Hahah cure jeste me nasmijale, koji mišići??? 😂
Ali hvala svima, bas ste drage ❤️ Na kraju ću ja ovakva “fit” dobit 20kg 🙄
Sto se probave tiče, ja vise ne znam o čemu to ovisi, kad jedem sve sto treba, šteka, kad jedem gluposti, nemam problema. Trenutno je ok.
Jesam ja jedina koja nije još bas ništa kupila i uopće se još tim ne zamara? 😅 uvijek sam bila kampanjac, tako ću izgleda i ovo, u zadnji tren.. mi smo u Slavoniji i kako kiflica kaže sve je ravno, mislim da mi marama neće trebati, a i nisam bas primjetila da ju ljudi ovdje koriste. Isto tako, imam skoliozu, doktor mi je već u osnovnoj školi rekao da ću imati problema s leđima u trudnoći, tako da mi ne treba još to opterećenje. Za sada je ok ali kad naraste stomak, vidjet ćemo, nadam se da su ipak od treninga malo ojačala 🤷🏻♀️
Cestitam svim curama na lijepim vijestima 😘😘
Ma kakvi, ja nisam jos nijednu jedinu stvar kupila, jos me malo frka. Ali tu se kolica cekaju 12 tjedana (kaze mi mama da u Hrvatskoj nije tako, ovo je mozda zbog Brexita) pa sam htjela pogledati opcije i odluciti na vrijeme da kad dodje trenutak da narucim mogu to odraditi i bok. A sto se odjece tice i ostalog, to mi se cini da cu odraditi jedan vikend online na sajtovima koje smo nabrojale i isto bok.
(Malo se osjecam kao nemajka fakat sad ali cini mi se da cu biti mirnija ako sam se ja bolje pripremila za porod/dojenje nego ako sam kupila sve... imam Amazon Prime, dostavit cu sta sam zaboravila preko noci ili poslati muza u ducan. Ali bojim se da preko noci necu nauciti nesto sto se nisam sjetila na vrijeme.)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber, Triv su dosta klimava kolica, nikako za neravne terene, ja sam ih komparirala s iCandy Lime i Uppababy Criz V2, u toj kategoriji u Svijetu beba, i Triv su najlošija s čime se i prodavačica složila.
Sto se probave tiče, ja vise ne znam o čemu to ovisi, kad jedem sve sto treba, šteka, kad jedem gluposti, nemam problema. Trenutno je ok.
Jesam ja jedina koja nije još bas ništa kupila i uopće se još tim ne zamara? 😅 uvijek sam bila kampanjac, tako ću izgleda i ovo, u zadnji tren.. mi smo u Slavoniji i kako kiflica kaže sve je ravno, mislim da mi marama neće trebati, a i nisam bas primjetila da ju ljudi ovdje koriste. Isto tako, imam skoliozu, doktor mi je već u osnovnoj školi rekao da ću imati problema s leđima u trudnoći, tako da mi ne treba još to opterećenje. Za sada je ok ali kad naraste stomak, vidjet ćemo, nadam se da su ipak od treninga malo ojačala 🤷🏻♀️
I ja imam skoliozu 12° i baš sad kako je stomak veliki sve mi je teže...a tek sam na polovici...tako da je tebi još dobro sto ti stomak nije puno velik...znaci ja sam već dosta tog već nabavila, jer znam da sto veći stomak to ću teže to moći rješavati. Zato sam ja malo ranije krenula sa pripremama 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Vale i ja imam skoliozu i marama i nosiljka kasnije su mi bile spas, dakle teže su me satrala nosanja u rukama i dizanje teških kolica nego marama i nosiljka. Naravno sve prema preferencijama i valja naći dobru stvar al evo skoliozi je nošenje u rukama veliko opterrćenje zato sad tražim ultra laka kolica.
Kiflica eto i ne vježbaš, blago bebi na dobrim genima, tako i moj muž mršav…on treba vježbat kad se želi udebljat 😄
Usput odličan komentar ra hodanje po brdima/šumama, dodala bi ssmo da beba s neka 2mj 3mj kako tko ima 5kg a kasnije su teška kategorija!
Cijena marama od gaze oko 350kn nova novcata za novorođenče super za težu djecu nije dobra jer se otegne. Al ja planiram tu uzeti. Mi smo se uspavljivali i grčeve prošli u marami!
Nesanice a da.mi neku noćnu ćakulu nabacimo kad nas je toliko budnih 😉🤣
Jel I tebe bole već sad leđa zbog skolioze? Jer I ti imaš ovak kao ja malo veći stomacic 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma kakvi, ja nisam jos nijednu jedinu stvar kupila, jos me malo frka. Ali tu se kolica cekaju 12 tjedana (kaze mi mama da u Hrvatskoj nije tako, ovo je mozda zbog Brexita) pa sam htjela pogledati opcije i odluciti na vrijeme da kad dodje trenutak da narucim mogu to odraditi i bok. A sto se odjece tice i ostalog, to mi se cini da cu odraditi jedan vikend online na sajtovima koje smo nabrojale i isto bok.
(Malo se osjecam kao nemajka fakat sadali cini mi se da cu biti mirnija ako sam se ja bolje pripremila za porod/dojenje nego ako sam kupila sve… imam Amazon Prime, dostavit cu sta sam zaboravila preko noci ili poslati muza u ducan. Ali bojim se da preko noci necu nauciti nesto sto se nisam sjetila na vrijeme.)
Kakva nemajka, sve se da pribaviti i poslije. Štoviše, ovako se zaletiš jer čuda ti trebaju, a poslije skužiš da si mogla bez gro toga :-) Ja sam si tako napripremala za zimsku curu onih mucastih onesieja (u komadu sa zatvorenim stopalcima) - dakle, odustala nakon prve noći kad je gđicu trebalo premotati jer nemreš skinut kod nekih donji dio, a da nisi gornji :-) sreća pa su nećakovi i nisam bacila novac :-) body i dole hlačice sa stopalima od tad pa na dalje :-) Napripremala 30ak tetri (od frendice sve), moja nije bila bljuckalica, trebala sam 2,3, prematala sam je na njima :-) Kupila grudnjak za dojenje u mileru, išao mi na živce odmah, izbacila sam cice na slobodu (nije me majka priroda baš nešto obdarila) i grudnjak otišao u ropotarnicu...i tako da ne nabrajam dalje :-)
Amber, Triv su dosta klimava kolica, nikako za neravne terene, ja sam ih komparirala s iCandy Lime i Uppababy Criz V2, u toj kategoriji u Svijetu beba, i Triv su najlošija s čime se i prodavačica složila.
Odlicno, onda sam odlucila da nista od njih i idem ipak na Mixx (ili mozda iCandy, makar mi je mixx vizualno ljepsi dizajn). :) Hvala ti na pomoci u odluci, fakat je super ovaj forum <3
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ovo ako kazem muzu bit ce jos sretniji nego sto je sad :D nisam prirodno obdarena ni ja, ali trudnoca bome radi svoje, jedva ih se nagledam. Jos kad krenem dojiti...
Salu na stranu, hvala Snje, bas me smirila da nisam zakasnila i da mozda bude i benefita tom mom kasnijem kupovanju :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Nema kasnjenja, ja imam neki popis najosnovnijeg i kupujem kako sta ulovim na akciji, ono sta necu uloviti cu kupiti u zadnji tren 😂
2021. M 💗
Kakvi su ti dojmovi vezano za I Candy lime?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sortiraj odgovore
Najstariji