Mam1234 ne brini 16tt je jos jako rano za osjetiti bebu jer ovisi o puno stvari, o položaju bebe i posteljice. Kroz par tjedana ces osjetiti!
Žene, majke, kraljice sretan nam.naš dan....danas trošimo s još većim guštom 😊🍸
Odnosi su meni postali neudobni i neugodni....isto su svedeni na jedva jednom tjedno al jednostavno nije to to. Trbuh mi je niže nego u 1T al za sad nisam dobila nikakav komentar od dr.
Čestitam na dobrim pregledima i jako dobrim OGGT nalazima.
Što se kupnje tiče ja sam sad malo pauzirala. Sve važno zapravo imam ali se moram dati u pregledavanje i razvrstavanje jer ovo vrijeme baš leti, leti....
url=https://lilypie.com]
Dan…samo da Vas pitam ako koja mama ima drugu trudnoću da podjeli samnom kad je počela osjećati bebu…mi smo danas 16tj i još ništa…strah me nekakvi lovi da nešto nije uredu s bebom.. ☹️
Ne brini, sigurno si osjetila nešto, ali nisi to registrirala kao bebin pokret već vjerojatno kao probavnu aktivnost ili čak aktivnost jajnika. Ako ti je na pregledima sve bilo ok, vjerojatno se bespotrebno brineš.
Hvala Vam puno na odgovorima....sad mi je malo lakše.. bila sam zadnje 2.3 na pregledu i sve je bilo super....nadam se da ću uskoro neke pokrete osjetiti kad nismo još saznali spol 😀
Dan…samo da Vas pitam ako koja mama ima drugu trudnoću da podjeli samnom kad je počela osjećati bebu…mi smo danas 16tj i još ništa…strah me nekakvi lovi da nešto nije uredu s bebom.. ☹️
Ne daj da te zavara internet, PUNO zena ne osjeti do 19 tjedna i dalje, pogotovo ako je posteljica prema naprijed. Ja sam prije jedno 20 stranica pitala cure za savjet, isto sam bila oko 17 tjedana tada, i javila se HRPA cura koje nisu nista osjetile jos dugo. Ne brini, doci ce!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Pozdrav cure, jel iko od vas ima kakve bolove ? Kod mene je stalno prisutan pritisak, probadanja povremeno kroz straznjicu ili vaginalno..Citala sam da to moze biti bol okruglih ligamenata maternice , zna li ko sta o tome i da li je netko imao? Cini mi se da je uz ovo zatezanje tesko i osjetiti bebu...Hvala
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav cure, jel iko od vas ima kakve bolove ? Kod mene je stalno prisutan pritisak, probadanja povremeno kroz straznjicu ili vaginalno..Citala sam da to moze biti bol okruglih ligamenata maternice , zna li ko sta o tome i da li je netko imao? Cini mi se da je uz ovo zatezanje tesko i osjetiti bebu…Hvala
Kod mene stalno ima nekih bolova, vecinom donji dio stomaka ili probadanje "tamo dole", uzimam magnezij po potrebi. Zalila sam se dr na taj bol medjutim sve je izgledalo uredno, dok ja dobijem prave bolove ako sam fizicki aktivnija ili ako dugo sjedim, jednostavno svako na drugi nacin dozivljava trudnocu.
Sto se tice osjecanja bebe, ja sam prijavila prosle sedmice kao neko skakiljanje iznutra medjutim nije se vise ponavljalo tako da ne osjecam je vise
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Book svimaa🙂 nas dve danas bile na pregledu. Sve super.. uzimao mi je briseve. E sad mene zanima jel moguce da zbog tog sad imam malo smedeg iscjedka? 😬
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Ja sam počela vaginalna zatezanja i pritisak dole osjećati prilikom šetnje. U isto vrijeme i menstrualne grčeve. U međuvremenu su na pregledima samo rekli da je cerviks mrvicu skraćen i da i dalje smijem šetati i biti aktivna. Probala sam, i opet se javio pritisak i zatezanje tako da sada mirujem do idućeg pregleda i pijem 800mg Magnezija dnevno.
https://ibb.co/QMrp0Q8 ethereal tezra pelena
https://ibb.co/tDD2D5H ikea stara tetra pelena
.
Znam da je netko narucivao i stavljao slikicu novih. Ako moze jos jedna ovak bliza slika. 🙏
🙅♀️30, 🙋♂️29
Book svimaa🙂 nas dve danas bile na pregledu. Sve super.. uzimao mi je briseve. E sad mene zanima jel moguce da zbog tog sad imam malo smedeg iscjedka? 😬
Jako smo prokrvljene i vrlo je ti je to česta pojava nakon vag. pregleda kao i nakon seksa, čak i kratko krvarenje, tako da nema brige. Ako ne boli i ne potraje, nema razloga za brigu.
Sortiraj odgovore
Najstariji