Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    27. Siječanj 2021. 21:52

Ucenje stranog jezika je super ideja, samo bojim se da ce me kratko drzati entuzijazam i da cu brzo odustati. Isto se s vjezbanjem mucim, jedan dan mi se da malo, pa 5 dana ne da 😂. Uvijek sam mislila da cu kad budem trudna upisati neki tecaj sivanja, ali sada nema toga, a sama pojma nemam ni otkud poceti. Mislim da nas svih najvise muci ova izolacija zbog korone i dosada, samoca... dobro, i hormoni. Mene ne smeta sto smo muz i ja doma stalno, sto se nas dvoje tice, on me uopce ne zivcira, no on ima svoj ured doma zasebno, pa ga vecinu dana ni ne vidim nego sam sama i jedva cekam da on dođe pa da zajedno gledamo filmove, secemo ili cavrljamo... Nije meni njega viska, nego mi je manjka drugih aktivnosti, hobija i prijatelja, sto smo sve ukinuli radi korone i opreza...vec sam jednom izgubila bebu, pa sam mozda i preoprezna... koliko se vi pazite od druzenja? Idete li normalno među ljude? 

27. Siječanj 2021. 22:06

Kiflica

Ucenje stranog jezika je super ideja, samo bojim se da ce me kratko drzati entuzijazam i da cu brzo odustati. Isto se s vjezbanjem mucim, jedan dan mi se da malo, pa 5 dana ne da 😂. Uvijek sam mislila da cu kad budem trudna upisati neki tecaj sivanja, ali sada nema toga, a sama pojma nemam ni otkud poceti. Mislim da nas svih najvise muci ova izolacija zbog korone i dosada, samoca… dobro, i hormoni. Mene ne smeta sto smo muz i ja doma stalno, sto se nas dvoje tice, on me uopce ne zivcira, no on ima svoj ured doma zasebno, pa ga vecinu dana ni ne vidim nego sam sama i jedva cekam da on dođe pa da zajedno gledamo filmove, secemo ili cavrljamo… Nije meni njega viska, nego mi je manjka drugih aktivnosti, hobija i prijatelja, sto smo sve ukinuli radi korone i opreza…vec sam jednom izgubila bebu, pa sam mozda i preoprezna… koliko se vi pazite od druzenja? Idete li normalno među ljude?

Kiflice među koje ljude? Ja sam sva sretna kad imam pregled, da se obučem ljepše, izravnam kosu, da se osjećam ko žena... Osim ginekologu idem u dućan, drugdje nigdje... Prijatelje s kojima se inače družimo nismo jako dugo vidjeli... Pola njih nit ne zna da sam trudna 🙈
    Fali mi kino, kazalište vikendom, ili izać na kavu, večeru... 

Dominique_i_bebita
    27. Siječanj 2021. 22:57

Ja se ne mogu poistovjetit s ovim za muza, dobro mi tek zivimo zajedno 4 mjeseca, i od ta 4 mjeseca 2 smo stalno doma zajedno, on radi, a ja vise ne pa eto...al ne zivcira me, ja sam na faksu online, radim nekaj svoje, po doma, odem s prijateljicama i tak..bilo mi cudno kad je jucer isao kod doktora pa ga nije bilo par sati  al mogu razumjet i ovu drugu situaciju..jer mene recimo zivcira kaj on voli pjevat po cijele dane pa se oko tog prepiremo.
    .
    Mi smo preboljeli koronu, a i vecina nasih prijatelja pa se cesto druzimo, iskreno ni ne mislim na to..cesto odemo i kod jednih ili drigih roditelja, tipa vikendom..
    .
    Za aktivnosti..jucer sam bas googlala šivaće mašine isto xD recimo isto volim kaligrafiju pa sam to znala pisat, a pribor je minimalan i jeftin; drugo je crtanje ili slikanje (moze se pratit neki tutorijal od Boba Rossa na youtubeu sto izgleda bar meni ultra zabavno) al za to treba dosta vise materijala i pribora sto je minus, ucenje jezika na duolingu je isto dobra ideja..iiii kaj vec dugo zelim je slagat one puzzle od 1000 komada..to si moram nabavit  trenutno mi nis vise ne pada na pamet al sigurno ima jos puno toga, ak se netko sjeti dajte ideje :)

