Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2021. 19:56

Cestitke svima na pregledima, Norrah curka 🥰
    Rio 👍

Mallla
    12. Siječanj 2021. 20:03

Čestitam cure na dobrim pregledima i Norrah na djevojčici 🥰

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    12. Siječanj 2021. 20:08

Čestitke cure, divne vijesti ❤️❤️❤️
    Povećava se broj cura u grupi 🤗🥰

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Matejaa95
    12. Siječanj 2021. 20:12

Maktub

Matejaa95

Nisam ništa od pretraga radila osim na početku krv,urin i štitnjaču. Na svoju ruku sam radila privatno nifty i to je to. S tim da mi je na liječničkom urin bio.katastrofa prije 3 tj i kažem mu to i ništa.😐

Nisam ja neka sa iskustvom i meni je prva trudnoca ali vjerujem da trebas promijeniti doktora ako je vec tako. Dovoljno smo uplasene i sve nam je novo, nekako ocekujes kad odes da se s tobom razgovara, da se osjecas slobodno da pitas stosta i da dobijes konkretne odgovore. Nekako je meni ta dobra komunikacija pola zdravlja u ovom stanju. I to psihickog 😁

I meni je prva trudnoća i stvarno želim isto znati neke stvari. Ovako mi je bezveze. Privatno kad odem sat vremena budem tamo. Sve znam i lijepo mi je. Ovaj je baš grub. Nekako mi bolje odgovara u ovom trenutku ženska doktorica 🙂

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

MariLove12
    12. Siječanj 2021. 20:47

Cure čestitam svima na dobrim pregledima! 
    Da podebljam muški prosjek, dečko jeeeee 
    Vidi se iz aviona! Na početku je imao skupljene noge ali se gin baš potrudila i uspjeli smo vidjeti :)

Na kraju sam napuhala bijele balone po stanu, u plavu kutiju stavila neke sitnice, dude, carapice i sl., i dala tiskati na bodi "Tatin sin".  muz odusevljen! 

It's a boy! 💙

Bojana2017
    12. Siječanj 2021. 21:45

MariLove12

Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
    Da podebljam muški prosjek, dečko jeeeee
    Vidi se iz aviona! Na početku je imao skupljene noge ali se gin baš potrudila i uspjeli smo vidjeti :)

Na kraju sam napuhala bijele balone po stanu, u plavu kutiju stavila neke sitnice, dude, carapice i sl., i dala tiskati na bodi "Tatin sin".muz odusevljen!

Čestitam 🤗🤗🤗 sve više nas se otkriva, divno ❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Norrah
    12. Siječanj 2021. 21:55

Cure... kako se vi borite s ovim naknadnim podrhtavanjima i mozebitnim potresima? Preko dana sve nekako i ide, ali nocu... bas je neki strah usao. Valjda me i zbog trudnoce sve to vise brine...

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Kiflica
    12. Siječanj 2021. 22:36

Cetitke na pregledima! 
    MarieLove, divno, svaka cast! 

Mallla
    12. Siječanj 2021. 22:46

MariLove12 čestitam na dečkiću ❤

url=https://lilypie.com]

Norrah
    12. Siječanj 2021. 23:09

Cocolina i ja se nadam da ce vremenom otići sam od sebe kao i prvi put... samo je odjednom nestalo i nisam vise obraćala pažnju. Samo ne znam kad je to točno bilo... 🙈😂

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.