Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    15. Listopad 2020. 14:58

Monstera

Jutro cure!
    Nažalost, ostvario mi se opet isti scenarij, sinoć sam prokrvarila, tako da nažalost ništa od trudnoće… Sad ću čekati da prođe i onda ću otići na zakazani pregled 22.10.pa da vidim ako se može šta napraviti od pretraga. Ova mi je 2.biokemijska,prva je bila prošle godine u 8.mjesecu i od tada nismo uopće radili na bebi. Sad kad smo se opet odlučili, ulovilo se nakon 2.ciklusa, ali eto, nije se zadržalo…
    Vama svima od srca želim uspješne i sretne trudnoće, i nadam se da ću vam se ubrzo pridružiti ❤️

Bas mi je zao sto si to morala ponovo proživjeti  😔 držim 🤞 da nam se ubrzo vratiš ponovno trudna i da bude uredna i zdrava trudnoca ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    15. Listopad 2020. 14:59

Tommyfame

chocolina

Montsera i Tommyfame bas mi je zao. Al mozda vec iduci mjesec imate priliku. Zapravo svaki mjesec je nova sansa. Samo pozitivno pokusajte razmisljat. Znam da je tesko. Grlim

A nego sta :) meni su sad plodni dani,pokrivamo ih ko da ne postoji sutra 🤣 tako da uskoro vam se pridružujem tu ❤

Još malo pa ćeš nam se pridružiti 😁🤞🤞❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chocolina
    15. Listopad 2020. 15:14

Tommyfame

chocolina

Montsera i Tommyfame bas mi je zao. Al mozda vec iduci mjesec imate priliku. Zapravo svaki mjesec je nova sansa. Samo pozitivno pokusajte razmisljat. Znam da je tesko. Grlim

A nego sta :) meni su sad plodni dani,pokrivamo ih ko da ne postoji sutra 🤣 tako da uskoro vam se pridružujem tu ❤

Tako je! Nema predaje! Puno hopsanja i eto te vec iduci mjesec natrag u igru 🤗

16. Listopad 2020. 12:25

Hej cure! Gdje ste, kako ste? 🥰🥰
    Jel neka od vas mozda obavila prvi pregled?
    Meni moja aplikacija kate da sam danas usla u 6.tjedan i da nosim zrno riže 🥰❤️

• miaaa1
    16. Listopad 2020. 12:40

Mirjam2

Tako i meni. Sada sam 5+1 i usla u 6tj.

16. Listopad 2020. 12:44

miaaa1

Mirjam2

Daaa

miaaa1

Mirjam2

Mallla
    16. Listopad 2020. 16:54

Meni kaže aplikacija da sam 5+3 i da je beba zrno graška! Samo ja pretpostavljam da je - 5 dana zbog kasne ovulacije al pratit ću ovo što kaže aplikacija dok se ne pokaže drugačije.
    Kod mene počeo obilniji iscjedak, povremeno u danu. Umor me svlada na večer. Ali se općenito osjećam energičnije nego prvi put. 
    Planiram se krajem idućeg tjedna naručiti na pregled tjedan iza... Nekako ne želim doć baš rano!
    Jeste li ikome rekle ili planirate šutjeti? 

url=https://lilypie.com]

16. Listopad 2020. 17:51

Mallla, ja sam isto stalno umorna.
    Ja moram zbog okolnosti na poslu (citaj: corona) sto prije dobiti zabranu rada (u DE sam) iako sam namjeravala raditi do kraja mjeseca, tako da sam se narucila za pon i odmah dobila termin. Pa cemo vidjeti kako ce sve biti, mozda obradujem mamu za rođendan ❤️

chocolina
    16. Listopad 2020. 18:49

Ejjj zenske 😄
    Ja danas 100 na sat letam. Imala sa malenim redovnu kontrolu u pedijatra, pa smo dobili i pikicu 😬 Bilo je vristanja 😅 Onda popila kavu sa mamom i jos nesto za muza obavit. Evo ja i maleni maloprije usli u kucu. Ostavila ga u bake i djeda da odahnem. I onda se sjetim da cijeli dan zivim na 1 hrenovki u tijestu 😒 Sad na brzinu izvukla nesto za skuhat. A imam jos i psa izvest. Bas nekako zaboravim da sam trudna. Jos niko ne zna osim zave i muza. Ja sam danas 5+3. A iduci tjedan cu se zapisati za pregled. Nije zurba 😆 

• Tonka55
    16. Listopad 2020. 19:58

Pozdrav drage trudnice 🙂 🥰
    Monstera,Tommyfame baš mi je žao! Nadam se da ste dobro! 💞
    Rekli smo samo mojoj vjenčanoj kumi jer ja nisam mogla izdržati haha..  Što se tiče simptoma - također osjećam grčeve, bradavice me bole, kao da su mi cicke veće.. Mučnine samo nekad ujutro, jedva zube operem... Ali bome onaj vikend kad sam osjetila da sam trudna, dušu sam ispovraćala...
    Pijem Novalac... 
    Trenutno sam u 6-estom tj, odnosno 5+4... Još 2 tjedna do pregleda. ❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.