Pozz, ja sam danas 5+1 po aplikaciji...iako mislim da mi je O bila malo kasnije...pregled imam već u petak 23.10...bitno da vidi plod a ako bog da mozda vec i otkucaje 😊
Mi smo rekli roditeljima...nismo mogli izdržati 😅😅
A sto se tiče simptoma grcevi predvečer (danas su bas bili kao kod prvog dana menge), zgaravica pred jutro, često mokrenje i kratak dah 😅 eto kod mene svega od jednom
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure plz nek neka objasni kako cemo staviti to dolje za pracenje trudnoce 🤔 Neke imaju te naljepnice u potpisu a ja to ne znam kako postavit 😅
Chocolina, upiši u Google ticker pregnacy pa nađi željeni izgled.. Nakon toga paste u potpis.... Jel tako žene? I ja ću ga stavit da se lakše pratimo 💞
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Ja npr od danas bas osjetim nelagodu u zeludcu, kao blagu mucninu. Nisam sigurna jesam li gladna ili imam mucninu. 🙉 I za taj kratak dan to i ja imam, cim idem po skalama uspusem se.
Amelia, identično je i kod mene krenulo. Jucer sam pomislila da sam umislila mucninu, danas ista stvar.i tako se brzo uspusem za svaku sitnicu, pogotovo jos kad masku nosim, strasno nesto...
Amelia, identično je i kod mene krenulo. Jucer sam pomislila da sam umislila mucninu, danas ista stvar.i tako se brzo uspusem za svaku sitnicu, pogotovo jos kad masku nosim, strasno nesto…
Daaa, maska mi je jednaka uzasu. Prije neki dan u Lidlu sam mislila da cu se srusiti koliko mi je doslo slabo, morala sam ju skinuti.
Ovo mi je prva trudnoca i doslovno nisam upoznata s nicim pa me samo zanima dali je beta od 197 dobar pokazatelj..ZM 16.09 beta radena jucer.
Vadila je nisam ali koliko sam po forumu citala sve vise od 5 upucuje na trudnocu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji