E da ibpraktično je guzu prati pod mlazom vode...ljeto je pa nam je još praktičnije!
url=https://lilypie.com]
Kazu da je ovo spas nakon poroda, operacija. Nasla sam na nekim stranim portalima.
https://www.amazon.de/Tonelife-Travel-Bidet-Portable-Capacity/dp/B07LBG4M6B/ref=mp_s_a_1_2_sspa?dchild=1&keywords=peri-flasche&qid=1610522233&sprefix=peri+&sr=8-2-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExM0w4UVZaUUQ1UUU3JmVuY3J5cHRlZElkPUEwNzk2Nzg2M0tLM0tEMDM5ODFGJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA0MzA3ODgxWDg3TEZGSjFGMTNRJndpZGdldE5hbWU9c3BfcGhvbmVfc2VhcmNoX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div
Mislim da sam osjetila prve udarce bebice! Bas je bilo nekako drukcije i cak sam osjetila pod rukom kad sam ju polozila na trbuh. I sad si mislim je li moguce vec da osjetim ili si umisljam da je to to, a zapravo su crijeva? Je li moguce ili je prerano, sto vi mislite? 🤗😍
Pise mi na nalazu da mi je posteljica straga.
Moguće kiflice ako je posteljica straga.
.
Cure koje ste doma, i čiji su muževi u homeoffice-u, kako izdržite? Znači danas sam skuzila da je sve ovo malo previše. On je doma praktički od proljeća, ja na zabrani rada od 1.11. Već 3 mjeseca gledam ga svaki dan, svaki sat, svake minute... Izađem u dućan zbog sebe da malo prošećem, zajedno idemo u šetnje vikendom... Ali čovječe pa uguši me ovo... Nekad si mislim da bi baš lijepo bilo da ode bar 2-3 dana u ured kad već ne mogu ja! 😤😤 Nemojte krivo shvatiti volim ja njega i sve to ali ono, daj mi malo prostora.
Bas je lijepo imati iskusniji žene tu s nama da podijele svoja iskustva 😊 iako kao što mallla kaze svaka beba drugačije reagira/prihvati nešto, ali svejedno je lijepo čuti iskustva 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tweetyca, vama je jos super, imas radno vrijeme i okupirana si poslom.
Nije da ja doma nista ne radim. Ono klasični kućanski poslovi, pranje, peglanje, čišćenje, kuhanje.. ALI danas sam se probudila u pola 4 (nesanica) i bila tako budna do pola 7, na silu odspavala jos sat vremena i bila živčana cijeli dan. I dop*z***o mi je za ručak kad sam morala ručat u boravku za malim stolićem jer si je on svoj homeoffice napravio u kuhinji i zauzeo cijeli stol. A ima svoju radnu sobu na kojem je njegov privatni PC. I fora je što već skoro godinu dana jedemo za tim malim stolićem u boravku, ali meni se danas sve skupilo i baš sam poludila, ne znam dal mi je posljednjih godinu dana ikad tako tlak skočio. Žao mi bilo bebice. Baš mi je postalo jasno da ga gledam staaaaalno i da bi bilo bolje da je u uredu 😏
Drugačije sam zamišljala taj period trudnoće... I svakako je ova situacija izazov za puno veza, brakova. Divim se roditeljima koji jos uz posao rade s djecom. Moji susjedi s djecom polako pucaju po šavovima. Uf Uf uf
Posto smo nacele temu koristenja slobodnog vremena, imate li kakvu ideju kako ga korisno i zabavno iskoristiti? Naime, i ja sam doma i proteklih 16 tjedana sam imala grozne mucnine i nisam bila za nista, ali sada se vec bolje osjecam i gledam kako si obogatiti vrijeme. Naravno, necemo spominjati ocite stvari, kucanske poslove, serije, filmove, knjige, setnje i beskrajno surfanje po netu i forumima i shopping stanicama za bebu. Zanima me nesto vise, neki fora korisni hobi ili vjestina koju bi mogla od doma isprobati, jer se zbog korone nista ne odrzava, nikakve radionice kakve bih inace mozda upisala...
Vjerujte, niste jedine. Moj muz radi, ja sam kod kuce na zabrani rada, pa mi svejedno nekad bas bas ide na zivce 🤣🤣 Kako bi tek bilo da je stalno kod kuce?!. Mislim da su krivi hormoni, corona, dosada, sve skupa. Zivcira me vise i zima i snijeg. Bit ce bolje kad dodje proljece, fino sunce, toplije vrijeme. 😊
Ja igram igrice na PS4 (kao malo dijete), kuham, peckarim, gledam serije na Netflixu.
Imam knjige za uciti njemacki pa cu probati malo i s tim ubit vrijeme i vjezbat trudnicku yogu.
Ja sam recimo htjela pohađati yogu za trudnice i to je naravno otapalo u međuvremenu. Zanimljivo mi je da jako puno njemica šije. Skoro sve kolegice s posla npr posjeduju doma mašinu za šivanje i šiju robicu djeci. To mi je preslatko, ali nikad me nije zanimalo.
Oooo da... Već smo danas gledali stolove u ikei. Rekla sam mu da ce rucak biti u 13.00. Do tad ga ne zelim vidjet 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji