri s ginekologom, on to najbolje zna objasniti kad vidi kakva je situacija "dolje"

miska
    09. Ožujak 2021. 08:14

Dobro jutro zenice! 🙂
    Kako spavanje? Moje bome lose. Nikako se namjestiti, sve mi smeta, budim se nocu i svaki put osjetim maloga da se rita. Ako bude takav i kad se rodi, nema meni spavanja do daljnjega 😅
    Probadanja sam imala i ja tako oko 20. tjedna vaginalno dok sam setala, bas cudan osjecaj i dogodilo se mozda 2,3 puta. Sad imam pritisak dolje na te ligamente i mjehur. Pomaze piti puno vode, odmaranje i magnezij.

Olivera
    09. Ožujak 2021. 08:26

Miss popratim te povremeno na temi potpomognute (previše ste aktivne pa ne stignem redovito, a ni aktivno sudjelovati više)...nadam se da će se hematom što prije potpuno apsorbirati, i da ćeš moć počet i pravo uživati u trudnoći. Što se normabela tiče, meni su dva doktora rekla da on u trudnoći puno više koristi nego što štiti, ako ti pomaže da smiriš sebe a samim time i maternicu slobodno ga koristi svakodnevno.
    .
    Curke ja prijavljujem jučerašnji pregled koji je super prošao. Maleni ima već skoro 850 grama, a mama je malo špotana zbog 9 kg koje je natukla od početka trudnoće. Sljedeći pregled tek za 4 tjedna, tko će dočekati. U međuvremenu moram ponoviti krvnu grupu u 28 tt obzirom da sam rh negativna trudnica.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

miska
    09. Ožujak 2021. 08:46

Olivera cestitam na pregledu. 🙂 Bome onda cu i ja dobit po nosu za dva tjedna zbog kg 😅 I sto je najgore, uvijek imam skoro 1kg vise kod dr na vagi nego kod kuce haha

Olivera
    09. Ožujak 2021. 08:54

miska

Olivera cestitam na pregledu. 🙂 Bome onda cu i ja dobit po nosu za dva tjedna zbog kg 😅 I sto je najgore, uvijek imam skoro 1kg vise kod dr na vagi nego kod kuce haha

Ja imam dvije plus u odnosu na ono što imam ujutro doma, jednu mi oduzme odmah zbog odjeće a druga računam da je više zbog svega što kroz dan pojedem obzirom da mi pregledi budu tek predvečer. Slijedeći je pregled nakon Uskrsa, tek će onda biti veselo
    Evo ja se za dobar pregled počastila već sa dva online shopinga jutros, jedan u ikei a drugi u c&a

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

miska
    09. Ožujak 2021. 09:33

Olivera

miska

Ja imam dvije plus u odnosu na ono što imam ujutro doma, jednu mi oduzme odmah zbog odjeće a druga računam da je više zbog svega što kroz dan pojedem obzirom da mi pregledi budu tek predvečer. Slijedeći je pregled nakon Uskrsa, tek će onda biti veselo
    Evo ja se za dobar pregled počastila već sa dva online shopinga jutros, jedan u ikei a drugi u c&a

Meni uvijek napisu kako pise na vagi, nebitno koliko odjece imala. Tako se i ja uvijek pocastim nakon pregleda sa sladoledom 😅 Kad vec imam plus na vagi onda da je sa razlogom haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.