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    27. Siječanj 2021. 23:00

Mirjam ako si u Zagrebu radi ti kazaliste Kerempuh i HNK :) doduse sad primaju 35 ljudi..sto znaci da treba bit jako brz kod kupovine karata

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Rio
    27. Siječanj 2021. 23:47

Akcija u Lesnini! 
    https://www.xxxlesnina.hr/baby-namjestaj-C29C16?sort=popular&v_eyecatcher=special_offer#products
    Ako kupujete krevetiće, sobice, eto dobre prilike :) 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Mallla
    27. Siječanj 2021. 23:56

Ovaj dio o živčanosti mi je jako poznat. Ja sam ga doživjela kada nisam radila, bila sam kući s djetetom od 0-24, iako je dan cijeli bio ispunjen ja sam bila od onih što jedva čeka ići na posao. Ne znam kako će biti ovaj put al potpuno razumijem taj dio "sve mi ide na živce" :)
    Sretna sam jer još radim i jer ću još raditi pa nekako nemam baš vremena za prazan hod.
    Od aktivnosti koje ne radim mi je super dekupaqe tehnika, pisanje, ma sve kreativne stvarčice!
    Druženja su nam slična kao i prije korone, ima nas krug prijatelja koji se družimo. Ono što mi nedostaje je otići u restoran, na piće, u trgovinu bez maske 😊
    Uglavnom čekam proljeće i lijepše vrijeme općenito sam tada raspoloženija, opuštenija i energičnija....dosta mi je ove duuge zime!

url=https://lilypie.com]

miska
    28. Siječanj 2021. 05:23

Druzenje sto je netko napisao, koje druzenje? 🤣 Odem na pregled jednom mjesecno, do trgovine jednom tjedno. Vikendom prosetamo sa mojim bratom, sogoricom i njihova 2 klinca i to je to. Sad su mjere bas ostre u DE, a ne zelimo riskirati i platiti kaznu. 
    Hobi - imam mini sivacu masinu. Kupila ju na pocetku corone, sasila nam pamucne maske (koje se sad ne smiju koristiti 🤣). Morat cu vidjet na netu sto jos mogu sasiti.
    Mozda puzzle tko voli, one od 500, 1000 komada, to potraje a mozete ju poslije uokviriti. 

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Siječanj 2021. 07:20

Što se tiće korone, ja sam je prebolila prije mjesec dana i eto hvala Bogu s slabim simptomima i sve je prošlo uredu. Ja imam sreću što još uvijek radim pa mi pola dana na poslu prođe tako da kad kući dođem samo se ugasim, čak mi je dragi rekao da mu fali druženje samnom😂😂😂. Eto kod nas je obrnuta situacija. Mi se normalno druzimo kao i prije. Imamo svoj krug prijatelja i nije se nista promijenilo. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    28. Siječanj 2021. 07:34

Clio35

Što se tiće korone, ja sam je prebolila prije mjesec dana i eto hvala Bogu s slabim simptomima i sve je prošlo uredu. Ja imam sreću što još uvijek radim pa mi pola dana na poslu prođe tako da kad kući dođem samo se ugasim, čak mi je dragi rekao da mu fali druženje samnom😂😂😂. Eto kod nas je obrnuta situacija. Mi se normalno druzimo kao i prije. Imamo svoj krug prijatelja i nije se nista promijenilo.

Jel si ono iz Dalmacije? Čini mi se da samo još mi živimo malo normalnije....nije sad baš da smo raskalašeni al ono radi se (odlazi na posao kao da ništa nije), krig prijatelja kiji se druže....život u manjem gradu ili selu i dosta je ok! U zadnje vrijeme sam baš zahvalna što sam na selu!

url=https://lilypie.com]

mara5
    28. Siječanj 2021. 07:44

Ne stignem niti razmisljati sto bi radila 😅
    Oboje radimo, dok stignem kuci rucak kucanski poslovi bla bla.. vec je otislo vise od pola dana u zaborav.
    Takodjer se druzim sa svojim krugom ljudim kao i prije, uz muza imam jos jednu prijateljicu koja voli setat tako da ih samo izmjenjujem.

Od sljedeceg tjedna krecem na online pilates za trudnice.
    Vremena ce mi i faliti.
    Da i ja cekam proljece, da sve ozivi. 😊

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.