Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    14. Siječanj 2021. 21:21

Sto se tice dobivanja na kilazi..meni moj ginic rekao da sad nakon sto sam smrsala 5 kg zbog mucnina, gledam da ne idem preko 12 kg u trudnoci. Pitam ja njega, od ove sadasnje kolaze ili one prijasnje, pa mi je rekao da sad od ove, tako da mislim da se dobivena kilaza broji od onda kad je krenula rasti, tj prestala padati.  :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Raven7
    14. Siječanj 2021. 21:22

Da vas pitam, jel vas ima jos koje su se prije ubijale doslovno u slatkom, a sad ga bas ne mogu smisliti vec ih privlaci slano? Naime, ja i slano smo postali najbolji prijatelji😂 a prije trudnoce ne bi ni pogledala u tom smjeru u ducanu 😂😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    14. Siječanj 2021. 21:32

Mislim da ti dr želi izbjeći pretjerano debljanje jer 12kg je idealno za dobit. Samo moguće je da nakom gubitka kg uslijedi nagli dobitak. Tu kilažu nismo gubile na zdrav način, već nejedenjem i povraćanjem, dakle očekivano je da kad krenemo jesti "normalno" dobijemo prvo to što smo izgubile a onda još grqtis dalje. Naravno ovo je samo moje razmišljanje. 
    Npr. U 1 T sam u prvih 5mj izgubila 5kg, a onda sam za 4 tjedna dobila 4kg, doktorica odma digla paniku, al kad sam rekla da sam tek počela jesti i da sam gubila zbog povraćanja onda je rekla da je to ok ali da trebam paziti da tako ne bude često, već da je cca 2kg do 3kg ok dobiti mjesečno.
    Usput meni se mučnine opet akzivirale al ovaj put kao bol želudca, nadam se da će brzo završiti i da se neće ponovit napadaj boli kao sinoć, dakle od muke sam zvala dr. Da pitam što da radim...užasno me boljelo...sad sam dobro!

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    14. Siječanj 2021. 21:33

Vale, hvala za info za Agram da pustaju muzeve! 
    Raven, moguce da ovisi od tvoje kilaze inace, ako vec imas malo viska, ne bi trebala puno dobiti, a ako imas manjka, onda mozes malo vise. Ali mislim da je ta kilaza od 12 kg idealna, pa vjerujem da si ti taman. ☺ Meni se promijenilo to sto sada ne mogu smisliti rajcicu, a prije trudnoce sam ju obozavala... Isto tako mi sada riba predivno mirisi i ne povraca mi se na nju, a prije t mi je smrdila. 🤣 

Mallla
    14. Siječanj 2021. 21:47

Meni većina hrane više nije lijepa. Čokolade mi uglavnom imaju najružniji okus, a sve slatko mi ostavlja baš bljak okus u ustima, dok jedem dobro je al onaj okus nakon je užas. Sklonija sam jesti peciva nego prije. Juhe su mi isto draže nego inače.

url=https://lilypie.com]

14. Siječanj 2021. 21:53

Ja znam samo da u zivotu nisam manje slatkog pojela za Bozic, a ko me zna, zna da smo ja i slatko uffff... Ali isto tako ne naginjem ni slanom... Ne mogu ni bas puno pojesti opcenito, ko da nema mjesta 🤷

Lullaby
    14. Siječanj 2021. 22:04

Ja popodne napišem izvještaj s pregleda i ne pošaljem 🙈
    Beba 3,75 cm. Nuhalni 1,09. Sve ok kaže dr. Bebica se baš okreće, vrti, mlatara rukama...totalno mi je to nevjerojatno bilo ❤️ Dr kaže da sam 10+4, po UZV 10+2. Njen izračun se uvijek razlikuje od aplikacije. Tlak ok i dala urin. Nisam radila nikakve dodatne pretrage. Za Nifty smo se odlučili da nećemo iako mene iskreno danas malo kopka da bi napravila.
    Ja sam vam cure moje na +5 tako da sam danas dobila dijetu jer za moje tjedne je to previše. Otkad pijem folat gladna sam ko vuk, uz to se ostavila pušenja. Čim mi je mučno ja jedem jer mi je onda manje mučno. I eto me tu sad 🙈

Kiflica
    14. Siječanj 2021. 22:05

Ja slatko ni inace ne preferiram, vise sam za slano. A sad kako imam taj dijabetes ni ne smijem slatko...ta rigorozna dijeta za dijabetes je jedan od razloga mog mesavljenja, iz mucnine, a posto cu je se drzati do poroda, cisto sumnjam da cu se udebljati...nemam od cega 🤣 od celera... 

Nina27
    14. Siječanj 2021. 22:20

Ja sam na minus 3, ali bila sam i na minus 4 tako da mislim da lagano ide prema gore. I jedem sad malo vise ali sam rekla da se stvarno neću prežderavati! 😇
    Jooj ja sam bila i New Yorku savršeno je bilo! 😍😍 Trebali smo ljeto 2020. ići u Grčku, a onda na ljeto 2021., a sad ništa od toga. Odlučili smo početkom 6. mjeseca 2 tjedna na more, i to bas na predivna mjesta: Korčula, Dubrovnik, Hvar. To će bit onda zamjenski honey moon. 💜
    Nema ne dugo, ali citam sve i pozdravljam vas cure. 😘 Jednostavno imam previše posla i dođem svaki dan oko 8, u najboljem slučaju u 7 doma. 
    Malo sam trenutno nervozna jer čekam Nifty rezultate. Radila sam prošli četvrtak, dakle sutra je već punih 8 dana. 😪 A na stranicama im piše 6-8 dana tako da sam odlučila nazvati na Nifty centar i pitati kada mogu očekivati rezultate odnosno jesu li možda poslali 0- mogu nazvati ginekologicu. Držite mi fige. 🤗

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Lullaby
    14. Siječanj 2021. 23:29

Kiflice ovo sam ja dobila danas https://ibb.co/FJvLGtR
    Sve mi to ok samo ovaj ručak zamislim da moram samo piletinu onako s grill tave. Valjda mogu uvaliti u neko varivo 😄Daj neku ideju što si ti radiš za ručak 🙂 Kad pogledam nije da nemaš što jesti po ovome, ima dosta toga kroz dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.