Mi smo isto prakticirali prekinuti snošaj, a par dana prije i poslije menge čak ni to 😅 i prvi put na plodne dane i uhvatilo se odmah hehe
Mame koje su već rodile, kakav je sex poslije trudnoće? Jel ikad vise bude isto? 🤣🤣
Meni je sex poslije trudnoće i poroda isti, ne vidim neku razliku. Ako nije bolji, nije ni gori sigurno. Rodila sam vaginalno, 2 šava, ali sve se to vrati u normalu. Čak su mi se i grudi nakon dojenja 11 mjeseci vratile u isti oblik i položaj, uopšte se nisu objesile 🤭🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/J7nSzxB
🤦 Tocno ovakvu jednu imam di mi krumpir nutra stoji.
HAHAHAH
Ne dogadjaju se bebe slucajno iz prekinutog snosaja, osim ako ga ne znas prakticirati 😂
Opcenito se beba "ne dogodi" znas kako se pravi, onda ne kontam kak se neko moze iznenadit kad ostanr trudan 😂😂
Mirjam2 skupa ti ta kosara za krumpirice 😅😅😅😛😛😛
Lullaby iskreno i meni je zao sto nismo ranije krenuli, sad smo vec mogli i drugo imati 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ne dogadjaju se bebe slucajno iz prekinutog snosaja, osim ako ga ne znas prakticirati 😂
Opcenito se beba "ne dogodi" znas kako se pravi, onda ne kontam kak se neko moze iznenadit kad ostanr trudan 😂😂
Lullabyiskreno i meni je zao sto nismo ranije krenuli, sad smo vec mogli i drugo imati 😅
I ja sam mislila kako se beba ne dogodi, pa se meni prva trudnoća dogodila (možda nismo dovoljno pazili, ) i prošle godine zove mi prijateljica i izjavljuje: "da mi je netko rekao da se nekom može slučajno desit trudnoća u 21.stoljeću, ja bi ga popljuvala, a sad sjedini, ja sam trudna. Eto desilo se"
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Naravno čula sam i za obrnure situacije.... Prva trudnoća kao od šale, pa 12 godina ništa 🥺, 12 godina, i sada nakon 12 godina žena trudna. Ovo mi je podsjetnik da ju kontaktiram je li sve ok.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Kod mene je opcenito u zivotu kad najbolje nes zelim, najbolje ne ide 😂 i onda kao odustanem pa bude 😅
2021. M 💗
Prva trudnoća se dogodilo nakon treće ovulacije a sad ovo iz prve....mislili smo da nebude uspjelo jer sam prije pila pilule zbog neredovitih menstruacija i policističnih jajnika...al hvala Bogu primilo se odma....sad čekamo prvi pregled da vidimo dal je sve dobro
A čujte ako prakticiramo prekinuti snošaj svi znamo da to nije pouzdana metoda i da se tada može dogoditi, dakle po meni opet nema desilo se. Ili sex u neplodnim danima...to su metode koje same znamo da nisu extra i da se može dogodit....al to je valjda češće stav nas koje smo se najahale do bebe 🤣 uvik sam mislila dao Bog da mi se desi...a ono ćorak.
Inače ne spadam u kategoriju problema sa zatrudnjivanjem jer se sve do 2 godine pa čak i 3 drži normalni, a ja sam zadivljena koliko vas je ovdje ekstra brzo uspjelo.
Sex nakon trudnoće, friško nakon čudan jer sam bila 100% na raspolaganje bebi, a kasnije bolji nego prije, meni osobno. Zna mi se češće dogodit suhoća al zato je lubrikant uvijek spreman.
Sex u Trudnoći ovaj put mi je libido ekstra al me vrijeme malo zeza i umor, ne uspijemo se dočekat al ja svako drugu večer sanjam seksualne vratolomije i najradje bi se tada digla i zaskočila muža 🤣
E a on već kuka jel se trebamo štititi nakon trudnoće, čovjek 2 pune godine a i više pušta vodu niz livadu i sad da treba zatvorit 🤣 A nisam još odlučila kako ćemo i šta nakon. Mi bi još jednu bebu al ne odmah pa možda mu se posreći!
I za kraj, već 2 noći oko 3h imam party u stomaku, probudi me jer se beba smjesti s jedne strane trbuha i tu bude tvrda kugla koja se meškolji...probudi me napetost trbuha pa sam skužila da je beba. A onda iza toga nema ni a ni b. Evo htjela sam podijeliti što me usrećuje. A čini mi se da će biti ko seka, jer ona bi orcala oko 4 ujitro u trbuhu i tako je nastavila van trbuha....jeli koja od vas već počela što osjećati.
url=https://lilypie.com]
Lullabyiskreno i meni je zao sto nismo ranije krenuli, sad smo vec mogli i drugo imati 😅
Mara i Lullaby proći će ta žal...nekako se i meni motalo po glavi zašto nismo? Ali sve se na kraju posloži kako treba. Kad beba dođe, ako već imate djecu znate...svo vrijeme posvetite bebi, kasnije posao, djete kuća i zapravo bude super što smo imali vrijeme koje je bilo samo naše a sad smo spremne dijeliti se....evo to je jedna prednost.
Ima naravno još prednosti kao i nedostataka.
Ja bi volila da sam prije zbog fizičkog podnošenja trudnoće, poroda i burnog baby života a tada bi vjerojatno žalila za nečim drugim.
url=https://lilypie.com]
Ja sam ovu noc prvi put sanjala bebuuu 🥰 Koji osjecaj!!! Sanjala sam da je curica i da smo vec doma dosle i da je iz prve prihvatila sisu, da sam je dojilja 😄 Ajme ko ce se nacekat 💞🙏
Mara5, moja kosara za krumpirice je do nekih 5€,a vidi kako multifunkcionalna 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji