I meni na drugom pregledu vadili krv to je bilo 8tt. Eto prošli put samo tlak..čak me ni vagali nisu s obzirom da su primijetili već na drugom pregledu da sam gubila na težini zbog strasnih mucnina 🤷🏼♀️ samo tlak i brzinski 2min uzv…rekli su mi u 20tt ide veliki uzv i u 3.mj ću morati piti ono čudo (nez kako se točno zove) pa kao morati čekati pa da mi vade krv i provjere secer…ne znam
Hmmm, drugi put im reci da nemas vagu u stanu i da bi voljela da kontroliraju tezinu posto si cak na infuzijama bila u bolnici ☝️
Amber, Cestitke i dobrodosla 🤗 Bas smo Multi-Kulti grupa 😄 Također me zanima kako je drugdje u svijetu pa tako i UK, ako bilosta bude javi se, pisi nam 😊
Rio, ja tucem po cikli isto, obožavam ju 🥰 I imam sok od aronije pa ako dobrim zeleno svjetlo od ginicke i to cu poceti piti.
Joj kad su meni govorili da ce mi mucnine prestati sa prvim tromjesecjem nisam nikome vjerovala koliko mi je lose bilo, pozeljela sam da mogu povracati da mi bude bolje. Ali evo stvarno je proslo, i meni 2.tromjesecje bas ugodno prolazi, ako zanemarimo bolna leđa 😒😊
Amber, dobrodosla! 🤗❤ Bas mi je super sto ima cura odsvuda izvana, ne samo HR, ovako je zanimljivije cuti razna iskustva!
Vi ste vec napredne sa kolicima jajima košarama... citam i zvuci mi kao znanstvena fantastika nekako mi je još rano za to, ja sam još na onoj basic opremi, uzela sam neki dan jastuk za trudnice/dojenje u Magic baby, ima i one vezice na krajevima pa se može složiti u gnijezdo kasnije
u Lidlu imate ovaj tjedan jastuk za bočno spavanje za trudnice, 90 kn
It's a boy! 💙
Da li ste na neki zanimljiv način rekli partneru spol bebaca? Sutra mi je pregled i moguće da će se već vidjeti pa smisljam neki kreativan način kad sam napravila test prije par mjeseci, bila sam u blagom šoku (pozitivnom) i nisam mogla ni riječ izgovoriti samo sam plakala hahaha pa bi htjela barem spol podijeliti s njim na neki veseliji način
It's a boy! 💙
Da li ste na neki zanimljiv način rekli partneru spol bebaca? Sutra mi je pregled i moguće da će se već vidjeti pa smisljam neki kreativan načinkad sam napravila test prije par mjeseci, bila sam u blagom šoku (pozitivnom) i nisam mogla ni riječ izgovoriti samo sam plakala hahaha pa bi htjela barem spol podijeliti s njim na neki veseliji način
Ja sam mislila otici do ducana s robicom i kupiti nesto plavo ili rozo, sitnicu, čarapice mozda, ovisi o spolu... Naravno pada u vodu jer je sveee zatvoreno 😖 Nisam snimila jel ima u mülleru ili dmu nesto slicno...
Da li ste na neki zanimljiv način rekli partneru spol bebaca? Sutra mi je pregled i moguće da će se već vidjeti pa smisljam neki kreativan načinkad sam napravila test prije par mjeseci, bila sam u blagom šoku (pozitivnom) i nisam mogla ni riječ izgovoriti samo sam plakala hahaha pa bi htjela barem spol podijeliti s njim na neki veseliji način
E i ja sam planirala napravit nesto sa pozitivnim testom pa sam na kraju bila u soku, sa suzama u ocima i samo mu sliku poslala (bio je na poslu). 😅 Odgovor je bio: zezas me?! Hahaha
Ugl, treba googlat neke zanimljive nacine, meni nista ne pada na pamet 🙂
Ako imate bolove u kukovima i teze spavate, jastuk za trudnice je spas! Ja imam jako dugacak, 180cm, kao velika banana je. Uvijek spavam na lijevom boku, stavim jastuk izmedju nogu i super mi je. 🙂
Samo pišite dojčerice naše i mi ćemo od vas svašta naučit! Meni ne smeta, sve smo mame u kojoj god državi.
Cure preslatki su vam stomaci, a Bojana ti si zgodna ženska, ko bi rekao da si i trudna! 😊
Moj je otprilike kako kod ane.b!
Pa kad se mi u dan pratimo sad kad vidim tvoju vremensku traku 😄
I ja sam svama u dann:)
Daa..ima nas par koliko se sjećam 🥰
Kako se ti osjećaš?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Samo pišite dojčerice naše i mi ćemo od vas svašta naučit! Meni ne smeta, sve smo mame u kojoj god državi.
Cure preslatki su vam stomaci, a Bojana ti si zgodna ženska, ko bi rekao da si i trudna! 😊
Moj je otprilike kako kod ane.b!
Pa kad se mi u dan pratimo sad kad vidim tvoju vremensku traku 😄
I ja sam svama u dann:)
Daa..ima nas par koliko se sjećam 🥰
Kako se ti osjećaš?
Bit ce bas zanimljivo kad se priblizimo terminima 😊😄 pomalo jedva cekam.
Nesto sam na poslu pisala na kalendar za 2021 i skontam kako ce brzinski doci to vrijeme...bas veselje!
url=https://lilypie.com]
Na kraju nas ima najmanje iz Hrvatske 🤣
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Sortiraj odgovore
Najstariji