Stigli nam rezultati Niftya - sve savršeno, nizak rizik! I čekamo dečkića! 💙💙
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Nina odlicno 🤗❤
Jesi ti imala osjecaj da ce biti deckic?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mazem i ja stomak (ne svaki dan, lijena sam, priznajem) ali me polako pocela svrbit koza. I inace sam sklona celulitu i strijama, pa se uopce ne cudim 🤣
Sto se tice prehrane, pazim i ja koliko mogu. Naravno, pojedem i cips i cokoladu, ali nista pretjerano.
Neki dan se patronazna sva cudila kad sam joj rekla da kuham svaki dan, kao svaka cast, to je super. Radim inace u trgovini i znam da se Njemice (mladje) bas generalno i ne hrane zdravo, dodju nakon posla, kupe lazanje, pizzu i slicno.
Nepojmljivo mi je hraniti se tako stalno, pogotovo ne u trudnoci, kad najvise moramo paziti sto jedemo.
Stigli nam rezultati Niftya - sve savršeno, nizak rizik! I čekamo dečkića! 💙💙
Cestitam!! 🙂🙂
Meni je samo cudno sto sam sr ja prije trudnoce bas zdravo hranila i bila fokusirsna i uvijek sam sa sigurnoscu govorila kad ja budem trudna sve ce bit savrseno.
A ono vraga 😅😅
Daj svega sto nisam jela prije trudnoce 😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Negativ Ljubavi i Nina, drago mi je na dobrim retultatima testova! Za sada mi se cini da smo vecinom pogađale dobro spol po svom osjecaju, ako se ne vaeam, mislim da je samo jedna cura pisala da je ispalo suprotno nego sto je mislila. Ima jos vremen, mozemo na kraju usporediti koliko nas intuicija dobro drzi. Meni je odjednom postala suha koza, bijela ljuskava, a dosad nikad nisam imala takav problem...cudno mi ne mazat se cesto, lijena sam. No, sta se mora...🤷♀️
Mazem i ja stomak (ne svaki dan, lijena sam, priznajem) ali me polako pocela svrbit koza. I inace sam sklona celulitu i strijama, pa se uopce ne cudim 🤣
Sto se tice prehrane, pazim i ja koliko mogu. Naravno, pojedem i cips i cokoladu, ali nista pretjerano.
Neki dan se patronazna sva cudila kad sam joj rekla da kuham svaki dan, kao svaka cast, to je super. Radim inace u trgovini i znam da se Njemice (mladje) bas generalno i ne hrane zdravo, dodju nakon posla, kupe lazanje, pizzu i slicno.
Nepojmljivo mi je hraniti se tako stalno, pogotovo ne u trudnoci, kad najvise moramo paziti sto jedemo.
Jooooj, o prehrani odraslih ili djece u DE bi mogla romane pisati 🙈 Upravo sto kazes, kuhanje svaki dan je nemoguce i neizvedivo po njihovim misljenjima! Skuha tjesteninu i prilog ketchup, ili gotovo vrhnje za kuhanje, to je level pro 🤣 I onda dođu djeca u vrtic i gladuju jer im je sve fuj.
Meni je samo cudno sto sam sr ja prije trudnoce bas zdravo hranila i bila fokusirsna i uvijek sam sa sigurnoscu govorila kad ja budem trudna sve ce bit savrseno.
A ono vraga 😅😅
Daj svega sto nisam jela prije trudnoce 😂😂
Ja isto 🙈 Trcala svaki dan 10k, polumaratone za vikend. I onda se odlucimo na bebu i prestanem automatski sa trcanjem i zdravom prehranom. Ne kazem da se lose hranom sada, ali bolje sam pazila prije trudnoce 😒
Jooooj, o prehrani odraslih ili djece u DE bi mogla romane pisati 🙈 Upravo sto kazes, kuhanje svaki dan je nemoguce i neizvedivo po njihovim misljenjima! Skuha tjesteninu i prilog ketchup, ili gotovo vrhnje za kuhanje, to je level pro 🤣 I onda dođu djeca u vrtic i gladuju jer im je sve fuj.
E a kad su na akciji one teglice gotovih umaka, meni muka doslovno! Pa naravno da ne zele jesti u vrticu kad su kod kuce na tjestenini, pizzi i obavezno vikendom Mc Donald's (zivim u blizini pa vidim uvijek guzvu).
Bebin spol - ja od pocetka imam osjecaj da je decko. Imamo 3 necaka od mog brata i sogora (i 4. necak je na putu) pa nas bas zanima za nasu bebu, ili ce biti sve deckici ili nasa cura princezica medju 4 muska 🤣
Pregled je u utorak pa se stvarno nadam da cemo saznati spol. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji