Procitala sam na par mjesta da je u prvoj trudnoci bezopasno, dok se druga mora nalo vise pripaziti….malo me umirilo.
Ima li koja iz os? Otisla bih negdje na ultrazvuk gdje mogu i supruga povesti, slika koju sam dobila je ocajna, samo se glavica vidi kako se beba prevrtala🤣
Mozda kod Rose? Ja se jos nisam raspitala.. budem sacekala do 20tt pa cu onda pitat kad muz moze doci.. ako ne bude mogao onda cu traziti gdje privatno mozemo mozda na neki 3d 4d 🤷♀️ cisto da i ona malo dobije dozivljaj svega 🤭
Bas to, zao mi ga.....ja sam mislila mozda i sada, sljedeci pregled tek 3.3.🙈 pa bi izmedu ubacila....
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ja sam također rh negativna trudnica, a partner je pozitivan. Rekao mi je ginekolog da ćemo u 28 tt ponoviti krvnu grupu zbog antitijela, te da ću nakon poroda dobiti injekciju kako bi se spriječili problemi u eventualnoj sljedećoj trudnoći.
Ne znam zasto onda mene salje vec sad...tj krajem sljedeceg mj, bit cu 18-19tt 🤷♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ja sam zadnjih dana sva neka us*ana... imam jako ružne snove, većina njih je vezana za trudnoću. U tjednima sam kada mi lagano nestaju simptomi koje sam imala, koliko god to bilo normalno, u meni izazivaju strah...mučnina nema, dolje me vise ne steže...još potaknuta tim glupim snovima počela sam se brinuti.
Pregled mi je tek 17.02. budem li nastavila ovako, morat ću se budala naručiti privatno na UZV.
Jeste li vi imale takvih zabrijavanja? Utješite me 😭
I da zna li netko gdje se mogu kupiti ovakve ploče, baš s drvenim okvirom? U jysku ima, ali crni okvir
https://ibb.co/xgWC2dK
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Ja sam također rh negativna trudnica, a partner je pozitivan. Rekao mi je ginekolog da ćemo u 28 tt ponoviti krvnu grupu zbog antitijela, te da ću nakon poroda dobiti injekciju kako bi se spriječili problemi u eventualnoj sljedećoj trudnoći.
Ne znam zasto onda mene salje vec sad…tj krajem sljedeceg mj, bit cu 18-19tt 🤷♀️
Stvarno ne znam zašto tako rano, ja sam krvnu grupu radila 6 mjeseci prije trudnoće zbog mpo postupka i rekao je da je nema potrebe ponavljati prije 28tt.
Evo na ovom linku je sve dosta dobro pojašnjeno: https://ginekologija-boras.hr/rh-faktor-ili-rezus-faktor-i-trudnoca/
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ja sam zadnjih dana sva neka us*ana… imam jako ružne snove, većina njih je vezana za trudnoću. U tjednima sam kada mi lagano nestaju simptomi koje sam imala, koliko god to bilo normalno, u meni izazivaju strah…mučnina nema, dolje me vise ne steže…još potaknuta tim glupim snovima počela sam se brinuti.
Pregled mi je tek 17.02. budem li nastavila ovako, morat ću se budala naručiti privatno na UZV.
I da zna li netko gdje se mogu kupiti ovakve ploče, baš s drvenim okvirom? U jysku ima, ali crni okvir
Rio ne brini se, znam da je teško, ali vjeruj sad dolazi najljepši dio trudnoće, bez mučnina i tegoba i sad možeš uživati. Znam da je lakše reći nego uraditi tako, ali isto je i meni bilo kad su mučnine prestajale. Baš sam se brinula, ali to je stvarno normalno.
Hormoni nam luduju i svašta nam pada na pamet, zato trebamo pokušavati uživati i biti bezbrižne koliko god je to moguće 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja sam zadnjih dana sva neka us*ana… imam jako ružne snove, većina njih je vezana za trudnoću. U tjednima sam kada mi lagano nestaju simptomi koje sam imala, koliko god to bilo normalno, u meni izazivaju strah…mučnina nema, dolje me vise ne steže…još potaknuta tim glupim snovima počela sam se brinuti.
Zadnjih tjedan dana i ja muku mučim s ružnim snovima, i uglavnom su vezani za trudnoću i bebu. Protumačila sam da je to vjerojatno posljedica činjenice da tijekom dana ne stignem ni razmišljati o ničemu od posla i ostalih obaveza, a da očito u sebi imam te neke podsvjesne strahove da nemam pojma što ću početi s tim djetetom kad se rodi. I da, sve je to krenulo od prošlog tjedna kad mi je frendica dala neke svoje stvari za bebu a između ostalog i jedan bodić broj 50, tek sam onda valjda postala svjesna koliko je novorođenčad mala
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Mi pripremamo sobicu za pituranje tako da me sad slabo ima tu na forumu 😁 ovo je bas dobro za zaokupiti misli....svi kažu da imamo vremena, ali meni je najbolje to sada obaviti dok mm ovak malo radi zbog korone, kasnije kad počne opet normalno raditi nećemo bas puno imati vremena 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rio pisala sam prije koji dan o ruznim snovima, to je normala u trudnoći. Svaku noć sanjam ito vrlo živopisne snove. Jedan od se i ostvario (sanjala da su mi kolege dobile koronu). Često su mi snovi za malubstariju vezani i neke čudne situacije u kojima je ona u opasnosti a ja je ne uspjevam spasiti i tako....zanimljivo!
url=https://lilypie.com]
snje, ja sam narucivala, da free delivery mi je bio jer je bilo vise od tih 39 eura. Nista se vise ne placa, mislim da je iz Njemačke stiglo, a na robu iz EU ne placas nikakve carine/pdv dodatno. Doslo u velikoj C&A kutiji , mislim DHL-om ako ne Hrv. Pošta. Lora i ja sam rh-, muz pozitivan, ne zna on tocnu krvnu grupu, a ja O-. Isto me bila panika u prvoj t, ali nakon poroda se dobije to neko cjepivo: rogo nesto. Ono je bitno radi buducih trudnoca, ako ti je partner rh+. Meni je prva beba rh +, zato sam odmah i dobila to cjepivo. Mislim da sam citala da traje cca 8 godina. Druga beba je 0-, nisam onda nista dobila. Kroz obje prosle trudnoce sam samo cesce trebala ta antitijela provjeravati i to je to, ali uvijek je bilo sve u redu. Tako sam i sad dobila, ponovna kontrola u 28. tj.
Hvala ti na info, zapadnjaci uvijek imaju bolja sniženja, a ja sam se ulijenila i ne da mi se ići u trgovine, mada sam oldschool i volim vidjeti, popipati te probati prije kupovine...no sve više mi se sviđa online varijanta, samo do sad sam naručivala samo iz domaćih web shopova pa bolje da pitam :-)
Rio kužim te, meni su simptomi baš rano prestali već negdje oko početka 9 tjedna, doslovno kao da me netko resetirao na one prije-trudnicke postavke. I šta ćeš... Ideš guglati "nagli prestanak simptoma" . Greška zovem gin nakon par dana i kaže mi bezobrazno: Gle ako je srce prestalo kucati ja ti tu ne mogu ništa, pričekaj termin pregleda. Malo sutra da ću čekati, odma sam zvala privatno, narucila se na uzv, beba je dobro samo sam sretnica da su tako rano prestali simptomi! I bila sam mirna. Umor se kasnije nekada vratio, mučnine ne. Ali ti si sad u taman tom periodu, ide sve prirodnim tokom i kreće vrijeme uživanja
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji