Mi smo pokusavali 1g i 3 mj... uredni ciklusi, ali valjda je smjenski rad utjecao na sve...kao i ana, kad sam digla ruke od svega, dogodilo se š„°ā¤ļø
ā4.11.2020.
It's a boy š
Termin poroda 09.07.
RoÄenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mi smo uspjeli u drugom ciklusu, ali prije toga sam uzimala pilule i u dogovoru s gin prestala sam ih pit i odmah smo krenuli u akciju i uspjeli drugi mjesec šInace imam cikluse bez ovulacije, pilule mi ih izazovuĀ na 2-3 ciklusa i onda opet potpuno bez ovulacija. Nisam ocekivala previse da ce to upalit, al je i presretni smo zbog toga š
Hehe, dobra tema. Mi smo odmah 2 ciklus ikad bez kondoma (to je ujedno bio i prvi ciklus ikad da smo namjerno gaÄali ovulaciju) uspjeli. Nije dobro zavrsilo taj put(spontani), pa smo pauzirali par ciklusa, i prvi sljedeci sta smo probali, opet trudna! :) Nisam mislila da ce biti tako brzo, ali sam jako sretna sto je. ā¤Ā
Drugi ciklus takodjer.Ā Ā
Kiflice stalno si hopsala sa kondomom?
š
āāļø30, šāāļø29
Mi smo doslovno iz prvog pokuÅ”aja. OdluÄili smo odmah nakon svadbe kao pokuÅ”ati, ali nismo mislili da Äe odmah iz prve. Bila sam u Å”oku kad je test pokazao pozitivno. Iako smo imali odnose dugo bez zaÅ”tite, tad smo prvi ciklus baÅ” gledali plodne dane.Ā
Cure,
Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
Nama iz drugog ciklusa.
BaÅ” sam se neÅ”to danas mislila o tome kako je sve to brzo iÅ”lo ukljuÄujuÄi i ove trudnoÄke daneā¦
U prvoj trudnoÄi iz drugog ciklusa, u drugoj (sad) iz prvog puta, tj. iz prvog sexa šš¤š¤š¤£š¤£š¤£
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja imam sreÄu da sam bila na redovitom ginekoloÅ”kom pregledu dan prije ovulacije. I žena mi kaže da mi je ovulacija sutra (a po mojoj raÄunici je trebala tek za 3 dana) i ako radimo na bebi da tu veÄer i sutradan imamo odnose.. i mi je posluÅ”ali, i op. Iz prvog pokuÅ”aja... āŗļø To je stvarno sreÄa i hvala Bogu na tome, znam koliko se parovi znaju namuÄiti da bi zaÄeli..Ā
š©š» 32 god.
š§š» 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusiÄ š«
27.07.2021. Ante š¤
Da, mi znamo parova koji su godinama bezuspjesno pokusavali, a znamo i one kojima se desilo jos na faksu jer su samo na plodne dane gledali i vaÄenje prije finisa š¤£. Mi smo oduvijek ziherasi oboje, kondom i mirna dusa. Nisam fan tableta.
Rio, ja sam isto imam nisko zeljezo, dobila sam domaci sok od aronije i pita cu sad na slijedeÄem pregledu jel smijem trositi š
Divne priÄice šJa sam ostala trudna iz prve, nakupovala sam trakice za pracenje ovulacije i testove za par mjeseci jer doslovno u uzoj obitelji imamo clanove koji su se borili s neplodnoÅ”Äu i nismo se nadali nikako da bi nam se beba tako brzo mogla desiti š Isto sam imala pregled nekih 2 tjedna prije samog odnosa i jos kao pitam ginekologinju kad da joj se javim ako ne bude nista, pa smo se obje smijale kad smo se vidjele nakon par tjedana š¤£
Cure,
Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
Nama iz drugog ciklusa.
BaÅ” sam se neÅ”to danas mislila o tome kako je sve to brzo iÅ”lo ukljuÄujuÄi i ove trudnoÄke daneā¦
Nama isto dva ciklusa i drugi i treÄi put, prvi put je bilo neplanirano ali željeno
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +𤰠nadamo se najboljem š¤±
It's a boy šš£š¶
28.06.2021. TreÄa sreÄa i ljubav najveÄa š¶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji