Book svimaa🙂 nas dve danas bile na pregledu. Sve super.. uzimao mi je briseve. E sad mene zanima jel moguce da zbog tog sad imam malo smedeg iscjedka? 😬
Jako smo prokrvljene i vrlo je ti je to česta pojava nakon vag. pregleda kao i nakon seksa, čak i kratko krvarenje, tako da nema brige. Ako ne boli i ne potraje, nema razloga za brigu.
Hvalaaa ti. Inace je moj gin jako grub,pa ipak mislim da je to.od pregleda😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cure moje, posteljica je prije 2 tj bila skroz preko usca, sad je 13 mm od usca.. jos 3 tjedna bolovanja i mirovanja i nadam se da se vracam u normalu 😊😊😊😊😊 curka je aktivna, sve mjere odgovaraju, sve je super sa organima.. bolji dan zena nisam mogla ni zamisliti 🥰 sretan vam dan zena!
2021. M 💗
Tweety,sassy tnx curr,kod mene je ta bol cesto cesto prisutna samo nekad jaca,nekad slabija. Magnezij uzimam otkako sam saznala za trudnocu ,a od 14.tj i nomabel po potrebi ( to bude vise manje svaki dan ) jer me bas jako izmuce ti bolovi. S bebom je sve ok, sve se nadam da ce to prestati jer na dane ne mogu na noge duze od 5 min od tog pritiska i probadanja ( svakako mirujem pa ni ne idem nigdje) vise me zanimalo ima li još takvih slucajeva jer bas nije lako za trpiti, neka jako tupa i iscrpljujuća bol...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
https://ibb.co/QMrp0Q8 ethereal tezra pelena
https://ibb.co/tDD2D5H ikea stara tetra pelena
.
Znam da je netko narucivao i stavljao slikicu novih. Ako moze jos jedna ovak bliza slika.
https://ibb.co/pjhV69m
https://ibb.co/sQq8GRg
Evo, pelena sa zecekima je slikana kao skorz raširena, samo 1 sloj, a s borovnicama je slikana preklopljena.
.
Kaj se tice krvarenja mislim da stvarno jesmo vise prokrvljene i osjerljive jer meni je jučer po drugi put u životu curila krv iz nosa nakon kaj sam ga ispuhala i pri pranju zubi mi malo prokrvare desni, što isto inače nikad nije bio slučaj..tak da sigurno je i dolje ista stvar
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Cure jeste vec kupovali kolica?
Imate neke preporuke,za cijenu nebi isla vise od 5-5 ipo tisuca .
Moze bit i 3 u 1 il 2 u 1
Meni se svidaju mclaren satena pa bi uzela posebno kosaru ili vidin da svi hvale ova yoyo
U svakom slucaju prednost zelim dat laganim kolicama i da nezauzimaju puno mjesta.
Planiram u prve kupnje za curku tamo u 5 mjesec.,.
Pa eto slobodno pisete za kolica sve cu pregledat.
Tenks
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Ps ni ja jos nisan osjetila neke udarce bebe i ja se brinem al eto mislim se kako san imala i prije sav visak u trbuhu mislim da mala ima toliko sala za probit da se jadna bice nemoze jos ni javit kako triba
I kile zasada -plus 7
Svaki tjedan mi laganini rastemo :)
Bogu fala,skinit ce se .
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Ana, drago mi je sto se posteljica pomice gore!🎉
Cure, zao mi je na bolovima koje trpite...😔 ja sam osjetila isto malo jacu prokrvljrnost, isla mi je krv iz nosa i desni par puta.
Tetrice su divne, bas gusto izgledaju izbliza, a jako mi se sviđaju i sive na neke mjesece! I neka nova sarena deka podlogica na voce je preslatka. 😍
Ja sa s kilazom jos na -4 od pocetne, tj uspjela ssm vratit 1 kg nazad nakon sta sam od mucnina izgubila 5 kg. Bas sam se pitala kako se vi uspijete udebljati? Ja jedem 6 puta na dan i ne ide, sita sam do zuba... No, onda ste krenule o cokoladicama, cipsevima, bombonima, pa mi je postalo jasnije 🤣 Neka, uzivajte, nisam ljubomorna...mozda malo, slistila bih sad pizzu🙈😭😚
Meni se svidaju mclaren satena pa bi uzela posebno kosaru ili vidin da svi hvale ova yoyo
U svakom slucaju prednost zelim dat laganim kolicama i da nezauzimaju puno mjesta.
Tenks
Koja su to maclaren satena kolica? Nisam cula za njih. Imas link? Ja sam gledala sve neka lagana, a na kraju cu dobit kolica od frendice pa necu kupovat sada, mozda radije nakon 6.mj.neka kisobran kolica lagana, 3 u 1 necu sigurno.
Tenks
Ja sam se premišljali oko McLaren atom, baby zen yoyo i ergobaby 2020, i nakon svih istraživanja najbliže sam ergobaby. Sva troja su lagana kišobran kolica plus košara posebno. I ja planiram tek tamo krajem travnja ili početkom svibnja kupovati, možda do tada badem i nešto drugo 😆, ali sad sam takvog mišljenja. 🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji