Test sam napravila preksinoć i jučer ujutro ć, dovoljna mi je potvrda. Za početak želim progurat još 4 dana da sam prošla onaj dio kada mi je prošli put sve završilo iako sada osjećam drugačije. Za 10ak dana ću zvati i naručiti se jer prije nemaa smisla da idem a nadam se da neće bit potrebe.
Osjećam naizmjenična bockanja u jajnicima i povremeno bol leđa, e te boli leđa se pripadnem iako znam da je to sve normalno. Odem svako toliko panično u wc s nedaj Bože da curim… I Hvala Bogu samo iscjedak. Nakon prvog pregleda ću bit puno mirnija. Sad se borim s ovim!
Jel ijedna od vas naduta?
Ja uzasno naduta i vjetrovita 😂 to mi je bio prvi okidac da sam posumnjala na trudnoc, ako nemam vjetrove onda mi se podriguje i crijeva mi se stalno oglasavaju.
Ja jos tu i tamo napravin test. Imam one trakice s ali expresa pa da ne propadnu 🙈🙈 ili je do toga sto volim vidjeti svoje dvije crtice 🤣🤣 za pregled sam narucena 29.10. tada cu biti taman 7 tjedana i 3 dana.
I ja isto imam jeftine kineske i danas sam iskoristila zadnji. Imam još 2 clearblue testa, jedan ću napraviti u nedjelju a drugi na dan pregleda, 22.10.🙈😅
Ma nego sta, nakon toliko negativnih ovo mi je sada ko hobi 😂
Test sam napravila preksinoć i jučer ujutro ć, dovoljna mi je potvrda. Za početak želim progurat još 4 dana da sam prošla onaj dio kada mi je prošli put sve završilo iako sada osjećam drugačije. Za 10ak dana ću zvati i naručiti se jer prije nemaa smisla da idem a nadam se da neće bit potrebe.
Osjećam naizmjenična bockanja u jajnicima i povremeno bol leđa, e te boli leđa se pripadnem iako znam da je to sve normalno. Odem svako toliko panično u wc s nedaj Bože da curim… I Hvala Bogu samo iscjedak. Nakon prvog pregleda ću bit puno mirnija. Sad se borim s ovim!
Mallla i ja se stalno borim sa tim paranojama, još zbog ove situacije s koronom, trenutno ne radim, pa imam puno vremena za razmišljanje i zabrijavanje Zato stalno moram nešto raditi, bilo neki hobi, šetnja, kuhanje čisšćenje, tako se najbolje maknem od tih misli. Rekla si da osjećaš drugačije od prošlog puta, tako i da, stoga vjerujem da će ovaj put biti sve u redu do kraja
Anciooo i ja sam naduta već par dana, iako danas nešto manje ali i dalje je prisutna nadustost.
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja i dalje bez simptoma Cak sam jucer uspila stat u stare traperice nakon 7mj.od poroda. Nece mi sreca dugo trajati
Jos visak kila nosim pa se nadam da u ovoj necu dobit sad nesto previse. Prosla je bila +14. Al sam dosta niska.
Cure pozitivne misli i sve ce bit ok. Dugo cemo se jos druziti ovde
Da i ja sam naduta, al nije nešto previše i sinoć sam osjećala kiselinu u želucu a evo i večeras!
Testove više ne radim ali svako malo odem pogledat ona 2 napravljena 😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure, ja danas bila na pregledu zbog smedeg iscjetka. Dobila sam duphastone i kontrola za 2tjedna.. Vidljiva je gest. Vrecica vel 5mm
Pozz cure...ja sam svoj plusic ugledala danas...I to najmanje kad sam očekivala jer sam trebala sutra na operaciju i morala za svaki slučaj test napraviti kad ono plus ko kuca 😍😍
Ciklusi uvijek bili neredoviti i da nisam pratila sa trakicama O nebi nikad ni znala kad je (kao ovaj ciklus 😅)
Zadnja M 11.9. A za pprvi pregled su me naručili 23.10 😊😊
Simptoma nisam imala nekih značajnih, cicke ogromne ali nisu bas bolne, sad kad vas citam sjetim se da sam i ja imala/imam problema sa plinovima 😅 danas me bas nešto zateze i malo bolucka dole...ali nista previse...pokušavam misliti pozitivno 😁😁😁💞💞
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozz cure…ja sam svoj plusic ugledala danas…I to najmanje kad sam očekivala jer sam trebala sutra na operaciju i morala za svaki slučaj test napraviti kad ono plus ko kuca 😍😍
Ciklusi uvijek bili neredoviti i da nisam pratila sa trakicama O nebi nikad ni znala kad je (kao ovaj ciklus 😅)
Zadnja M 11.9. A za pprvi pregled su me naručili 23.10 😊😊
Simptoma nisam imala nekih značajnih, cicke ogromne ali nisu bas bolne, sad kad vas citam sjetim se da sam i ja imala/imam problema sa plinovima 😅 danas me bas nešto zateze i malo bolucka dole…ali nista previse…pokušavam misliti pozitivno 😁😁😁💞💞
Hej pa cestitam ti od ❤️🎉 Iznenadenja dolaze kad ih najmanje ocekujes 🎉🎉
Malla ja isto svoje testice škicam svako malo i onda kazem muzu "jebote, ja sam trudna" 🤣🤣🤣 jos uvijek sok i nevjerica 😄
Cure, ja danas bila na pregledu zbog smedeg iscjetka. Dobila sam duphastone i kontrola za 2tjedna.. Vidljiva je gest. Vrecica vel 5mm
Koji tt? Ne mogu vas sve popamtit 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji