Točkica predivna komoda. Kod nas će zbog nedostatka mjesta isto biti improvizirano presvlačenje gdje god se stigne, više me brine gdje ću napraviti mjesta za dječju robicu.
Kiflicašto si sve ubacila u Ikea košaricu? I moja je otvorena, u njoj je podloga za igranje, donje plahte, dekice, pregradne kutije, ovi ručnici pa tražim ideju da li mi još što treba
.
Moj OGTT je došao školski nalaz, baš sam si sretna zbog toga.
Bravo, pregradne kutije mi trebaju! Hvala, imala sam osjecaj da sam nesto htjela i preskocila i to je to.
Gledam narucit rucnike, plahte, plahtu za nepromocivost, len podlogu za presvlacenje (a kupit cu u drugom baby ducanu k bas tvrdu podlogu za presvlacenje, ovo mi je samo jos jedna da imam), dekicu, podlogu za igru (ne baby gym, nego onu morsku), meku slikovnicu...zapravo sve sitnije stvari...tek sam pocela punit kosaricu, naci cu ja toga sigurno jos, samo kazite 😁
Mirjam, odlicno, drago mi je cuti da su dobre i meke ti ikeini rucnicici, nevjerojatno su jeftini, sviđa mi se sta su bijeli i mali jer vec znam da kad jednom nes obrisem, da ce odmah letit u pranje…
Haha, Amber, dobro si skuzila moj stil, Sundvik mi se isto sviđa, ali mi ne stane ni on…al ipak, mozda zbog previse surfanja po Pinterestu i Instagramu, zakacila se najvise na Hemnes stil 😊
Punim Ikea kosaricu, imate jos kakvu preporuku? 🤗
Preporucam ti tetre od 70x70 ako ti se svidaju, po dvije su u pakiranju, sad se ne sjecam kak se zovu al nesto na G. Prekrasne meni odobno i cvrsto, kvalitno djeluju..
.
A Oliveri cestitam na skolskim nalazima ogtta i preporucam ovo ak nisi probala, nije za bebu al je za mamu! https://ibb.co/cx5FCQJprefino, a nigdje drugdje za kupit! Sori Kiflice za tebe znam da ne smijes
.
Hvala i ja zelim svima sretan dan zena
Auuu, marcipan i crna cokolada du mi omiljeni.😍 Haha, uzet cu si ja u torbu za rodiliste sve sta nisam smjela jesti da se osvetim cim rodim 🤣
Sretan dan zena svima❤
https://ibb.co/7RwVNYz
Danas mi kolegica dofursla na posao ikeine tetra pelene da vidim kak su kvalitetne, ova je stara 6 godina!
Gusto tkanje i mekana, naruciti cu definitvno jos sa ikee tetrica i dekicu obavezno.
Da da ovo je Hemnes komoda.
Meni je tak zao sto nemam mjesta, doslovno prije svake kupnje moram razmisljati gdje cu staviti.
🙅♀️30, 🙋♂️29
DE cure, danas babymarkt.de ima 10% popusta povodom Dana žena. Mi smo tamo doslovno sve naručili 😄
DE cure, danas babymarkt.de ima 10% popusta povodom Dana žena. Mi smo tamo doslovno sve naručili 😄
Joj ja sam svaki dan na njihovoj aplikaciji i samo dodajem u kosaricu 🤣 Krenula od kolica i sjedalice, a sad imam jos 20 stvari uz to haha. Ja cekam Uskrs, nadam se da ce biti nekih popusta i akcija.
Ja nisam nasla vece tetrice na ikeinoj stranici, samo one 30x30? Ima netko link?
Kako smo mi radili prije za necakinje je da bi kupili gazu u ljekarni, bude 100m ili tako nesto, i onda doma na masinu usili obrub jer ih mozes dobit kolike god hoces. I sivalica ih moze usit jako jednostavno. Te su mi moram rec bile najdraze, cisti pamuk, mekane.
.
Hemnes ja imam za cipele, bas je predivan. Svejedno mi se Malm cini nekako cvrsci. Imamo onaj malm duzi s 2x3 police u dnevnom, ali meni je definitivno prenizak za presvlacenje. Jucer smo dobili hrpu stvari od prijateljice izmedju ostalog babybjörn babysitter woohoo, podlogu za presvlacenje, maxi cosi cabriofix koji se jos moze koristit, fisher price baby gym. Takodjer u Kauflandu imaju Fisher Price psic sveznalicu za 200kn ako si clan kluba tako da sam uposlila sestru da ide provjerit dal ima jos koji za kupit.
.
Snje - bradavice su meni tako bile jedno vrijeme u 1om tromjesjecju, mama je savjetovala samo ih vodom lagano cistit, stavit na tuferic, isto mi je rekla da ne forsiram skidanje. Nakon tjedan dva je proslo, sad su opet normalne :)
.
Sto se tice namjestaja ja sam zasad stvarno na toj Malm komodi jos jednoj za bebine stvari i htjela bi za pocetak Troll bedside crib. Ima kotace a vec vidim da ce mi bit zao njega da bude budan po noci, a meni je udobnije bit u dnevnom jer mogu bez problema u wc/kuhinju, tako da bi krevetic koji je zgodno i micat izmedju prostorija. A moze se polovno dosta dobra cijena nac. Takodjer imamo Baby K'tan sal za nosenje, i na umu mi je jos jedna nosiljka tip Ergobaby adapt, omni 360 ili Tula Explore. Kolica nismo jos uzeli, otic cemo ih pogledat, ali ja sam zasad stava da bi radije nosila bebu, i imala sam iskustva s bebom koja nije niti htjela u kolica. Tako da mislim da ce to bit nesto sto cemo kupit u zadnji tren. Soping ionako on obavlja otkad je korona pocela, a ja se bas ne volim tramakavat s kolicima. Pa cemo vidit.
Evo ove https://www.ikea.com/hr/hr/p/roedhake-pamucni-rucnik-za-bebe-zecevi-borovnice-bijela-00440198/
Haha i nije na G nego na R
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Joj ja sam svaki dan na njihovoj aplikaciji i samo dodajem u kosaricu 🤣 Krenula od kolica i sjedalice, a sad imam jos 20 stvari uz to haha. Ja cekam Uskrs, nadam se da ce biti nekih popusta i akcija.
Ja istoooo 🙈🙈 Isto imam preko 20 stvari u košarici i mislim da ćemo danas iskoristiti tih 10% i onda više nemam šta 😄
Srećan nam dan žena prvo
Ja sam jutros bila na pregledu, i stigli su mi nalazi OGTT, sve OK, tako da sam i ja srećna.
Jedino nisam srećna jer mi je rekla da dosta nisko nosim i da smanjim aktivnost, bez odnosa....
A ja sam bez odnosa otkad sam zatrudnila i sva aktivnost mi je šetnja
Uglavnom mi je rekla kad osjetim pritisak da odmaram, mada se ja sad stvarno dobro osjećam.
Zatvorena sam, nije skraćen grlić, tako da lagano sve
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
I da, da dodam, od zadnjeg pregleda (08.02.) sam dobila 1 kg, tako da sam ukupno od početka na +4 kg
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Srećan nam dan žena prvo
Ja sam jutros bila na pregledu, i stigli su mi nalazi OGTT, sve OK, tako da sam i ja srećna.
Jedino nisam srećna jer mi je rekla da dosta nisko nosim i da smanjim aktivnost, bez odnosa….
A ja sam bez odnosa otkad sam zatrudnila i sva aktivnost mi je šetnja
Uglavnom mi je rekla kad osjetim pritisak da odmaram, mada se ja sad stvarno dobro osjećam.
Zatvorena sam, nije skraćen grlić, tako da lagano sve
Same here sister, s tim da smo mi imali odnose tipa jednom tjedno, i ja sam bila malo aktivnija. Al meni je rekla i da mi je omekšan cerviks iako nisam otvorena, tako da sam sad svela sve aktivnosti na minimum i nastojim što više bit u ležećem položaju. Isto se dobro osjećam, i prije sam se osjećala jedino bi mi bio pritisak kad bi vaš pretjerala s aktivnostima, ali onda bih stala. Nadam se da će sve biti ok, i da ćemo sve iznijeti trudnoće bar do 37. tjedna, pa je onda već lakše.
Sortiraj odgovore
Najstariji