Imala sam i prije trudnoce visok broj otkucaja ali u mirovanju mi nikad nije bilo iznad 100...kao sad...sad kad mi je uvijek iznad 100...bas ću morati u četvrtak napomenuti to
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nedavno smo pisale o tome kako ljetne bebice treba oblaciti dok spavaju Itd… evo jedne korisne fotkice:
https://ibb.co/4TTqthq
Mislim da će nam ovo olakšati ☺️
Rio, ovo je super! Odmah sam spremila! 🤩🤩
Gdje nam je Cocolina, nije li ona rekla da ima danas pregled? 🤗
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Evo i mi s pregleda...bili smo na 4D ultrazvuku i sve je u redu kako se čini. Pitala sam za tlak, veli da samo popijem kavicu da mi se ne vrti. I to je sve. Isto je 90/60.
P.S. i vele da je curka 😍
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Rio hvala za sliku, ovo je odlicno!
Norrah, cocolina super za novosti. 🙂
Ja sam isto bila na uzv danas. Sve ok, odgovara tjednu, terapiju nastavljam i dalje. Kombinirani probir imam za tri tjedna.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Super Norrah i TiKi - bitno da je sve dobro! 🤗🙃
A cocolina blago tebiii, meni muž još nije uspio ići na pregled i imam osjećaj da još ne bude neko vrijeme ili uopće ne. :( baš mi je to bzvz. Ajde bar se malo počela smirivati ova korona.
Ja sam trenutno malo “overwhelmed” s osjećajima, dns sam plakala ko kišna godina, realno oko gluposti. Stresira ne posao, ne znam zašto sad odjednom. Imam osjećaj odnosno nadam se da je samo epizoda. Kako ste vi s emocijama?
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Boook svima. Nas dve curke smo došle s pregleda. Danas nam je 12+1 i veliki smo 50mm. Sve je okeej i jako smo sretni zbog toga. Doktor mi je rekao samo krvnu grupu da trebam sad i kontrola za mj dana. Nije baš pricljiv i nisam zadovoljna s njim tako da ću tražiti dalje. 😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Nisam ništa od pretraga radila osim na početku krv,urin i štitnjaču. Na svoju ruku sam radila privatno nifty i to je to. S tim da mi je na liječničkom urin bio.katastrofa prije 3 tj i kažem mu to i ništa.😐
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Nisam ništa od pretraga radila osim na početku krv,urin i štitnjaču. Na svoju ruku sam radila privatno nifty i to je to. S tim da mi je na liječničkom urin bio.katastrofa prije 3 tj i kažem mu to i ništa.😐
Nisam ja neka sa iskustvom i meni je prva trudnoca ali vjerujem da trebas promijeniti doktora ako je vec tako. Dovoljno smo uplasene i sve nam je novo, nekako ocekujes kad odes da se s tobom razgovara, da se osjecas slobodno da pitas stosta i da dobijes konkretne odgovore. Nekako je meni ta dobra komunikacija pola zdravlja u ovom stanju. I to psihickog 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji