Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    28. Siječanj 2021. 16:05

Ajme ali hormoni sada! Radije bi mučnine nego da sam ovako trknuta. Plačem na sve, na Krv nije voda, na reklamu za banku, na popucane kapilare, jer nemam više Milka kravica za jesti. Jadan muž  staje li to ikada ili nikada?? 

It's a boy! 💙

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Siječanj 2021. 16:07

matea1989

Lora27621

Jel ima koja rh- trudnica? Nekako me frka uhvatila nakon sto sam citala imo tome na internetu….

Ja, B-, muž A+, za sada je sve u redu, samo malo češće na pretrage krvi… Ja se nadam da neće bit problema… Moja svekrva je prije 40 g bila rh- (i to 0-) trudnica koja je rodila troje rh+ djece, dobila je neke lijekove tada i svi su živi i zdravi, a smatram da je od tada medicina značajno napredovala pa se nemamo čega bojati ❤️

Moja mama je AB - i kad je mene rodila dobila je injekciju i poslije toga je rodila mog brata i opet dobila injekciju i receno joj je da više nesmije rađati jer jer dobila 2 injekcije. Eto mene i brata živi i zdravi, a to je bilo prije 37 god. A znamo koliko je medicina i tehnologija napredovala. Mislim da to nije razlog za brigu

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Aneee
    28. Siječanj 2021. 16:19

MariLove12

Ajme ali hormoni sada! Radije bi mučnine nego da sam ovako trknuta. Plačem na sve, na Krv nije voda, na reklamu za banku, na popucane kapilare, jer nemam više Milka kravica za jesti. Jadan muž  staje li to ikada ili nikada??

Krv nije voda 🤣🤣🤣 hahhaha ovo me bas dobro nasmijalo....sto se tiče mojih hormona s tim nemam problema...valjda sam navikla kroz život dok mi je štitnjača divljala tad sam i ja bila luda, dok nisam saznala od čega je, pa sam se naučila "kontrolirati", ako sam tužna bez razloga samo sam si zamislila to je zbog štitnjače, ili bijesna samo zamislim to je od štitnjače i tako sam postala totalno mirna osoba. Ali na neki tužni video o životinjama nad tim nemam kontrole 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Siječanj 2021. 17:22

tweetyca

Hah ozbiljno? I moja je AB- al je bome imala troje i nitko joj nista nije rekao za ”nema vise djece” 😅

tweetyca

Hah ozbiljno? I moja je AB- al je bome imala troje i nitko joj nista nije rekao za ”nema vise djece” 😅

A eto, tako mama kaže🤷‍♀️. Ja sam danas podigla trudničku sa transfuzije i A+ sam, iako sam znala jer su mi rekli kad sam isla na kiretazu nakon spontanog. I pitam ja tamo kad sam išla na obradu zašto miramo to raditi ako znamo krvnu grupu i faktor.  Kaže ona meni da se antitjela mogu mjenjati🤔🤔🤔. Znači ako si sad + nemora znaciti da ce tako i ostati. Zbunila me skroz. E i meni je obrada ponovno u 30tt.
    Joj koliko su mi krvi izvadili od početka trudnoće ni sama ne pamtim. Svako malo sam u bolnici. Svaki mjesec za trombofiliju, pa za štitnjaču, pa trudničku obradu, OGTT. 😂😂😂😂😂

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    28. Siječanj 2021. 17:33

Pilates za trudnice- ima li neki linkic, je li to online tecaj ili samo videi na youtubeu? Je li to za nas u Hr ili vani? Moze jos koja info, linkic? :)
    Meni treba tecaj da me gura, a ne da se sama guram jer sam prepopustljiva prema sebi🤣
    Slikanje po brojevima- prvi put cujem, genijalno izgleda! 
    Akcije i popusti za shopping,  super, thnx za linkice!
    Rh faktor, negativna, dobila inekciju i opet cu, al me to ne zamara... 
    Psiho-stanje- heh, hormoni i ruzni snovi su cesti, ja imsm srecu da sam psiholoski zen na sedmom nebu, samo fizicki mi je muka😂 

Hedwig.Z
    28. Siječanj 2021. 17:56

Za ružne snove i zabrinjavanja.. I meni je to bilo prije par tjedana, u cca 16tjednu..znaci bila sam toliko zabrijala da nešto nije u redu, da sam mislila da ću završiti u bolnici pa sam išla oprati spavaćicu i ogrtac. Znači, zabrijavanje totalno! Na pregledu sam to rekla doktorici, rekla je da ne brinem, ako nema krvarenja i velikih bolova da je sve u redu. I vodim se sada time svaki put kad imalo pomislim na ružno. A sad nemam ni vremena, preuređujemo stan, pa mi dan prodje da se niti ne okrenem. 

mara5
    28. Siječanj 2021. 18:31

Kiflica

Pilates za trudnice- ima li neki linkic, je li to online tecaj ili samo videi na youtubeu? Je li to za nas u Hr ili vani? Moze jos koja info, linkic? :)
    Meni treba tecaj da me gura, a ne da se sama guram jer sam prepopustljiva prema sebi🤣
    Slikanje po brojevima- prvi put cujem, genijalno izgleda!
    Akcije i popusti za shopping, super, thnx za linkice!
    Rh faktor, negativna, dobila inekciju i opet cu, al me to ne zamara…
    Psiho-stanje- heh, hormoni i ruzni snovi su cesti, ja imsm srecu da sam psiholoski zen na sedmom nebu, samo fizicki mi je muka😂

https://www.instagram.com/p/CKieVjBsqgF/?igshid=1dt9q72wtxqu1

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    28. Siječanj 2021. 19:03

To farbanje po brojevima je Mendela il Mandela kako li se zove...bojanka za odrasle jel?
    Ja sam A+ i nisam sad u drugoj trudnoći morala ponovo radit. Al dobro muž mi je B+ pa možda zato!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    28. Siječanj 2021. 19:26

Mallla

To farbanje po brojevima je Mendela il Mandela kako li se zove…bojanka za odrasle jel?
    Ja sam A+ i nisam sad u drugoj trudnoći morala ponovo radit. Al dobro muž mi je B+ pa možda zato!

Nije to Mendela bojanka za odrasle, izgleda skroz drukcije, vidi link, bas je predlozak lijepe slike, platno, akrilne boje...☺
    Nisi morala ponovo raditi jer si rh +, ne zato jer ste ti i muz isto...samo su majke rh- problematicne (cak i mi kojima su muzevi isto rh- i sigurno se nista ne moze desit- moraju po pravilima nas kontrolirati jer kao, ne smiju nam vjerovati da je tvoj muz otac djeteta...)🙈

Mallla
    28. Siječanj 2021. 19:38

Kiflica

Mallla

To farbanje po brojevima je Mendela il Mandela kako li se zove…bojanka za odrasle jel?

Nije to Mendela bojanka za odrasle, izgleda skroz drukcije, vidi link, bas je predlozak lijepe slike, platno, akrilne boje…☺
    Nisi morala ponovo raditi jer si rh +, ne zato jer ste ti i muz isto…samo su majke rh- problematicne (cak i mi kojima su muzevi isto rh- i sigurno se nista ne moze desit- moraju po pravilima nas kontrolirati jer kao, ne smiju nam vjerovati da je tvoj muz otac djeteta…)🙈

E da pobrkala sam, to bi bilo nansistem goblena samo je bojanje...fora. vjerujem da to jako opušta!
    A ovo za grupu stvarno pojma nemam, nisam istraživala (nije mi trebalo).

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.