Sara vidis da te je dobro imat na temi jer ti si nam donijela hrpu informacija i tema. Znam da si govorila da neces bit aktivna, al isto te volimo vidjeti 🙂
Odlično za preskok mučnina, ma to je neki odlučni dječak kod tebe, način na koji se smjestio i kako te je zafrkavao u samom startu zaslužila si bit pošteđena mučnina 🥰
Je je, mala konjina😂🙈. Kad lupne, nema mu ravnog. Da, kad se sjetim tog smeđarenja/krvarenja, nije bilo puno, al dovoljno da otpišem trudnoću, jer-nisan ja te sriće da bude samo neka žilica. Kad ono, raste dječak. 🥰🥰🥰
-
E još malo info za ženice dojčerice, ako niste jedne od onih kojima je važno da sve bude novo, na Ebay kleinanzeigen (app) ilitiga mali oglasi i FB market, daju se naći dobro očuvana kolica. Nikad nisan mislila da ću vozit Stokke kolica, ponajprije me cijena novih odbijala koja se zna popet do 1300€, a budzet sam postavila do 600€ max 650€, i htjela sam kupit Nuna Mixx Next kolica, bez kosare jer njihov sportski dio može ići od 0 mjeseci. I visoka su dosta, bar rucka, sto mi je najvaznija stavka jer smo suprug i ja dosta visoki. No uvijek me kopkalo kako taj sportski dio opet nije toliko ravan za novorođenče a i pojasevi su mi se činili ko da bi bili predebeli za novorođenu bebu.
I tako sam malo pratila oglase, nasla na odlicno ocuvana Stokke V5 kolica, sa skoro svom opremom ukljucujuc i suncobran, dodatnu torbu, cak i casu za kavu/bocu🤦🏻♀️, za 550€. Svidila su mi se još više kad san ih vidila uživo, jer je beba baš visoko.
Čisto, ako vas ne odbija second hand, malo pratite oglase kad se budete odlucili da je vrijeme za kupnju tih stvari.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kiflica evo slike na ovotjednom Lidl katalogu ☺️
https://ibb.co/XkMM6rx
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Ja isto imam nizak tlak i inače i sada, ali svakako bolje to nego visoki, je da je malo neugodno ali je svakako zdravije.
Kiflice ja sam baš pregledavala Lidl katalog od četvrtka je raj jastuk za bočno spavanje, mislim da bi mogla do Lidla uzet ga. 😆😆
Da, vjerojatno mi je spojila screening sa kombiniranim, to me bunilo…
Uf ima nas niskotlakasica. Meni je moja rekla da slobodno kavu popijem, a kava mi nikako ne pase u trudnoci… A prije sam mogla 3 crne dnevno
Maktub, ne nikad nisam imala. Valjda?! Samo peckanje si osjetila? A kakve je boje?
Sasvim normalne :/ nastojim piti dosta tecnosti i pojma nisam imala do jutros kad mi je rekla da sve vrijeme imam krv u urinu. Niti me sta boli osim sto nas sve boli s vremena na vrijeme. A ni oni nisu reagovali na to do sad.
Ajme i ja muku mucim s tlakom, vec tjednima mi se manta i crni pred ocima kad ustanem, pogotovo ako popodne odspavam, ali i ovako nakon sto citam nesto ili pisem. Padne mi tak kak kazete, na 90/60. Nisu babice zabrinute, rekle su samo da pojacam vodu i slano, kavu ako mogu i kak mi pase. Otkrila sam malo preprzene pancete na svjezi sir (moze se i malo ekstra zasoliti) i tamni kruh - NJAM, a jos i zadovoljava sve uvjete slanosti :)
Jel nekad bas dobijete vertigo, da vam se zaokrene soba ili ulica? Ovo kad mi se malo zamanta i zacrni je gadno, ali me toliko ne plasi, medjutim vertigo me bas izbaci iz takta, vise ne idem sama ni u setnju jer mi je dvaput jako pozlilo na ulici, a ovdje jako striktno lockdown tako da nema nikoga da ti doskoci upomoc...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja mjerim tlak svaki dan čim se probudim evo i danas 128/75 i otkucaji 105...malo me brine što mi otkucajima tako visoki bez neke aktivnosti...a u prvom tromjesečju sam zbog mučnina imala niži tlak čak sam u bolnici i kolibrirala rekli mi da je tlak bio 60/50 bas je uzas bilo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nedavno smo pisale o tome kako ljetne bebice treba oblaciti dok spavaju Itd... evo jedne korisne fotkice:
https://ibb.co/4TTqthq
Mislim da će nam ovo olakšati ☺️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Bas citam na netu jer i ja oduvijek imam nizak tlak a ubrzane otkucaje. U trudnoci se pumpa gotovo dvostruko vise krvi. Normalan je u trudnoci ubrzan puls i do 90, pogotovo kod zena koje su to imale i prije trudnoce. Treba redovita setnja, kontrola zeljeza i kolesterola.
ana.b prati neko vrijeme i obavezno reci na pregledu. Sigurno ce vise to onda provjeravati kod tebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji