Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Veljača 2021. 06:56

MaryClear

Drustvo moje…
    Mene od jucer boli trtična kost… Valjda kak dugo sjedim na poslu… Nemam pojma… Sad sam legla na bok, ali svejedno boli😔😔
    Moj iduco pregled je 18.3. i onda cu valjda dobiti isto upute za vađenje krvi, šećer i sve sto ide… Morati ću jedino pitati gin sta je sa anomaly scanom u ovim tjednima… Vidim da spominjete da se radi oko 20tjedna,ali moj nista noje spomenuo o tome…
    I još jedna stvar… Partner i ja prakticiramo seks, koristim i neki vruhunski vibrator, ubije me u pojam koliko je dobar 🤩🙈ali nakon tih svršavanja, grčenja od vibratora, mene počne dolje jako boliti,baš gdje je beba, kao neki grč… Pa me zanima jel mogu ja s tim nastetiti bebi? To me boli cca 5min i prođe… Prva je trudnoca tak da ni ne znam za lazne trudove i te stvari i kalvi su to osjecaji…

Svršavanja su grčenja maternice tako da je i normalno da te grči/boli. Možda da malo smanjiš tempo 😊 ili brzinu 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Veljača 2021. 06:59

cocolina

Bok ljetnicee..danas smo ja i curka napunile 23 tjedna sve smo blize i blizee.Kolko em strah tolko jedva cekam porod i da to cudo dode na svijet 🥰
    Jel vam bebaci skacu po mjehuru,ja se nekad osjecam ko da je to jedino di udara i svaki put mi pobjegne malo ahaha.

Ista stvar isti tjedni iste misli! Sad mi zapravo sjedi na mjehuru, a ne daj bože da kihnem 🤣🤣

MaryClear
    25. Veljača 2021. 07:38

Mallla

MaryClear

Drustvo moje…
    Mene od jucer boli trtična kost… Valjda kak dugo sjedim na poslu… Nemam pojma… Sad sam legla na bok, ali svejedno boli😔😔
    Moj iduco pregled je 18.3. i onda cu valjda dobiti isto upute za vađenje krvi, šećer i sve sto ide… Morati ću jedino pitati gin sta je sa anomaly scanom u ovim tjednima… Vidim da spominjete da se radi oko 20tjedna,ali moj nista noje spomenuo o tome…
    I još jedna stvar… Partner i ja prakticiramo seks, koristim i neki vruhunski vibrator, ubije me u pojam koliko je dobar 🤩🙈ali nakon tih svršavanja, grčenja od vibratora, mene počne dolje jako boliti,baš gdje je beba, kao neki grč… Pa me zanima jel mogu ja s tim nastetiti bebi? To me boli cca 5min i prođe… Prva je trudnoca tak da ni ne znam za lazne trudove i te stvari i kalvi su to osjecaji…

Svršavanja su grčenja maternice tako da je i normalno da te grči/boli. Možda da malo smanjiš tempo 😊 ili brzinu 🤣

Morat cu brzinu smanjiti 🙈🤣

Mallla
    25. Veljača 2021. 08:11

Evo cure ja preživila glukozu i čekam drugo vađenje. Glukoza se nije htjela otopiti pa sam je na kraju žvakala. Kao da jedem kocke šećera. Inače sam proces jedenja/pijenja mi nije teško pao pogotovo gladnoj, al sad mi želudac žari samo tako, a rekli mi nema jest ni pit 2h...eto to mi je teško, žedna sam a nesmijem se napit vode!

Mallla
    25. Veljača 2021. 09:03

Super Tweetyca....ček čiji su otkucaji 140? Tvoji? Za bebu je to standard!

Orhideja1
    25. Veljača 2021. 09:04

I moj bebač obožava mjehur koristiti kao trampolini (što meni nije ugodno) i često mi je pritisak u zdjelici, valjda se beba tako smjesti, tada malo legnem ako sam u mogućnosti. Iskreno ne bih se iz tog razloga usudila na neke velike šetnje, što bi bilo super po ovom vremenu🤷‍♀️.
    U međuvremenu nisam kupila ništa (od onog bali bo x-a), ali sada aktivnije istražujem. Nemam nikakav popis pa se mislim kako ću zaboravit kupit neku osnovnu stvar

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    25. Veljača 2021. 09:13

Jutro truenice drage! 🤰🤗🤗Malla javi kak je proslo.
    Tweetyca super za pregled 👌
    Orhideja da definitivno treba napraviti neki okvirni popis.
    .
    Ja sam isla naruciti sebi jastuk i onda sam uzela 10 tetra pelena iako sam rekla samo dvije mali vece za kolica ali nidsm mogla odoliti. 🤭
    .
    Mirjam bas sam poslije ove narudzbe osla na Ikeu i vidila da imaju super tetre/rucnike  vece, i legica mi kaze ona je iz ikee uzela i prezadovoljan bila.
    Sad cu i to morati probati 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    25. Veljača 2021. 09:14

Mallla drzi se, jos malo pa gotovo!
    Tweetyca cestitam na pregledu! 🙂
    Ja se ne smijem zaliti, ocito sam medju rijetkima kojima beba ne lupa mjehur 😅 Nadam se da se nisam urekla sad s ovim haha
    Ja osjetim udarce vecinom u gornjem dijelu sa lijeve strane. Na uzv kad sam bila mali je vodoravno, sigurno me onda lupa sa nogama. 

miska
    25. Veljača 2021. 09:17

Sto se tice stvari, kupila sam par sitnica onako usput, body, tetra pelene. Krevetic ne moram kupovati jer je necak taman presao u veliki krevet, pa mi super dosla usteda. Za kolica, jaje i isofix bazu cekamo akciju. 

Bojana2017
    25. Veljača 2021. 09:26

Bojana2017

Jedno pitanje za cure koje su koristile Etheral pamučne pelene. Na koliko stepeni ih perete? Vidim na njihovoj stranici da piše 40, a ja sve pelene do sada prala na 60 bar (ne njihova proizvodnja).

Help cure, ako je koja koristila i prala Ethereal tetrice?

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.