Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina27
    13. Siječanj 2021. 08:06

Čestitam Norrah na djevojčici, a tebi MariLove12 na dječaku. 💜
    Širi se naše malo društvance, sve vise saznanja imamo o spolovima bebe. Mislim da je lagano počela i ženska strana rasti. 😉

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Aneee
    13. Siječanj 2021. 08:26

Čestitam curama na dobrim pregledima...bas lijepo sad kad se polako saznaju i spolovi 😊😊 ja sam sutra na redu I jedva čekam jer zadnji pregled bio početkom 12.mj 😁❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

13. Siječanj 2021. 09:13

Cao cure, evo da i ja javim da sam jucer bila na pregledu i sve je u redu, hvala Bogu. Nismo uspjeli vidjeti sto je cura ili decko jer je beba bila jako jako nemirna tako da nzn niti koliko je doktorica uspjela izmjeriti sve sto joj je bilo potrebno. 😂 Uskoro idem na 4D ili 3D nzn ni ja tocno na sto me uputila ali da kao pogledamo organe jesu u dobrom stadiju razvoja i tada bi trebali znati sto je. 😊

13. Siječanj 2021. 09:41

MariLove, svaka cast na angazmanu 😄 I cestitke na djecaku 💙
    Tko nam danas ima pregled? Evana?
    Amelia, bitno da se beba mrda 🥰 Al bojim se da ce mi se ponovit isti scenarij sutra 😄
    Ana.b pa bas grozno zvuci, zadnji pregled mi je bio prosle godine 🤣 Jedva cekam sutra! 

Aneee
    13. Siječanj 2021. 09:55

Mirjam2

MariLove, svaka cast na angazmanu 😄 I cestitke na djecaku 💙
    Tko nam danas ima pregled? Evana?Amelia, bitno da se beba mrda 🥰 Al bojim se da ce mi se ponovit isti scenarij sutra 😄
    Ana.b pa bas grozno zvuci, zadnji pregled mi je bio prosle godine 🤣 Jedva cekam sutra!

Bas to, uzas 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

miska
    13. Siječanj 2021. 09:57

Cestitam cure na dobrim pregledima. Bome povecava se grupa! 🙂🤰
    Ja imam iduci tjedan pregled i bas sam nestrpljiva! 
    Sto se tice emocija, ja sam se jucer zbog gluposti rasplakala. Doslovno se nisam mogla smiriti 10min. Valjda mi se sve skupilo. Ova corona i te silne mjere pa doslovno izbjegavas ljude, vecina obitelji u RH, mi u DE, na zabrani rada sam vec 3mj, pa sam vecinom u stanu i sto odem malo prosetati i do trgovine nekad. Nadam se da se nece cesto dogadjati bas takvo cmizdrenje jer mislim da beba sve to nekako osjeti.
    Jel i vi imate ovakve ispade?

miska
    13. Siječanj 2021. 10:12

tweetyca

Miska - na pocetku, sad sam se vise manje smirila. Na pocetku bi i zaspala i onda bi se probudila sva u strahu, i tako nekih mj dana. Pokusala bi zaspat 4 puta zaredom, svaki put ista stvar.

U pocetku sam bila u strahu jel sve ok sa bebom, pa sam se u medjuvremenu smirila, sve bilo super i onda jucer to cmizdrenje. Bas mi bilo nekako tesko, znam da placem bez veze a ne mogu si pomoci. Nadam se da ce biti sve na pregledu i da necu vise bas tako cmizdrit.

13. Siječanj 2021. 10:16

Emocije. Imala sam crnih misli isto u gledu corone, obitelji, slobode kretanja. I pomoglo mi je sto smo mogli otici doma za Bozic i vidjeti se svi. A onda se zaredalo svasta nesto, potres bio vrhunac i opet me poljuljalo. Brinem se puno, pogotovo jer sestra ima bebu, zive ispod Sljemena i strah me uvijek ujutro pogledati u mobitel da ne kaze da su opet negdje vani, na livadi. Ne mogu si pomoći.
    Žgaravica. Moram se pozaliti jer sam jedna od sretnica koja do jucer nije znala sto je to 🤣 Doslovno me nikad u zivotu nije pekla. Prvi put neki dan lagano kad sam pojela kruh uz rucak i sinoc sam pravila pizzu i tu sam osjetila svu njenu moć 😖 Pretpostavljam od tijesta, kvasa?! Jel moze to biti? 

miska
    13. Siječanj 2021. 10:20

Mirjam2

Emocije. Imala sam crnih misli isto u gledu corone, obitelji, slobode kretanja. I pomoglo mi je sto smo mogli otici doma za Bozic i vidjeti se svi. A onda se zaredalo svasta nesto, potres bio vrhunac i opet me poljuljalo. Brinem se puno, pogotovo jer sestra ima bebu, zive ispod Sljemena i strah me uvijek ujutro pogledati u mobitel da ne kaze da su opet negdje vani, na livadi. Ne mogu si pomoći.
    Žgaravica. Moram se pozaliti jer sam jedna od sretnica koja do jucer nije znala sto je to 🤣 Doslovno me nikad u zivotu nije pekla. Prvi put neki dan lagano kad sam pojela kruh uz rucak i sinoc sam pravila pizzu i tu sam osjetila svu njenu moć 😖 Pretpostavljam od tijesta, kvasa?! Jel moze to biti?

Zgaravica - moguce od kvasca. Ja ju imam skoro svaki dan. Mene uhvati vecinom od kave popodne, a nekad ni ne znam od cega je pa traje cijeli dan i osjecaj je fuj. 

sassy
    13. Siječanj 2021. 10:53

Pozdrav curke,
    Ja cesto znam zaplakat, bas se vidi uticaj hormona i da sam dosta emotivnija, ne brinem toliko radi toga mislim da je to neki prirodan proces, dokle god se ne stresiram previse.
    Rio je li tebi proslo smedjarenje? Meni je bilo dosta prosle sedmice, ove se smirilo, ne znam vise od cega je to.
    Sve moje ladje da ce biti lakse od 9te sedmice su propale, i dalje uzasne mucnine i povracanje i cesto i tablete ne mogu uzet nikako - brine me radi bebe jer ne uzimam folacin redovno. Iskreno se nadam da ce popustit uskoro pa da nakon mjesec i po mogu normalno funkcionisat.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.