Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Listopad 2020. 08:13

Skinila sam aplilaciju, čini mi se odlična! 😁
    A sad opet pitanje: pijete li prenatal i koji? Pijete li dodatno folacin? U prvoj T sam pila Elevit, bio mi je ok (po preporuci dr) znam da nam to daju onako kako su plaćeni od tog zastupnika, al evo po vama koji vam je najbolji ili koji pijete?
    Hoću sad kupiti pa se mislim što kupiti. 
    U prvoj T sam probala dietpharmov koji ima omega3 dodatno, solgar koji je po meni najbolji al treba pit 2 tablete što mi je tlaka... I elevit koji mi je bio dobar al najskuplji. 

url=https://lilypie.com]

Monstera
    14. Listopad 2020. 09:14

Dobro jutro cure!
    Mirjam2, hvala na odgovoru, ići ću 22.10.pa možda i uspije nešto vidjeti.
    Mallla, i ja imam osjećaj da je ovaj put drugčije, ali me strah se duže zadržati na toj misli i prebaciti se u taj mindset, da se ne bi ostvarilo ono šta i zadnji put. Zato i ne mislimo nikome reći bar do Božića, čak ni užoj obitelji. 
    Zanima me cure, od simptoma, da li osjećate povremeno grčeve kao da morate dobiti? Ja ih znam osjetiti tu i tamo i onda strepim od straha kad idem u wc, da nisam procurila. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

14. Listopad 2020. 11:07

Ja ih osjecam i isto tako me jako prestrase, pogotovo jer mi je ovo prva trudnoca pa ne znam sto je normalno a sto nije. Osjetim ih nekad vise nekad manje, ali uglavnom su tu jos uvijek a sad sam 5 tjedana i 2 dana.

14. Listopad 2020. 11:53

Pa tako kazu da zbog toga boli, jer se siri. Samo sta mene svejedno bude strah 🤣🤣

14. Listopad 2020. 12:35

Luckyy42

Amelia92

Pa tako kazu da zbog toga boli, jer se siri. Samo sta mene svejedno bude strah 🤣🤣

Ma je i meni je tako, a takve smo mi zene, samo briga🤷🏼‍♀️🤰🏼

Bas to, to me opcenito nervira kod mene ali kad ne mozes protiv toga, glava radi 100 na sat. 🤪🤪

14. Listopad 2020. 12:42

Mene isto muče ti grcevi, ispočetka sam isto ko i ti Monster stalno hodala na wc jer sam mislila da je nest procurilo a sad sam vec naucena na njih. Ne znam koliko dugo ce trajati 🤔
    Zene, kada ste narucene na prvi pregled? Ja sam po testicima i simptomima 100% trudna, ali me toliko strah docekat taj 2.11 i da ono ne bude nista na kraju? Da napravim jos jedan test dan prije cisto da se ne razocaram tamo kod nje? 

14. Listopad 2020. 12:47

Luckyy42

Ma taman posla da ces protiv sebe ic😂😝

Pa jelda? Ja cu nju uvjerit da sam trudna iako nista ne vidi 🤣🤣🤣

Mallla
    14. Listopad 2020. 13:17

Test sam napravila preksinoć i jučer ujutro ć, dovoljna mi je potvrda. Za početak želim progurat još 4 dana da sam prošla onaj dio kada mi je prošli put sve završilo iako sada osjećam drugačije. Za 10ak dana ću zvati i naručiti se jer prije nemaa smisla da idem a nadam se da neće bit potrebe. 
    Osjećam naizmjenična bockanja u jajnicima i povremeno bol leđa, e te boli leđa se pripadnem iako znam da je to sve normalno. Odem svako toliko panično u wc s nedaj Bože da curim... I Hvala Bogu samo iscjedak. Nakon prvog pregleda ću bit puno mirnija.  Sad se borim s ovim! 

url=https://lilypie.com]

14. Listopad 2020. 13:43

Ja jos tu i tamo napravin test. Imam one trakice s ali expresa pa da ne propadnu 🙈🙈 ili je do toga sto volim vidjeti svoje dvije crtice 🤣🤣 za pregled sam narucena 29.10. tada cu biti taman 7 tjedana i 3 dana.

Monstera
    14. Listopad 2020. 13:54

Amelia92

Ja jos tu i tamo napravin test. Imam one trakice s ali expresa pa da ne propadnu 🙈🙈 ili je do toga sto volim vidjeti svoje dvije crtice 🤣🤣 za pregled sam narucena 29.10. tada cu biti taman 7 tjedana i 3 dana.

I ja isto imam jeftine kineske i danas sam iskoristila zadnji. Imam još 2 clearblue testa, jedan ću napraviti u nedjelju a drugi na dan pregleda, 22.10.🙈😅

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.