Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    08. Ožujak 2021. 20:22

Kilaza - ja sam u plusu sigurno vec 8kg, ne znam tocno, bojim se stati na vagu 🤣
    Hrana - Uf kod mene ima svega - cipsa, cokolade, sladoleda, i to u zadnja 2,3 tjedna. Prije toga sam skroz normalno jela, ponekad slatkise ali ni blizu koliko sada. S obzirom koliko neke dane jedem cudim se da nemam jos i vise kg. Dosad je uvijek gin rekao da sam ok sa kilazom, vidjet cu za 2 tj na pregledu.
    Bolovi - po par dana me zna uhvatiti bol u donjem dijelu stomaka. Budu kao menstrualni i skroz dolje (mislim da su ligamenti). A boljelo me i gore oko pupka i bilo tvrdo na dodir pa mi nakon toga jako narastao stomak. Dosta odmaram pa sam ok, nadam se da je to normalno.
    Odnosi - znam da sam cula/citala kako trudnicama libido podivlja, a moj je skoro ravan nuli 🤣 Imamo odnose jednom ili dvaput tjedno, kako kada. Nije me strah nego jednostavno nemam volje ni zelje.
    I sto mi se danas dogodilo - upiskila se! Mali me sve cesce udara dolje u mjehur. I jos govorim muzu eto da me netko pita sta si radila za dan zena - ja se kraljica upiskila hahaha 😅🤰👏

• Toncica24
    08. Ožujak 2021. 20:25

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-quest-arc-jason-woodside.html
    Ne satena nego šarena :;)
    Samo bih uzela dio za prva 3 mjeseca posebno kosaru .
    Al eto neznan jos 

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

sassy
    08. Ožujak 2021. 20:43

Upravo sam imala prvi cas online skole za trudnice :) bas sam odusevljena da iako je pandemija mozemo dobiti neku vrstu edukacije i potpore koja ce kasnije olaksati porod i post porodjajni period. Znam da su jos neke od vas isto upisale neke kurseve, ja sam bila malo skepticna dal da se upisem i fakat predobra je stvar. Vec sam ispisala 3 stranice biljeski za prvi cas :$

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

08. Ožujak 2021. 20:47

Ana0310, pa to su baš super vijesti ☺️
    MISS, kad imaš sljedeći pregled?
    .
    Cure, kad smo kod shoppinga hoćete li kupovati kakve igračke bebi? Mislim ono zvečke, lopte, nešto za privezat na kolica...? Ja uopće o tome nisam razmišljala, prva beba, familija je daleko, zasad ne izgleda kao da ću nešto naslijediti jer svi u obitelji imaju bebe i sve je još u upotrebi... Pa da li uopće nešto kupovati i što? 🤷 Ili će te pričekati da beba malo poraste? 

mara5
    08. Ožujak 2021. 21:29

Evo ga, poceli su i meni bolovi.. 😑😑
    Osjetim kao pritisak na mjehur i   neku bol skroz kroz vaginu 🤷‍♀️
    Iritantno je i nemam pojma sto je normalno sto ne,  ako se ovako nastavi svaki dan necu moci docekati 15.3. Da odem na redovni pregled

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MaryClear
    08. Ožujak 2021. 21:53

Sretan dan zena svima u grupi! 💐🌹🌷🌻
    Ja sam malenu pocela onako sitno tu i tamo osjecati poslije 18 ili 19tj. Sada jos nista posebno ne osjetim, tu i tamo se okrene, ilj nesto radi pa ju osjetim... Posteljica mi je naprijed pa valjda zato ju ne osjetim puno. 
    Kile... Ja sam evo na +4,5. Meni je to vec puno hahaha... Ali eto stvarno jedem svasta... Neki dan palacinke sa marmeladom i uz to kupus na salatu 😆😆😆
    Zasada, nista jos ne kupujem, samo gledam po stranicama i citam vas komentare i snimke radim za kasnije da imam podsjetnike sta je dobro kupiti. 
    Danas sam rezala zivicu nekih sat vremena, zivica je preko 2m visine i sutra moram ljestve uzeti da bi ju jos gore srezala 😆 ali sam bila samo u tajicama i mislim da je malenoj bilo malo hladno, jer me kasnije bolilo dolje... Kuoili smo kucu ove godine, i dio ograde je ta visoka zivica, i zarasla je pa ju moram skroz srezati, valjda ce se oporaviti hahha... A ja dijete sa sela pa nemam mira, moram nešto raditi... Prije nekih 3tjedna sam se popela na mladu jabuku i cijelu ju obrezala, do vrha 😅😆 meni to sve gušt 🤩😍🙈

MaryClear
    08. Ožujak 2021. 22:15

Jos sam zaboravila napisati da i mene zgaravica ubija... Jos ja danas na poslu popijem vodu sa sapunom... Casa mi je bila kod onog uredaja sto ispusta sapun iznad umivaonika, i ocito je kapnulo malo sapuna u moju casu... Ja nalila vode i popila gutljaj kad ono cudan okus... Pogledam u casu, a ono pjena u casi.. Isprala usta, popila ciste vode... Ali nakon toga me zgaravica jos vise ubijala i to cijeli dan.... Nadam se da nisam nastetila bebi sa sapunom... 😔😔😔

Dominique_i_bebita
    08. Ožujak 2021. 22:45

Hahah Mary tebi je bas zabavno! Ja isto volim takve aktivnosti, iako nemam bas prilike to radit.. 
    Ja fakatdosta osjetim bebu, jos od 16 tjedna je pocelo i do sad sve vise i vise, osjeti se preko koze i vidi ako samo gledam, super osjecaj  vjerujem da cete i ostale curke uskoro, kao sto je rečeno individualno je dosta..
    .
    Voda sa sapunom zvuči gadno..al sumnjam da je opasno.
    .
    Danas h&m imao 20% off na sve za žene pa sam narucila neke trudnicke traperice, javim jel valjalju.

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    08. Ožujak 2021. 22:52

I da..sta sam rekla da mogu spavat na leđima? e pa vise ne mogu. I da nemam bas trbuha? E pa sad imam, buknuo preko noci! hahah https://ibb.co/tpc8LKG 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

MariLove12
    08. Ožujak 2021. 22:59

Hahaha too Mary samo rokaj  💪 
    Jao kile lete ko lude, Miska i ja sam negdje 8 u plusu, a slatkoooo mi se jede 24 sata dnevno. 
    Mirjam Naisla sam na instagramu na stranicu Lokna Crochet. Najslade heklane stvari, igračke, dekoracije na svijetu Nemam nikakve veze s njima niti reklamiram, samo prenosim svoje oduševljenje :)) 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.