Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    27. Siječanj 2021. 10:15

Norrah

Teja1408

Cure, moze pomoc. 🙈
    Pisale ste da se ne treba ici u HZZO, vec je dovoljno poslati e-mail?
    Zaboravila sam si spremiti tad kad je netko pisao.
    Znaci posaljem doznaku, presliku osobne i tekuceg. A sto s onim zahtjevom sto pise?
    Moze li se on negdje skinuti ili ce mi oni odgovoriti na e-mail i poslati?
    Pokusala sam pronaci informaciju, ali nisam uspjela 🙈

Ja sam prvi put da otvorim komplikacije slala samo kopiju osobne, tekućeg računa, doznaku i platne liste (R1 ak se ne varam). Bez zahtjeva i bilo je odobreno. Napišu samo zaprimljeno. Nakom toga samo doznaku šalješ do 5. u mjesecu za prošli mjesec.

Hvala 😊

mara5
    27. Siječanj 2021. 10:19

https://www.bubamara.eu/djecja-oprema/hranilice/drvena-hranilica-home-23649

Jucer pricamo o stolicama, danas iskacu na sve strane😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    27. Siječanj 2021. 10:23

mara05 oce to tako 🤣
    Ana čestitam na curici!

url=https://lilypie.com]

27. Siječanj 2021. 10:30

Jao mi isto sinoć osjetili prve udarce preko ruke 🥰 A bas sam neki dan pisala kako je to nesto jako lagano iznutra... Imam osjecaj da mi je trbuh u 2 dana narasao.. 

matea1989
    27. Siječanj 2021. 10:34

Ja kad sam otvarala komp. sam samo svojima na posao odnijela doznake i ugovor o stalnom radnom odnosu i
    i oni su mi rekli da ne trebam na hzzo jer će oni sve poslati mailom znači moje doznake, ugovor o radu i onaj obrazac za plaće što oni ispunjavaju.... A kad budem s komplikacija prelazila na porodiljni (45dana prije termina) onda moram taj neki zahtjev ispunit na hzzo

Teja1408
    27. Siječanj 2021. 10:47

matea1989

Ja kad sam otvarala komp. sam samo svojima na posao odnijela doznake i ugovor o stalnom radnom odnosu i
    i oni su mi rekli da ne trebam na hzzo jer će oni sve poslati mailom znači moje doznake, ugovor o radu i onaj obrazac za plaće što oni ispunjavaju…. A kad budem s komplikacija prelazila na porodiljni (45dana prije termina) onda moram taj neki zahtjev ispunit na hzzo

Hvala 😊
    Evo ja sam se cula s njima na poslu. Kad mi posalju r1 obrazac placa poslat cu sve na hzzo kako su cure ranije napisale.

Hvala vam jos jednom cure. Ovako se sve na brzinu rijesi. 😊

mara5
    27. Siječanj 2021. 11:54

Pitanjce za iskusne, buduci da od cca 20tt krece nagliji rast bebe jel onda mama ima vece potrebe za hranom, jel se dogodi i tu neki skok za potrebama?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    27. Siječanj 2021. 12:10

Ja već imam lagane napade panike i milion pitanja u glavi tipa: sad će beba ubrzo a ja nista ne znam, ne znam ni sta mi sve treba od ovih manjih stvari kremica,  nadohrane ovog onog, kakve opcije imam u bolnici na porodu (značenje raznoraznih stvari), šta mi sve treba u bolnici, kako ću se snaći sa malom bebom doma kad dođem 😅😅😅
    Dobre su mi one mucnine bile bar nisam imala vremena o ovim razmišljanjima 🤣🤣 
    Kako se vi nosite s tim? Pogotovo kojima je prva beba kao nama

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    27. Siječanj 2021. 12:28

ana.b.

Ja već imam lagane napade panike i milion pitanja u glavi tipa: sad će beba ubrzo a ja nista ne znam, ne znam ni sta mi sve treba od ovih manjih stvari kremica, nadohrane ovog onog, kakve opcije imam u bolnici na porodu (značenje raznoraznih stvari), šta mi sve treba u bolnici, kako ću se snaći sa malom bebom doma kad dođem 😅😅😅

Ja sam ti vec u istrazivanjima za sve sta si navela, gledam videe na youtubeu baby handeling, kako prematati bebu, nositi bebu, vec trazim liste stvari za bolnicu, samo naravno jos ne kuzim pola stvari s tih listi sta su, a nista jos nisam nabavila...vec citam o metodama poroda i mislim si sta cu... Ima vremena, sve cemo stici izuciti dok stigne bebica, samo polako kreni ako te vec pocelo zanimati i bit ces mirna. :) 

Aneee
    27. Siječanj 2021. 12:33

Kiflica

ana.b.

Ja već imam lagane napade panike i milion pitanja u glavi tipa: sad će beba ubrzo a ja nista ne znam, ne znam ni sta mi sve treba od ovih manjih stvari kremica, nadohrane ovog onog, kakve opcije imam u bolnici na porodu (značenje raznoraznih stvari), šta mi sve treba u bolnici, kako ću se snaći sa malom bebom doma kad dođem 😅😅😅

Ja sam ti vec u istrazivanjima za sve sta si navela, gledam videe na youtubeu baby handeling, kako prematati bebu, nositi bebu, vec trazim liste stvari za bolnicu, samo naravno jos ne kuzim pola stvari s tih listi sta su, a nista jos nisam nabavila…vec citam o metodama poroda i mislim si sta cu… Ima vremena, sve cemo stici izuciti dok stigne bebica, samo polako kreni ako te vec pocelo zanimati i bit ces mirna. :)

Ma naravno čitam što više mogu pa sam onda skuzila da čitam sve u hrvatskoj sta treba umjesto da istrazujem za njemačku 😅😅 sva smusena hahaha morat cu i sa patronaznom popričati o najbitnijim stvarima one znaju puno više o tome što nam treba 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.