Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    08. Siječanj 2021. 21:11

Mi smo pokusavali 1g i 3 mj... uredni ciklusi, ali valjda je smjenski rad utjecao na sve...kao i ana, kad sam digla ruke od svega, dogodilo se šŸ„°ā¤ļø

āž•4.11.2020.
    It's a boy šŸ’™
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

08. Siječanj 2021. 21:20

Mi smo uspjeli u drugom ciklusu, ali prije toga sam uzimala pilule i u dogovoru s gin prestala sam ih pit i odmah smo krenuli u akciju i uspjeli drugi mjesec 😁Inace imam cikluse bez ovulacije, pilule mi ih izazovu  na 2-3 ciklusa i onda opet potpuno bez ovulacija. Nisam ocekivala previse da ce to upalit, al je i presretni smo zbog toga 😁

Kiflica
    08. Siječanj 2021. 21:24

Hehe, dobra tema. Mi smo odmah 2 ciklus ikad bez kondoma (to je ujedno bio i prvi ciklus ikad da smo namjerno gađali ovulaciju) uspjeli. Nije dobro zavrsilo taj put(spontani), pa smo pauzirali par ciklusa, i prvi sljedeci sta smo probali, opet trudna! :) Nisam mislila da ce biti tako brzo, ali sam jako sretna sto je. ā¤Ā 

mara5
    08. Siječanj 2021. 21:35

Drugi ciklus takodjer.Ā Ā 
    Kiflice stalno si hopsala sa kondomom?

šŸ™…ā€ā™€ļø30, šŸ™‹ā€ā™‚ļø29

Hedwig.Z
    08. Siječanj 2021. 21:37

Mi smo doslovno iz prvog pokuÅ”aja. Odlučili smo odmah nakon svadbe kao pokuÅ”ati, ali nismo mislili da će odmah iz prve. Bila sam u Å”oku kad je test pokazao pozitivno. Iako smo imali odnose dugo bez zaÅ”tite, tad smo prvi ciklus baÅ” gledali plodne dane.Ā 

Bojana2017
    08. Siječanj 2021. 21:37

ružica

Cure,
    Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
    Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
    Nama iz drugog ciklusa.
    BaÅ” sam se neÅ”to danas mislila o tome kako je sve to brzo iÅ”lo uključujući i ove trudnočke dane…

U prvoj trudnoći iz drugog ciklusa, u drugoj (sad) iz prvog puta, tj. iz prvog sexa šŸ™ˆšŸ¤­šŸ¤­šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Rio
    08. Siječanj 2021. 21:39

Ja imam sreću da sam bila na redovitom ginekoloÅ”kom pregledu dan prije ovulacije. I žena mi kaže da mi je ovulacija sutra (a po mojoj računici je trebala tek za 3 dana) i ako radimo na bebi da tu večer i sutradan imamo odnose.. i mi je posluÅ”ali, i op. Iz prvog pokuÅ”aja... ā˜ŗļø To je stvarno sreća i hvala Bogu na tome, znam koliko se parovi znaju namučiti da bi začeli..Ā 

šŸ‘©šŸ» 32 god.
    šŸ§”šŸ» 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić šŸ’«
    27.07.2021. Ante šŸ¤Ž

Kiflica
    08. Siječanj 2021. 22:16

Da, mi znamo parova koji su godinama bezuspjesno pokusavali, a znamo i one kojima se desilo jos na faksu jer su samo na plodne dane gledali i vađenje prije finisa 🤣. Mi smo oduvijek ziherasi oboje, kondom i mirna dusa. Nisam fan tableta.

08. Siječanj 2021. 22:18

Rio, ja sam isto imam nisko zeljezo, dobila sam domaci sok od aronije i pita cu sad na slijedećem pregledu jel smijem trositi šŸ™‚
    Divne pričice šŸ˜Ja sam ostala trudna iz prve, nakupovala sam trakice za pracenje ovulacije i testove za par mjeseci jer doslovno u uzoj obitelji imamo clanove koji su se borili s neplodnoŔću i nismo se nadali nikako da bi nam se beba tako brzo mogla desiti šŸ™ Isto sam imala pregled nekih 2 tjedna prije samog odnosa i jos kao pitam ginekologinju kad da joj se javim ako ne bude nista, pa smo se obje smijale kad smo se vidjele nakon par tjedana 🤣

Orhideja1
    08. Siječanj 2021. 22:21

ružica

Cure,
    Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
    Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
    Nama iz drugog ciklusa.
    BaÅ” sam se neÅ”to danas mislila o tome kako je sve to brzo iÅ”lo uključujući i ove trudnočke dane…

Nama isto dva ciklusa i drugi i treći put, prvi put je bilo neplanirano ali željeno

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy šŸ’™šŸ‘£šŸ‘¶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća šŸ‘¶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.