Pozdrav curke,
Ja cesto znam zaplakat, bas se vidi uticaj hormona i da sam dosta emotivnija, ne brinem toliko radi toga mislim da je to neki prirodan proces, dokle god se ne stresiram previse.
Rioje li tebi proslo smedjarenje? Meni je bilo dosta prosle sedmice, ove se smirilo, ne znam vise od cega je to.
Sve moje ladje da ce biti lakse od 9te sedmice su propale, i dalje uzasne mucnine i povracanje i cesto i tablete ne mogu uzet nikako - brine me radi bebe jer ne uzimam folacin redovno. Iskreno se nadam da ce popustit uskoro pa da nakon mjesec i po mogu normalno funkcionisat.
Sassy koliko sam ja upućena u 9 i 10 tjednu trudnoće razina bete je na vrhuncu i tada su mučnine i ostali simptomi najjači, tek iza 11tt očekuje se lagano smirenje iako ne mora biti pravilo.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sassy trebalo bi se smiriti do kraja 1. tromjesecja. 🙏 Ja sam imala mucnine bez povracanja i nestale preko noci u 10. tt. Samo se jedno jutro probudila i nema ih vise.
Nadam se da ce ti uskoro biti bolje. 🙂
Samo da svecano prijavim da osjetim svoje dijete kako udara i osjecaj je predivan. 😊
Nisu jaki udarci, ali definitvno me osvijesti da je tu unutra. 😄😄
Samo da svecano prijavim da osjetim svoje dijete kako udara i osjecaj je predivan. 😊
Nisu jaki udarci, ali definitvno me osvijesti da je tu unutra. 😄😄
U istoj smo sedmici i kod mene je krenulo prije par dana. Cisto dodirnu mame da znamo da su ok ☺️ sinoc sam u tom momentu gledala trbuh i vidjela kako se lagano izbocio u momentu udarca. E tu sam morala otplakati od udara emocija 🤣
Cestitam cure na dobrim pregledima. Bome povecava se grupa! 🙂🤰
Ja imam iduci tjedan pregled i bas sam nestrpljiva!
Sto se tice emocija, ja sam se jucer zbog gluposti rasplakala. Doslovno se nisam mogla smiriti 10min. Valjda mi se sve skupilo. Ova corona i te silne mjere pa doslovno izbjegavas ljude, vecina obitelji u RH, mi u DE, na zabrani rada sam vec 3mj, pa sam vecinom u stanu i sto odem malo prosetati i do trgovine nekad. Nadam se da se nece cesto dogadjati bas takvo cmizdrenje jer mislim da beba sve to nekako osjeti.
Jel i vi imate ovakve ispade?
Joojj, ja plačem već dva dana. Imam neku čudan i ružan osjećaj da nešto nije u redu. Užasno me strah sutra pregleda, molim Boga da je sve u redu. Ja ne znam šta mi je. Zabrijala sam da mi se trbuh smanjio. Zapravo nisam zabrijala, mjerim svaki tjedan i sad mi je isti kao i prošli pa se brinem. Također mi grudi nisu osjetljive kao prije. Ne znam, sve mi se skupilo, samo razmišljam i ne mogu spavati dobro, pa od plakanje imam glavobolju. Baš sam neka pesimistična, a inače sam optimist do kraja i veseljak. Nadam se da su samo hormoni, uzasan mi je osjećaj već danima 😓😓😓😭
Jaooo sretnice s udarcima, je ne mogu docekat vise ❤️🥰
Lulu.lu Znam kako ti je. Isto sam 2 dana za redom neka treperenja u trbuhu osjetila, sad vise nista, cak mi ni crijeva nisu aktivna. Vec 3 dana spavam lose i tocno osjecam da se zbog sutrašnjeg pregleda nervoza u mene uvlaci. Ne mogu opisati, ali ko da se svaki put za svaki pregled pripremam na najgore. Cak žmirim na tom krevetu sve dok ne kaze nesto u smislu "a evo nam i bebe". Ali ne zelim o svojim strahovima ovdje pisati, samo ti porucujem da nisi jedina. Biti ce sve u redu ko i uvijek do sad 🤗🤗
Jaooo sretnice s udarcima, je ne mogu docekat vise ❤️🥰
Lulu.lu Znam kako ti je. Isto sam 2 dana za redom neka treperenja u trbuhu osjetila, sad vise nista, cak mi ni crijeva nisu aktivna. Vec 3 dana spavam lose i tocno osjecam da se zbog sutrašnjeg pregleda nervoza u mene uvlaci. Ne mogu opisati, ali ko da se svaki put za svaki pregled pripremam na najgore. Cak žmirim na tom krevetu sve dok ne kaze nesto u smislu "a evo nam i bebe". Ali ne zelim o svojim strahovima ovdje pisati, samo ti porucujem da nisi jedina. Biti ce sve u redu ko i uvijek do sad 🤗
Hvala ti na odgovoru, nekako mi je stvarno lakše sada, kad znam da nisam jedina. Hvala ti! Jer baš nekako ne mogu maknuti te misli, uzasan osjećaj! 😓
Molimo Boga da nam sutra bude sve super!! 🙏🙏
Amelia i Matkub uživajte u bebinim udarcima. Istina baš osvijesti. Meni se sve češće javlja. U početku bi bilo svako nekoliko dana.
Lulu ne brini oko rasta trbuha on ionako raste u skokovima, preko noći bukne. Moj ke već 3 tjedna isti.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke,
Ja cesto znam zaplakat, bas se vidi uticaj hormona i da sam dosta emotivnija, ne brinem toliko radi toga mislim da je to neki prirodan proces, dokle god se ne stresiram previse.
Rioje li tebi proslo smedjarenje? Meni je bilo dosta prosle sedmice, ove se smirilo, ne znam vise od cega je to.
Sve moje ladje da ce biti lakse od 9te sedmice su propale, i dalje uzasne mucnine i povracanje i cesto i tablete ne mogu uzet nikako - brine me radi bebe jer ne uzimam folacin redovno. Iskreno se nadam da ce popustit uskoro pa da nakon mjesec i po mogu normalno funkcionisat.
Ne brini ni ja nisam uzimala folnu jer mi se nije isplatilo kad bih odmah ispovracala i eto hvala bogu do sada sve oke, da je nešto vec bi vidjeli na uzv
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jooojjjj cureee, hvala na odg, nekako sam se smirila sada. Evo opet suze na oči, hormoni su čudo!
Sortiraj odgovore
Najstariji