Da, i losos je fin i super. Ma, smijemo cak i lignje, a mebi su super i najobicnije srdelice ili oslic iz Leda, ubaceni u pecnicu. Uz dobar prilog i premazane cesnjakom, persinom, maslinovim uljem i limunon, sve je jako fino. Bakalar na bianco mi je fin svaki zapravo, jer ga jako volim, cak i iz obicnog ducana, ali najbolji mi je jedan sta se nabavi iz Istre, ali se nazalost ne mogu sjetiti naziva, pojeli vec... Ali ako nisi u PGZ ti je tesko doc do toga...
Ujjj fino danas sve nesto kod nas... Losos obožavam!! I to smijemo!! Mi smo si nekako nedjelju za ribu odredili... Uvijek kupimo svjezi losos i bude samo pecen u foliji. Ova pizza s tijesto od cvjetace zvuci primamljivo posto obozavam cvjetaca. Moze neki provjereni recept?
Također mi je leća na meniju cesto, varivo ili bolonjez. A za rucak jucer skuhala lonac juhe za 3 dana.. Ubacila pola piceka, mrkve, brokule, cvjetace, korabice, prokulice...
Pozdrav curkama! Citam vas al ne pisem..pa da malo i ja prokomentiram..hrana mi se vecinom zgadila, pogotovo svi oni mirisi dok se kuha, pasirana rajcica, luk dinstani ne mogu podnjet miris, slatko nula bodova, a bas ni slano, meso slabo..al onda navecer kad ogladnim imam fix ideje kao npr sladoled iz McDonaldsa do kojeg se moram vozit pola sata hahah i tako..nadam se da ce uskroo proci to jer je ovo mucenje. Divim se vama kaj se drzite te prehrane, super sto ste to ozbiljno shvatile jer fakat treba napravit kaj je do nas..
----
Vidim netko isto ima u utorak pregled kad i ja :) happy sam, nije me strah i nadam se da ce tak ostat.
----
New York, New Yooorkk..i ja sam bila haha ovo je bas neobicno kolko nas se naslo na istom mjestu...dosta smo putovali sa zborom pa sam bila i na turneji u Americi, obisli smo NY, Chicago i jos par gradova i moram rec da nisam odusevljena. Nebih ponovo isla nikako. Vjerujem da je druga stvar kad putujes bas samo s ciljem razgledavanja, al opet ni muz ni ja ne volimo putovat s tim ciljem pa onda pogotovo. Sta je je super smo se nasli heheh vise mi se svida bilo kakvo razgledavanje prirodnih ljepota sa sigurne udaljenosti, vjerski sadrzaj/svetista ili bilo sto gdje su ukljucene životinje..pa bilo to i u donjoj bistri XD
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Kad smo spomenuli slatko. Vise sam ljubitelj slanoga, ALI. Upoznajte moju ovisnost otkada sam nindža trudnjača:
https://ibb.co/Sfj5KZy
😍😍😍 znaci NEŠTO! Poslije svakog ručka priuštim si jedan i to je dosta slatkoga za cijeli dan sto se mene tiče. Božanstveno ukusan, s komadićima kokosa, kremast, hladan...🤩
I da... odgovara mi sve HLADNO. Hladna voda, hladni sok, voće, cherry rajčice ubijam, hladne naravno...
bas sam čudna osobica postala.
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Ujjj fino danas sve nesto kod nas… Losos obožavam!! I to smijemo!! Mi smo si nekako nedjelju za ribu odredili… Uvijek kupimo svjezi losos i bude samo pecen u foliji. Ova pizza s tijesto od cvjetace zvuci primamljivo posto obozavam cvjetaca. Moze neki provjereni recept?
Također mi je leća na meniju cesto, varivo ili bolonjez. A za rucak jucer skuhala lonac juhe za 3 dana.. Ubacila pola piceka, mrkve, brokule, cvjetace, korabice, prokulice…
Pa iskreno skinula sam dosta recepata ali ugl radim s onim sto imam kuci 😅
Izribam cvjetacu prokiham ju dobro ocjedim, stavim u krpu i dobro stisnem da sto vise vode izadje.. u cvjetacu zatim stavim jedno jaje, 2-3 zlice parmezana i zacine.. nekad stavim i u tjesto malo naribane mozzarele.. stavim peci dok ne porumeni, izvadim premazem sa pasiranom rajcicom i maslinovim.uljem origano i bosiljak i gore naribam hrpu sira..
Vratim u pecnicu i gotovo 😋
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kad smo spomenuli slatko. Vise sam ljubitelj slanoga, ALI. Upoznajte moju ovisnost otkada sam nindža trudnjača:
https://ibb.co/Sfj5KZy
😍😍😍 znaci NEŠTO! Poslije svakog ručka priuštim si jedan i to je dosta slatkoga za cijeli dan sto se mene tiče. Božanstveno ukusan, s komadićima kokosa, kremast, hladan…🤩
I da… odgovara mi sve HLADNO. Hladna voda, hladni sok, voće, cherry rajčice ubijam, hladne naravno…
bas sam čudna osobica postala.
hahahha waaa, njama, sad i mene privlaci ovo..ili onaj snickers sladoled kaj ima isto za kupit tak ko u prutiću. Mene isto samo hladno zanima, voda, sok, sladoledi, hvala i ne-hvala za ovu ideju
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Cim ozdravim idem po slambos 😊
Ovako izgleda moja pizza... sad kad ne smijem nista jesti samo mastam o hrani
https://ibb.co/rkD5ZDQ
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cim ozdravim idem po slambos 😊
Ovako izgleda moja pizza… sad kad ne smijem nista jesti samo mastam o hrani
https://ibb.co/rkD5ZDQ
😍 Pa ovo izgleda bolje nego s pravim tijestom! Isprobavam definitivno! Hvala!👍
Ja isto toliko mastam o sladoledu i onda odemo do ducana i zaboravim kupiti.
Negativ.Ljubavi, super vijesti! 🥰
Ja isto mazem pa sta bude bit ce. Al ne svrbi me trenutno nista 🙂
Svaka čast cure sa zdravom prehranom. Vjerujem kad se odluči da se može....al ja sam ovaj gore bounty tip 😄 doduše sad u trudnoći mi najviše paše pojest salatu od cikle ili od crvenog kupusa....
url=https://lilypie.com]
Da, i losos je fin i super. Ma, smijemo cak i lignje, a mebi su super i najobicnije srdelice ili oslic iz Leda, ubaceni u pecnicu. Uz dobar prilog i premazane cesnjakom, persinom, maslinovim uljem i limunon, sve je jako fino. Bakalar na bianco mi je fin svaki zapravo, jer ga jako volim, cak i iz obicnog ducana, ali najbolji mi je jedan sta se nabavi iz Istre, ali se nazalost ne mogu sjetiti naziva, pojeli vec… Ali ako nisi u PGZ ti je tesko doc do toga…
Možda misliš na Alden bakalar? Ne znam odakle si, ali on se može kupiti u svim Studenac marketima.
A u Sparu i Intersparu imaš isto za kupiti istrijanski bakalar, mislim da se zove Bacala della mamma.
Sortiraj odgovore
Najstariji