Trebale bi napraviti jedan popis kad koja ima termin ili tt da se možemo pratiti lakse 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro svima i cestitke novim plusicima
Jel moze koja objasnit kako se taj lilypie stavlja?
Jutro cure!
Nažalost, ostvario mi se opet isti scenarij, sinoć sam prokrvarila, tako da nažalost ništa od trudnoće... Sad ću čekati da prođe i onda ću otići na zakazani pregled 22.10.pa da vidim ako se može šta napraviti od pretraga. Ova mi je 2.biokemijska,prva je bila prošle godine u 8.mjesecu i od tada nismo uopće radili na bebi. Sad kad smo se opet odlučili, ulovilo se nakon 2.ciklusa, ali eto, nije se zadržalo...
Vama svima od srca želim uspješne i sretne trudnoće, i nadam se da ću vam se ubrzo pridružiti ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro cure!
Nažalost, ostvario mi se opet isti scenarij, sinoć sam prokrvarila, tako da nažalost ništa od trudnoće… Sad ću čekati da prođe i onda ću otići na zakazani pregled 22.10.pa da vidim ako se može šta napraviti od pretraga. Ova mi je 2.biokemijska,prva je bila prošle godine u 8.mjesecu i od tada nismo uopće radili na bebi. Sad kad smo se opet odlučili, ulovilo se nakon 2.ciklusa, ali eto, nije se zadržalo…
Vama svima od srca želim uspješne i sretne trudnoće, i nadam se da ću vam se ubrzo pridružiti ❤️
Ajme tako mi je zao, nemam rijeci 😔
Svakako pregled, nadam se da cete sto prije naci uzrok ovome 😔
Ja sam sigurna da ces nam se vratiti brzo 🤗🤗
Jutro cure!
Nažalost, ostvario mi se opet isti scenarij, sinoć sam prokrvarila, tako da nažalost ništa od trudnoće… Sad ću čekati da prođe i onda ću otići na zakazani pregled 22.10.pa da vidim ako se može šta napraviti od pretraga. Ova mi je 2.biokemijska,prva je bila prošle godine u 8.mjesecu i od tada nismo uopće radili na bebi. Sad kad smo se opet odlučili, ulovilo se nakon 2.ciklusa, ali eto, nije se zadržalo…
Jako mi je zao, znam da nema rijeci kojima bi te mogle utjesiti ali samo hrabro naprijed. Jako mi je zao.
Jutro cure!
Heeej draga,ja sam u istom brodu sa tobom..
Biokemijska trudnoca :/ prevalila sam cijeli internet da odgonetnutem zasto se to desilo? Jel sam mogla kako utjecati na to? Ukratko krivila sam sebe..
I onda sam naletila na ova iskustva: https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html
I skuzila sam ono sto mi je gin.govorila.. biokemijska trudnoca je dobar znak :) koliko to nama bilo nepojmljivo.. sad si ultraplodna i iskoristi to!
Meni su sad plodni dani..i za 2tj.sigurno dolazim tu sa svojom bebom koja ce biti fino smještena u maternici ❤
Samo hrabro 💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hvala vam cure na lijepim i utješnim riječima ❤️
Tommyfame jako mi je žao da si i ti to morala proći. Kad se meni desilo prvi put, krivila sam jako sebe i baš sam bila dugo u banani, dok nisam pročitala tuđa iskustva, pa mi je bilo lakše. Jučer sam se baš isplakala, najgore od svega mi je to šta čim sam saznala da sam trudna, odmah sam počela si raditi filmove u glavi, kako ćemo reći roditeljima, kako moramo kupiti novo auto jer ovaj nam je premali za dijete, itd.pa na kraju ipak ništa od svega 😔
No dobro, to je samo moja priča. Na sreću imam divnog muža, koji me uvijek podizao u svim teškim situacijama koje sam imala, pa tako i u ovoj ❤️
Hvala Tommyfame na linku, pročitati ću ga u miru, i još jednom želim svima puno sreće i medene trudnoće. Pratiti ću vas i dalje ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Žao mi je Monstera, jako žao!
Drži se i tipkamo se uskoro opet ❤️
url=https://lilypie.com]
Montsera i Tommyfame bas mi je zao. Al mozda vec iduci mjesec imate priliku. Zapravo svaki mjesec je nova sansa. Samo pozitivno pokusajte razmisljat. Znam da je tesko. Grlim
Montsera i Tommyfame bas mi je zao. Al mozda vec iduci mjesec imate priliku. Zapravo svaki mjesec je nova sansa. Samo pozitivno pokusajte razmisljat. Znam da je tesko. Grlim
A nego sta :) meni su sad plodni dani,pokrivamo ih ko da ne postoji sutra 🤣 tako da uskoro vam se pridružujem tu ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji