Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    28. Siječanj 2021. 08:41

Ja isto nemam nešto puno slobodnog vremena, fali mi ga 🙈 a sa djetetom od 3 godine i ono što imam proleti jako brzo (nakon posla) tako da još nemam tih problema šta raditi, a vjerujem ni da neću imati jer čim krene malo ljepše vrijeme biće neke aktivnosti van sa malom 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

28. Siječanj 2021. 08:57

Dominique, u DE sam. Ovdje je sve zatvoreno do sredine veljače. Ni frizera nema. Nisam luda za shoppingom i radije kupim online što mogu, ali bas bi išla pipat robice, dekice... 
    Jos nismo odlučili koliko ćemo doma bit s bebom, jedino ne bi jaslice baš odmah s godinu dana... Bar godinu i pol, dvije... 

Rio, šta ti pikiraš?
    Mi bi svakako kinderbett, i to onaj gdje se mogu ogradice kasnije skinut i Kinderbett u krevet pretvorit.

Lora27621
    28. Siječanj 2021. 09:49

Jel ima koja rh- trudnica? Nekako me frka uhvatila nakon sto sam citala imo tome na internetu....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Susika
    28. Siječanj 2021. 09:52

Lora27621

Jel ima koja rh- trudnica? Nekako me frka uhvatila nakon sto sam citala imo tome na internetu….

Ja sam AB- a dragi je + tako da smo ona najlošija kombinacija. Također sam malo istraživala po netu i samo sam se zabrinula. Rekla mi ginekologica da se ne moram brinuti, da ću se samo malo više kontrolirati i to je to. tako da sve će biti u redu 

Lora27621
    28. Siječanj 2021. 09:57

Susika

Lora27621

Jel ima koja rh- trudnica? Nekako me frka uhvatila nakon sto sam citala imo tome na internetu….

Ja sam AB- a dragi je + tako da smo ona najlošija kombinacija. Također sam malo istraživala po netu i samo sam se zabrinula. Rekla mi ginekologica da se ne moram brinuti, da ću se samo malo više kontrolirati i to je to.tako da sve će biti u redu

Ja sam bila jucer na pregledu, pa ni je dala uputnicu za transfuziju za ponovni coombosv test, pa sam se odmah ustrtarila....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Susika
    28. Siječanj 2021. 10:02

Što se tiče slobodnog vremena ja ga isto nemam nešto previše. Radim od kuće, posao mi nije stresan pa ću vjerojatno maksimalno tako koliko mogu.. Ne bih znala kud sa sobom da sam po cijele dane doma, psihički bi mi baš teško palo, u početku bi vjerojatno bilo ok al s vremenom baš i ne. Iako uvijek ima razno raznih aktivnosti kojima se možemo baviti, al je problem što se tada motivacija i volja smanjuju. 
    Jedna od ideja (a da nisu one klasične kako je Kiflica rekla; knjiga, filmovi, surfanje po netu itd. itd.) je npr. bojanje po brojevima. Ovdje imate razne slike koje možete kupiti:
    https://shipgratis.hr/diy-rucni-radovi-hobi/slikanje-po-brojevima?gclid=EAIaIQobChMIzKGB0qG-7gIVPUeRBR0UIA7REAAYASAAEgLaNPD_BwE

• Toncica24
    28. Siječanj 2021. 10:13

Ja sam A- 
    Ginekolog mi je samo to upisao u trudnicku i nije jos uvik nista spominjao.
    A tamo di sam dobila nalaz su napisali da ponovo treban u 28 tjednu trudnoce valjda vadit.
    Ugl nije mi ginekolog jos to komentira.
    Partner mi nezna koju ima krvnu grupu 😎

1.8. Curetak stigao 💗

matea1989
    28. Siječanj 2021. 10:14

Lora27621

Ja, B-, muž A+, za sada je sve u redu, samo malo češće na pretrage krvi... Ja se nadam da neće bit problema... Moja svekrva je prije 40 g bila rh- (i to 0-) trudnica koja je rodila troje rh+ djece, dobila je neke lijekove tada i svi su živi i zdravi, a smatram da je od tada medicina značajno napredovala pa se nemamo čega bojati ❤️

matea1989
    28. Siječanj 2021. 10:19

Da i meni je ponovno u 28. tjednu, i mislim da nakon toga još jednom, a kod rh+ nije potrebno

• snje
    28. Siječanj 2021. 11:18

Cure,
    neka od vas je spomenula da je naručivala robicu s c&a. Kaže free delivery iznad 39eura, ali me zanima plaća li se za Hr neki trošak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.