Uf ovo opisanoj žvakanje glukoze, slabo mi je momentalno 🥴
.
Mi imamo kolica 2u1 i torbu, ipak smo se odlučili za jaje drugog proizvođača i mislim da će na kraju biti maxi cosi coral+isofix. Maxi cosi mi ulijeva nekako više povjerenja i ima dobru adac ocjenu.
.
Ovo iz ikee su više baš mali ručnici 30x30, isto sa baby odjela na webu. Uzela na sestrinu preporuku. Moći ću ih prati na min 60°. A u drogerijama ću vjerojatno još par većih i možda debljih tetrica sa uzorkom uzeti da imam za pokriti bebu ljeti ili ko podlogu u kolicama. Cure koje imate košaru postoji li neka zaštita za tu košaru ko i za madrac?
.
Flašice si mislim još ne kupovati, lako pošaljem muža ako će trebati.
Jedno pitanje za cure koje su koristile Etheral pamučne pelene. Na koliko stepeni ih perete? Vidim na njihovoj stranici da piše 40, a ja sve pelene do sada prala na 60 bar (ne njihova proizvodnja).
Help cure, ako je koja koristila i prala Ethereal tetrice?
Ja sam bas njihove narucila i od jucer cekam da ti netko odgovori 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jedno pitanje za cure koje su koristile Etheral pamučne pelene. Na koliko stepeni ih perete? Vidim na njihovoj stranici da piše 40, a ja sve pelene do sada prala na 60 bar (ne njihova proizvodnja).
Neće nam nitko odgovoriti 🙈 ALI imaš na fejsu grupu Recenzije by mame i trudnice i baš je sinoć postavljeno pitanje oko tetrica i žene se raspisale. Podijeljena su mišljenja oko ethereal tetrica.
Neće nam nitko odgovoriti 🙈 ALI imaš na fejsu grupu Recenzije by mame i trudnice i baš je sinoć postavljeno pitanje oko tetrica i žene se raspisale. Podijeljena su mišljenja oko ethereal tetrica.
ja ih imam brdo još od sestre od prije 15 godina, sve otkuvane bezbroj puta na 60 ili 90 stepeni. Koristila sam ih sa prvom curicom, a ona ih i sad koristi kao mazilice za spavanje, pa uvijek kupujem neke kad naiđem na lijep dezen.
Za nju (veliku) su mi super iz pepca jer su manjih dimenzija i taman za njeno maženje, a super su i ne gube boju.
Dvije u paketu dođu 15 kn. Vidjela sam ove iz Ethereala i svidjeli mi se dezeni, mada volim opipati
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja sam bas njihove narucila i od jucer cekam da ti netko odgovori 😅
Čekaću da ih opereš pa javiš
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mozda sam se malo zaletila 😅
Ali kao sto Mirjam kaze misljenja su.podijeljena.. zenska je napisala da izdrzavaju sve https://ibb.co/Qnj9Xgn
Dok su ostale pisale da.su im se raspale 🤷♀️🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bokic svima, evo mene opet kod vas 😊 Druga trudnoca 12tt upravo navrseno. Moram vam se malo pojadati i traziti koji savjet. Sa 9tt sam imala slabo krvarenje, rekli su mi da imam hematom gore u desnom rogu maternice, otvorili odmah bolovanje, duphastone i preporucili mirovanje, ali ne strogo(veli mozes sve kucanske poslove raditi, ali uzimati stanke), tako je i bilo sve do proslog tjedna kada sam opet imala krvarenje, ali jace od prethodnog, bez bolova ikakvih.. Sad je rekao strogo mirovanje, duphastone na duplo ili idem u bolnicu. E sada strogo mirujem i ludim pomalo 😔 U prvoj trudnoci je bilo sve super i jednostavno mi nije jasno. Ali bitno da je sa bebom sve uredu. 😍
Mozda sam se malo zaletila 😅
Ali kao sto Mirjam kaze misljenja su.podijeljena.. zenska je napisala da izdrzavaju svehttps://ibb.co/Qnj9Xgn
Dok su ostale pisale da.su im se raspale 🤷♀️🤷♀️
U tom slučaju možda uzmem 2-3 komada pa da probam, ako se raspadnu neće mi ni biti previše žao. Neću uzimati 10 ili više.
Što se tiče ostalih stvari ja nisam ništa pretjerano kupovala. Kolica imam od prve cure, i sve veće stvari manje više. Jedino mi fali malo tanje odjeće, ljetne u manjim veličinama jer je prva cura zimska beba
To kupim kada naiđem na nešto povoljno a slatko. Recimo neko veče sam u reserved kupila bijeli bodić sa volančićima, kratki rukavići, 14,90 kn, broj 56.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cao curke,
Evo i mene s mog pregleda, sve je OK, bebi fino napreduje. Opet me nije vaginalno pregledala ali je rekla da je preko UZ duzina grlica dobra. Inace rekla je da uredski posao je najgori za trudnice, radi sjedenja pa pratit cemo stanje.
Koliko se vi ugojite izmedju pregleda? Ja sam kg dobila izmedju dva pregleda (manje od mjesec dana) , obzirom da je beba dobila samo 70gr, pitam se jel to normalno ili samo ja vise jedem kako su mucnine popustile ?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Od stvarcica za bebu, ja sam nabavila 3 slatke tetrice, 14 bodija, 1 kompletic, 1 fancy haljinicu, vrecu za spavanje, zastitu za uticnice i nepromocivu podlogu za krevetic.
Dobit cu od frendica masu robice, tetrica, kolica 3 u 1, hranilicu, maramu, nosiljku, izdajalicu, babygym, ma svasta nesto jos.
Zapravo mi se cini da trebam kupit samo kinderbed 😂 No, naravno pojma nemam jos koja gomila stvari mi jos treba, bit ce toga jos sigurno...a i ja necu odolijeti!
Sortiraj odgovore
Najstariji