Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    09. Siječanj 2021. 11:21

Čini mi se da sam prije par dana osjetila nešto lagano, a rekla bih da nije probava. I ja sam kao Mallla jutros imala krvgu desno ispod pupka, ali nisam osjetila nikakvo meškoljenje, samo kvrga koja je nestala kad sam se ustala. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

🌸TiKiDi🌸
    09. Siječanj 2021. 11:37

Eh da se meni bar desilo... 🙄, prođoh sito i reseto do prve, pa jos vise trnja i kamenja do ove druge trudnoce, suza, razocarenja... A jos me toliko toga ceka, samo da sve bude dobro do kraja ovaj put. Nekome uspije od prve, nekome uz puno truda, ali najbitnije da se bebe rode zive i zdrave ❤️. Sto se tice odnosa, mi smo na apstinenciji vjerojatno do poroda... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ivo& Ivana💙♥️
    09. Siječanj 2021. 14:58

Orhideja1

Čini mi se da sam prije par dana osjetila nešto lagano, a rekla bih da nije probava. I ja sam kao Mallla jutros imala krvgu desno ispod pupka, ali nisam osjetila nikakvo meškoljenje, samo kvrga koja je nestala kad sam se ustala.

😃😃Tako bude i meni, u noći osjetim kako mi se trbuh napne i baš sa desne strane ispod pupka prema jajniku bas bude kvrga i to poprilična. Ali ja sam to pripisala probavi jer kad se ustanrm nema je, samo kad ležim na leđima 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    09. Siječanj 2021. 15:02

Da vas pitam što se tice odnosa, da li i dalje koristite metodu zatrudnjivanja? Da budem pristojna😂😂😂( dali mm i dalje pusti svoje plivace u vas?) jer sam citala negdje da kao sperma nije dobra za plid zbog proteina. Sad neznam da li se to odnosilo na prvo tromjesečje ili cijelo vrijeme. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Missy88
    09. Siječanj 2021. 15:30

Bok cure, ja sam se upisala u jesenske bebe, ali da vas pitam, taman ste prosle ovo pocetno razdoblje 😁 Jel normalno da mucnine traju po cijele dane, ne povracam, ali stalno imam osjecaj da cu svaki tren i tako cijeli dan 🥺 Prvi pregled mi je u utorak.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

mara5
    09. Siječanj 2021. 15:38

Missy88 Da da normalno je 😊
    Nekad pusti plivace unutra, nekad ne 🤷‍♀️
    Znam samo da na kraju svi preporuce sex sa plivacima unutra jer kao da se potakne otvaranje...ne znam jel to mit ili istina ali tako sam cula 😅🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Norrah
    09. Siječanj 2021. 15:54

Evo curke da s vama podijelim,mozda nekome pomogne. Kupili smo Free On kolica 3u1 nakon dva sata provedenih u Bubamari. Žena se zbilja rastrgala da nam sve pokaže i objasni. Ja sam htjela kolica koja se lagano sklapaju u jednom potezu, koja su lagana i kad stavimo nastavke, koja se mogu prati u mašini i naravno da nisu skupa. Svi su mi rekli da tak šta nema osim Babyzen koja su meni osobno preskupa za kišobran kolica. Ta koja smo mi uzeli su Elegance Trio (koja su uz sve one zahtjeve i elegantna zbilja) u Bubamari 1000kn snižena, ali imaju snižena na generalno. Ako netko želi, da znate. :)

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Mallla
    09. Siječanj 2021. 16:15

Bravo Norah, baš cu pogledati i ta kolica.
    Missy ooo da normalno je, nadam se da ce se brzo umiriti.
    Clio sve normalno sto se sexa tice. Problem bi bio da muz npr ima neku upalu ili tako nesto, al sto se sperme tice ona ne dopire do ploda, maternica je zacepljena nema ulaza u nju....a sto se tice otvaranja, trebalo bi jakooo puno sperme da bi utjecala na otvaranje...tako da put je slobodan 😊

url=https://lilypie.com]

• Vučica
    09. Siječanj 2021. 17:07

Cure, molim pomoc. U 8. tjednu trudnoce sam i upravo sam prokrvarila. Krv je crvene boje bez bolova. Zovem dr ali ne javlja se. Obzirom da mi je prva trudnoca ne znam da li da idem na hitnu ili da mirujem doma. 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

09. Siječanj 2021. 17:11

Danas sam naletila na cocoonababy madrac za bebe, za to nikad prije nisam cula ni vidjela, skupo je poprilicno s ozbirom da se moze koristiti 3 do 4 mj, al zainteresiralo me. 
    Mame ima koja iskustva s tim madracem? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.