Hvala puno na detaljnoj recenziji 😀 Nisam znala za gramažu kod tetrica! Najbitnije mi je da ih mogu oprati na visokoj temperaturi, a da mi se ne raspare već u prvom pranju!
Xkko su, vidim, svugdje online dostupne, a ove drogerijske ću vjerojatno prvo uzeti pošto ih jedino tamo mogu trenutno fizički kupiti.
Za ovaj aden&anais moram priznati da prvi put čujem 🙈 I išla sam ih malo škicnuti, cijene su im khm Khm.. Ali mi se jako sviđa ova njihova senzorička podloga za igranje, sa ogledalcem, zvečkom, otkrivanjem, pipanjem… Mislim da takvu podlogu još nisam kod nikoga vidjela, osim one klasične gdje iznad budu igračke obješene kad beba na leđima leži, a ovo je kad budu malo starije pa mogu već primjećivati stvari puzajući 🙂
.
A za ove bodiće najmanje ću se strpit do kraja pa da vidim kako će beba rasti, napredovati i onda odlučiti hoću li kupiti ili ne.
.
Lijep dan svima 💕🥰
Mirjam, vidi ovu podlogicu iz Ikee, mislim da ce ti se svidjeti. Ima isto sta i ova skupa iz aden&anais, ogledalce i suskavi dio i mekani…meni je bas fora, ja cu si ju uzeti!
https://www.ikea.com/hr/hr/p/klappa-prostirka-za-igranje-30372640/
Ovo mi se još više sviđa! I isto se da prati u mašini! Hvala na linku 😊
.
Bojana, 😍
Vale, go for it! Nemoj da navučeš upalu odma prvi dan 👍
Bojana ajme kakva zgodna trudnica! 👍🤰
Ja u prvoj trudnoci, pa sam vec kao bumbar, odavno u trudnickoj robi hhh
Vjezbanje - ja sam pocela trudnicku yogu sa youtube-a, samo 10-tak minuta, samo da si malo razgibam ledja i noge. Ujutro me bas bole ledja i bokovi, pa se nadam da ce pomoci.
Bojana 👌👌 vidim da je prva curka 2017., a ti kao da je od jucer 🤭
Dala si mi dobru ideju da se i ja obiljezim u nekoj maji, pa da cuvam za sljedeceg bebaca.
Valeja idem na online vec, tako da za sad necu kretati u teretanu. Dosta su sad i reducirali termine i kolicinu ljudi i potrebno se najaviti bla bla, neda mi se voditi raacuna jos o tome.
Pokusala sam sama vjezbati, ali to bas nije islo.
Ovak sam platila i moram se spojiti preko zooma pa se natjeram i odradim 💪🏿
Bilo je neplanski to sa istom robom (čak su i hlače iste) nego mi bilo dosadno i gledala stare slike na instagramu i sinula mi ideja.
Majica je tad bila nova a sad isprana i za po kući 🤣🤣🤣 ali može poslužiti, imam i za 31 tt sliku pa ako se sjetim i tad ću se slikati.
Hvala cure na komplimentima 🙈 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana ajme kakva zgodna trudnica! 👍🤰
Ja u prvoj trudnoci, pa sam vec kao bumbar, odavno u trudnickoj robi hhh
Vjezbanje -ja sam pocela trudnicku yogu sa youtube-a, samo 10-tak minuta, samo da si malo razgibam ledja i noge. Ujutro me bas bole ledja i bokovi, pa se nadam da ce pomoci.
Nisi jedina 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ hahah i ja kao da sam pred kraj a ne na sredini trudnoce 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana, svaka cast, stvarno si ista, fit!
Cure koje vjezbate, bravo! Ja se nikako prisiliti. Samo tu i tamo se malo razgibam i prosecem, nista bas jako i aktivno... citala malo o diastasis recti, treba paziti kakve vkezbe se izvode, neke pomazu da se to ne desi, a neke mogu cak nastetiti... zato je super sto idete bas na neki tecaj za vjezbanje za trudnice pa ste mirne da vjezbate pravilno.
Cure trebam pomoć, znam da se negdje već pisalo o tome ali kako mi u tom trenutku nije trebalo nisam si ni zabilježila...čime si možemo pomoći kod prehlade, konkretno začepljenog nosa? Spominjao se nekakav sprej ako se ne varam. Pokušavam već par dana sa aqua marisom, ali očito mi to nije dovoljno.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Cure trebam pomoć, znam da se negdje već pisalo o tome ali kako mi u tom trenutku nije trebalo nisam si ni zabilježila…čime si možemo pomoći kod prehlade, konkretno začepljenog nosa? Spominjao se nekakav sprej ako se ne varam. Pokušavam već par dana sa aqua marisom, ali očito mi to nije dovoljno.
Inhalacija sa sodom, kaduljom, kamilicom..
Ja sam bila spomenula sinomarin plus algae sprej ali mislim da bi ti svaki farmaceut trebao moci preporucit nesto sto je ok za trudnice..svakaako se ne smiju koristit one kapi za nos sa kortikosteroidima, efedrin i ostali dekongestivi nego da je na prirodnoj bazi
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ja sam bila spomenula sinomarin plus algae sprej ali mislim da bi ti svaki farmaceut trebao moci preporucit nesto sto je ok za trudnice..svakaako se ne smiju koristit one kapi za nos sa kortikosteroidima, efedrin i ostali dekongestivi nego da je na prirodnoj bazi
Farmaceut mi je u petak prodao omegu koji ni slučajno ne smijem konzumirati, tako da se uopće ne želim više oslanjati na njihove preporuke za trudnice. Googlati ću sad malo taj sprej, tnx
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Moj pregled danas, evo minuti na poslu su kao godine 😅
Ocu da vidim sto taj malisa ljencari i nece da mi se javi 🤭🤭
.
Sto se tice preporuka nakbolji mi je forum 😂 kada sam trazila svoju doktoricu opce prakse sto mogu popiti kao trudnica za kronicni proljev rekla mi jr pitajte u ljekarni 🤦♀️
.
Tockice moglaa bi sutra na pregled sa upalom misica 😛
Drzim fige da vidite sto se krije u trbuscicu 🤩
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji