Nama godinu i 5mj...ali skupa smo 4 i pol godine i jedina "zaštita" nam je bila prekinuti snošaj....znaci niti sam ja uzimala pilule niti smo koristili kondome 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure,
Jedna stvar mi pala napamet a mislim da nikada nismo o tome.
Koliko vam je dugo trebalo da ostanete trudne.
Nama iz drugog ciklusa.
Baš sam se nešto danas mislila o tome kako je sve to brzo išlo uključujući i ove trudnočke dane…
Odma prvi ciklus hahah
Mara, kako to sa pitas? Tj .kako ste se vi svi cuvali od trudnoce prije? Pilule, kondomi, plodni dani, prekunuti odnos ili kako-bude-bit-ce metoda? 🤣
Bas me zanima koliko je to "pazenje" uopce bilo "pazenje" jer je vecina onih koje znamo s djecom je slucajno zavrsila s djecom s tim nekim polu-metodama. 😊
Mara, kako to sa pitas? Tj .kako ste se vi svi cuvali od trudnoce prije? Pilule, kondomi, plodni dani, prekunuti odnos ili kako-bude-bit-ce metoda? 🤣
Bas me zanima koliko je to "pazenje" uopce bilo "pazenje" jer je vecina onih koje znamo s djecom je slucajno zavrsila s djecom s tim nekim polu-metodama. 😊
Eto kod nas je bilo tako prekinuti snosaj jer nije mi bilo dobro sa kondomima 😅 ali eto nikad ništa nije bilo hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi smo uglavnom prakticirali prekinuti šnošaj, u zadnje dvije godine ja sam imala nekih zdravstvenih sitnica koje nisu uključivale trudnoću pa smo tada koristili kondome.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ej pitam jer mi je to jako neobicno, doslovno ne znam niti jedan par koji je koristio kondome, pa mi je ovo bas kul da znam nekoga tko je tako ustrajan. 🤭
Samo prekinut odnos, skoro 10 godina i nije se zalomilo 😂
Takodjer u mojoj okolini ima hrpa parova koji su se borili, pa sam se pripremila na najgore i kupilatakodjer hrpe lh trakica i istrazila gdje cu krenuti nakon 6 mj pokusavanja. Luda glava!
Zahvalana sam sto je odmah upalilo 🙏
🙅♀️30, 🙋♂️29
Eto kod nas je bilo tako prekinuti snosaj jer nije mi bilo dobro sa kondomima 😅 ali eto nikad ništa nije bilo hahah
Ista stvar kod nas 🤣 S tim da smo usli u 15.godinu veze, a kondome trosili samo za vrijeme faksa. Pilule nikad nisam voljela, pa nam je jedina opcija bila prekinuti snosaj
Haha, a moj muz se uopce nije iznenadio kad sam odmah zatrudnila...on je uvijek govorio da cu ostat trudna isti cas ako ne stavi kondom. Mi smo se stvarno pobozno drzali kondoma sve dok si nismo poslozili sve u zivotu, fakultete, karijere, pozicije, financije i odlucili se za bebu. On je bas osjecao da bi se nama odmah beba desila...❤ A sex je bio top s kondomom, isto kao i bez, ne zalim se. 😊 I zanimljivo, ja sam odmah osjetila da sam trudna, oba puta, znala sam prije nego mi je test potvrdio.
Nama otprilike godinu i osam mjeseci. Prvih pola godine nismo čak ni svjesno pokušavali, čak ni razmišljali nego smo znali završiti odnos, a realno nisam znala je nije ovulacija jer su mi menge bile jako neredovite. :( onda sam išla vadit hormone i zbog niskog progesterona dobila utrogestane i nakon toga još teških godinu i 2 mjeseca gdje sam tek jako kasno skuzila da mi je ovulacija tek 21.dan ciklusa, pa su tu bili drugi problemi. I kad smo se odlučili na IVF i prvi put zapravo gađali ovulaciju - evo čuda. 😂😂 dobro je rekao ginekolog: vi ste se vjerojatno žestoko nafulavali! 🤦🏻♀️ Ali eto hvala Bogu - naša je bebica napokon na putu! 🥰🥰
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji