Drustvo moje…
Mene od jucer boli trtična kost… Valjda kak dugo sjedim na poslu… Nemam pojma… Sad sam legla na bok, ali svejedno boli😔😔
Moj iduco pregled je 18.3. i onda cu valjda dobiti isto upute za vađenje krvi, šećer i sve sto ide… Morati ću jedino pitati gin sta je sa anomaly scanom u ovim tjednima… Vidim da spominjete da se radi oko 20tjedna,ali moj nista noje spomenuo o tome…
I još jedna stvar… Partner i ja prakticiramo seks, koristim i neki vruhunski vibrator, ubije me u pojam koliko je dobar 🤩🙈ali nakon tih svršavanja, grčenja od vibratora, mene počne dolje jako boliti,baš gdje je beba, kao neki grč… Pa me zanima jel mogu ja s tim nastetiti bebi? To me boli cca 5min i prođe… Prva je trudnoca tak da ni ne znam za lazne trudove i te stvari i kalvi su to osjecaji…
Svršavanja su grčenja maternice tako da je i normalno da te grči/boli. Možda da malo smanjiš tempo 😊 ili brzinu 🤣
url=https://lilypie.com]
Bok ljetnicee..danas smo ja i curka napunile 23 tjedna sve smo blize i blizee.Kolko em strah tolko jedva cekam porod i da to cudo dode na svijet 🥰
Jel vam bebaci skacu po mjehuru,ja se nekad osjecam ko da je to jedino di udara i svaki put mi pobjegne malo ahaha.
Ista stvar isti tjedni iste misli! Sad mi zapravo sjedi na mjehuru, a ne daj bože da kihnem 🤣🤣
Drustvo moje…
Mene od jucer boli trtična kost… Valjda kak dugo sjedim na poslu… Nemam pojma… Sad sam legla na bok, ali svejedno boli😔😔
Moj iduco pregled je 18.3. i onda cu valjda dobiti isto upute za vađenje krvi, šećer i sve sto ide… Morati ću jedino pitati gin sta je sa anomaly scanom u ovim tjednima… Vidim da spominjete da se radi oko 20tjedna,ali moj nista noje spomenuo o tome…
I još jedna stvar… Partner i ja prakticiramo seks, koristim i neki vruhunski vibrator, ubije me u pojam koliko je dobar 🤩🙈ali nakon tih svršavanja, grčenja od vibratora, mene počne dolje jako boliti,baš gdje je beba, kao neki grč… Pa me zanima jel mogu ja s tim nastetiti bebi? To me boli cca 5min i prođe… Prva je trudnoca tak da ni ne znam za lazne trudove i te stvari i kalvi su to osjecaji…
Svršavanja su grčenja maternice tako da je i normalno da te grči/boli. Možda da malo smanjiš tempo 😊 ili brzinu 🤣
Morat cu brzinu smanjiti 🙈🤣
Evo cure ja preživila glukozu i čekam drugo vađenje. Glukoza se nije htjela otopiti pa sam je na kraju žvakala. Kao da jedem kocke šećera. Inače sam proces jedenja/pijenja mi nije teško pao pogotovo gladnoj, al sad mi želudac žari samo tako, a rekli mi nema jest ni pit 2h...eto to mi je teško, žedna sam a nesmijem se napit vode!
Super Tweetyca....ček čiji su otkucaji 140? Tvoji? Za bebu je to standard!
I moj bebač obožava mjehur koristiti kao trampolini (što meni nije ugodno) i često mi je pritisak u zdjelici, valjda se beba tako smjesti, tada malo legnem ako sam u mogućnosti. Iskreno ne bih se iz tog razloga usudila na neke velike šetnje, što bi bilo super po ovom vremenu🤷♀️.
U međuvremenu nisam kupila ništa (od onog bali bo x-a), ali sada aktivnije istražujem. Nemam nikakav popis pa se mislim kako ću zaboravit kupit neku osnovnu stvar
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jutro truenice drage! 🤰🤗🤗Malla javi kak je proslo.
Tweetyca super za pregled 👌
Orhideja da definitivno treba napraviti neki okvirni popis.
.
Ja sam isla naruciti sebi jastuk i onda sam uzela 10 tetra pelena iako sam rekla samo dvije mali vece za kolica ali nidsm mogla odoliti. 🤭
.
Mirjam bas sam poslije ove narudzbe osla na Ikeu i vidila da imaju super tetre/rucnike vece, i legica mi kaze ona je iz ikee uzela i prezadovoljan bila.
Sad cu i to morati probati 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mallla drzi se, jos malo pa gotovo!
Tweetyca cestitam na pregledu! 🙂
Ja se ne smijem zaliti, ocito sam medju rijetkima kojima beba ne lupa mjehur 😅 Nadam se da se nisam urekla sad s ovim haha
Ja osjetim udarce vecinom u gornjem dijelu sa lijeve strane. Na uzv kad sam bila mali je vodoravno, sigurno me onda lupa sa nogama.
Sto se tice stvari, kupila sam par sitnica onako usput, body, tetra pelene. Krevetic ne moram kupovati jer je necak taman presao u veliki krevet, pa mi super dosla usteda. Za kolica, jaje i isofix bazu cekamo akciju.
Jedno pitanje za cure koje su koristile Etheral pamučne pelene. Na koliko stepeni ih perete? Vidim na njihovoj stranici da piše 40, a ja sve pelene do sada prala na 60 bar (ne njihova proizvodnja).
Help cure, ako je koja koristila i prala Ethereal tetrice?
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji